09/07 Πανσέληνος. Έρωτες κεκλεισμένων των θυρών!

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

09/07 Πανσέληνος. Έρωτες κεκλεισμένων των θυρών!

Η Πανσέληνος του Ιουλίου πλησιάζει. Συντελείται στον άξονα του Αιγόκερω και θα προκαλέσει ευχάριστες αναταραχές, σε όλα τα ζώδια σε επίπεδο συναισθημάτων. Κάτω από αυτό το αστρολογικό γεγονός, θα υπάρξουν και εμφανίσεις από το παρελθόν, που θα εκπλήξουν ευχάριστα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Μπορείτε να πάτε να βρείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αν τελικά ακόμη τον αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που μέσα από την ενέργεια που δίνει η πανσέληνος στο ζώδιο σας, είναι και πιθανόν να σας προσφέρει αυτά που ζητάτε. Πολλά και τα ζευγάρια που θα μπουν στην λογική, του να σκεφτούν και τα επόμενα κοινά τους βήματα.

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι σκέψεις που έχετε για τα παλιά, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, θα πολλαπλασιαστούν. Αυτό κάποιους θα τους αναγκάζει να επικοινωνήσουν με το παρελθόν τους. Μερικοί, θα έρθουν και πιο κοντά στον άνθρωπο τους. Όπως και να έχουν τα πράματα, είναι μια εποχή που τα συναισθήματα θα ανθίσουν.

Δίδυμοι: Έχετε πολλά να κάνετε αυτές τις ημέρες, και πιο έντονα σε υποθέσεις αισθηματικών, που πρέπει κάποιες ιστορίες να λήξουν ή να επανεκκινήσουν. Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, ή έχουν χαθεί ένεκα καυγάδων και τρίτων ατόμων, θα μπορέσουν μέσα από ώριμες συζητήσεις να είναι και πάλι μαζί και καλά.

 

Καρκίνος: Είσαστε στο επίκεντρο της ερωτικής προσοχής πολύ κόσμου και το ξέρετε. Αυτό στους ήδη δεσμευμένους θα δώσει τις αφορμές για να αξιολογήσουν περισσότερο τον άνθρωπο τους, και σε κάποιους την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες… που θα τους αποδώσουν σε μικρό χρονικό διάστημα, αγάπη και κοινή πορεία.

Λέων: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για βρεθούν λύσεις, από την μεριά του παρελθόντος του ανθρώπου σας. Όλος ο Ιούλιος θα δώσει τις πρακτικές λύσεις, που θα κλείσου ημιτελείς ιστορίες που μπαίνουν ανάμεσα σας… και σας καθυστερούν από τα προσωπικά σας προγράμματα.

 

 

Παρθένος: Έχετε ακούσει τα πάντα και τους πάντες αυτές τις ημέρες, γύρω από την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι ένα λάθος και θα πρέπει πια να το σταματήσετε. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι θα πρέπει να διορθωθεί μέσα στην σχέση σας και πώς να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά …με τον άνθρωπο σας.