1-2/4/2014: Θάρρος και νέες εμπειρίες

astrologia-zwdia-αστρολογια

Κοινοποίηση:

Την Τρίτη 1η Απριλίου, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εμπνευστείτε σε μεγάλο βαθμό και να επεκτείνετε τα όριά σας πέρα από το συνηθισμένο, πράγμα που μπορεί όμως να μην λειτουργήσει με τον τρόπο που θα θέλατε. Μπορεί να βιώσετε μία περίοδο προκλήσεων, όταν αποφασίσετε πως ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε το τελικό βήμα για κάτι που πιστεύετε πως θα σας φέρει ευτυχία, ολοκλήρωση και αφθονία. Το πόσο επιτυχές θα είναι αυτό το βήμα, εξαρτάται από το πόσο προετοιμασμένοι είστε για αυτά που θα έρθουν στη συνέχεια.

 

Η κρίση σας και η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά δεν θα είναι στη καλύτερη κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, καθώς οι ελπίδες και τα ιδανικά σας δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα είναι πολύ εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα αποτελέσματα, ή να υποτιμήσετε την δουλειά που πρέπει να κάνετε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

zodia-zvdia-22

 

Την επόμενη μέρα, ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό, και θα βιώσετε καταστάσεις γεμάτες αυθορμητισμό και εκπλήξεις.

 

Θα είστε περισσότερο ανοιχτοί από ότι συνήθως σε νέες εμπειρίες και ανοιχτόμυαλοι απέναντι σε καινούριες προοπτικές. Το χιούμορ και η διασκέδαση θα ευθυγραμμιστούν.

 

Είναι αρκετά πιθανό να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να βγείτε από καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε εδώ και καιρό. Στην πραγματικότητα, θα διασκεδάσετε κάνοντας πράγματα που δεν σας χαρακτηρίζουν… έτσι προτείνεται να προσέξετε τις κινήσεις σας κάτω από αυτή την όψη.  Διασκεδάστε αλλά προσέξτε να μην το παραξηλώσετε.

 

Από την άλλη μεριά, ίσως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγείτε από μία περιοριστική κατάσταση που σας κρατάει πίσω, και αυτή η διέλευση ίσως σας δώσει το θάρρος να το κάνετε. Η δημιουργικότητά σας θα φτάσει στα ύψη με αναπάντεχους τρόπους, για αυτό προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε όταν παρουσιαστεί.