01/09 αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-5-6

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου

Ανατολή Ηλίου 06:54  – Δύση Ηλίου 19:55

Καλό Φθινόπωρο!

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός: Επενδύστε περισσότερο στον άνθρωπο που συμπληρώνει την καρδιά και το δύσκολο μυαλό σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ καλύτερες από σήμερα, καθώς ο Άρης έχει πια περάσει σε ζωδιο του πυρ  και σας αποδίδει δώρα τα οποία μπορεί να συσχετίζονται με οικογένεια, συγκατοίκηση, την απόκτηση ενός παιδιού.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ταύρος: Αφήστε τις πολλές  έννοιες και τις σκοτούρες για μετά τις 10 του  μήνα.  Το ταίρι σας αποζητά και άλλες διακοπές και μέρες χαλάρωσης με το δικό σας πρόσωπο.  Μετά από τόσο καιρό σοβαρών προβλημάτων,  σίγουρα χρειάζεστε κάτι διαφορετικό το οποίο θα σας ανανεώσει και τους δύο σαν ερωτευμένο ζευγάρι.

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οι εντάσεις και τα λόγια  δεν θα λείψουν το προσεχές διάστημα…. αλλά μιας και έχε πια εισέλθει ο Ήλιος στην Παρθένο. Ωστόσο με ωριμότητα και σύνεση… μπορεί να χαλαρώσετε πια και να χειριστείτε τις εν λόγω δύσκολες καταστάσεις προς όφελος και των δύο σας.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Καρκίνος: Αν χρησιμοποιήσετε την εκ ζωδιου ευγένεια  και την γοητεία που σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να αναστρέψετε το μέτριο  κλίμα μέσα στην σχέση σας. Μην παρακινδυνέψετε όμως να τραβήξετε τα πράματα στα άκρα. Αφήστε τις δύσκολες μάχες για τον Σεπτέμβριο.

SEX LIFE: Μέτρια

ζωδια – Λέων:  Έχετε την εσώτερη ανάγκη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα απλά – μικρά και μεγαλύτερα θέματα που ενοχλούν εσάς και την σχέση σας. Φερθείτε ίσος προς ίσο … και φυσικά δράστε προς την κατεύθυνση του να λύσετε… και όχι του να περιπλέξετε περισσότερο μέσα σε εντάσεις.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Παρθένος: Έχετε κερδίσει το ταίρι σας  με τους καλούς τρόπους και την ιδιαίτερη προσωπικότητα σας. Για όσους έχουν νέα  σχέση, θα μπορέσουν να την εξελίξουν σε πιο γοργούς και σταθερούς ρυθμούς και προς την κατεύθυνση της δέσμευσης … ίσως και πριν λήξει το έτος 2015.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Ζυγός: Η ενέργεια σας είναι πολύ πεσμένη… κάτι που έχει ήδη παρατηρήσει το ερωτικό ταίρι σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν θετικές  κινήσεις από την άλλη πλευρά… προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η αρνητική φάση της ζωής σας.

SEX LIFE: Καλή

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Τα αστρολογικά που σας πλησιάζουν τις προσεχείς ημέρες είναι πάρα πολύ καλά, και θα βοηθήσουν όλα τα αγαπημένα ζευγάρια, παλιά και νεότερα των Σκορπιών, να έρθουν πιο  κοντά στην απόλυτη ευτυχία. Η δυναμική και αυστηρή σας προσωπικότητα είναι αυτή που θα δώσει τις απόλυτες λύσεις.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Τοξότης: Δείξτε την δέουσα προσοχή στο ερωτικό ταίρι σας που δείχνει σημάδια κόπωσης μέσα  στην σχέση σας.  Επιμένετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει,  προκειμένου να βοηθήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Οι υπόλοιπες διακοπές οι άλλες ψυχαγωγικές δράσεις θα πρέπει να επισπευσθούν…

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η αρμονία στη ερωτική σας ζωή είναι κάτι που τόσο πολύ πια έχετε παλέψει για να έχετε μόνιμα. Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί ερωτικά το τελευταίο διάστημα, θα καταφέρουν μέσα από συναισθηματικό διάλογο να βρουν την λύση και τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ τους.

SEX LIFE: Μέτρια

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Οι περισσότεροι Υδροχόοι θα βιώσουν ερωτικές προκλήσεις, από άτομα του στενού τους φιλικού κύκλου, που όμως  γνωρίζουν την συναισθηματική σας σχέση. Αυτή η κινητική Σελήνη σε νέο ζωδιο.. και μέχρι μεθαύριο θα σας κάνει το επίκεντρο πολύ κόσμου …που αδιαφορεί για τις δεσμεύσεις σας. Προσοχή λοιπόν.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ιχθύς: Η τετράγωνη λογική και η απόλυτη ψυχραιμία είναι κάτι που πρέπει αυτές τις ημέρες, να επιστρατεύσετε αν θέλετε να κρατήσετε την ηρεμία στην συντροφική σας σχέση. Αν ετοιμάζεστε για έσχατες διακοπές, μικρές καθυστερήσεις ίσως προκύψουν μετά τις 05 του Σεπτεμβρίου.

SEX LIFE: Άριστη