10/03 Άρης στον Ταύρο. Αγαπημένα πρόσωπα έρχονται!

10/03 Άρης στον Ταύρο. Αγαπημένα πρόσωπα έρχονται!

Στις 10/03 ο αρχηγός Άρης εγκαταλείπει τον οίκο του Κριού όπου και κυβερνά και προχωράει στον Ταύρο, και θα μείνει μέχρι και τις 21/04. Αυτό δίνει την ώθηση στην πλειοψηφία των ζωδίων, να κάνουν τις πρακτικές τους αλλαγές σε υποθέσεις οικονομικών που εκκρεμούν, αλλά και αισθηματικά ζητήματα, που σίγουρα έχουν παραμεληθεί από τους εμπλεκομένους!

Πιο αναλυτικά:

 
Για τους Τοξότες και τους Ιχθείς, που έχουν υποστεί μεγάλες δυσκολίες, ο Μάρτιος μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 20-03, θα δώσει τις ευκαιρίες αλλά και την δυναμική έτσι, ώστε να λήξετε δια πάντως, σχέσεις αλλά και αρρωστημένα πάθη που τελικά δεν σας οδηγούν και πουθενά καλά.
Ερωτική ζωή: Άριστη

zodia-taro-45

Είσαστε τα πιο καλομαθημένα ζώδια εσείς οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λειτουργήσει σαν προστατευτικό μαξιλαράκι, μπροστά σε αποκαλύψεις και μυστικά που θα σας φανερωθούν το επόμενο διάστημα. Πολλές φυσικά και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν από την άλλην ‘ πρώην΄ πλευρά.
Ερωτική ζωή: Καλή

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η μοναξιά Κριοί και Αιγόκεροι δεν είναι κάτι που σας φοβίζει. Είσαστε και από τα πιο δημοφιλή και δυναμικά ζώδια, που όπου και να βρεθείτε θα έχετε κόσμο, να σας αγκαλιάζει. Τώρα που ο Άρης, αφήνει την πυρά και προχωράει στην γή, σίγουρα θα βρείτε και το ταίρι που θα ζεστάνει την καρδιά σας.
Ερωτική ζωή: Πολλή καλή

Εσείς οι Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε μια πολλά υποσχόμενη περίοδο που συγκεκριμένα ανοίγει από την πανσέληνο στις 12/03 και συνεχίζεται και μέσα στον Απρίλιο. Αυτό θα σας φέρει υλικά αγαθά, προτάσεις συνεργασίας, νέους έρωτες, αλλά και σε κάποια μερίδα…θα φανερώσει και αγάπες από το παρελθόν.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Το στόμα σας Καρκίνοι κρατήστε το κλειστό. Έχετε πει τόσα πολλά που το πιο πιθανόν είναι έχετε βάλει τον εαυτό σας, σε δυσμενή θέση. Σίγουρα έχετε πληγώσει και τον άνθρωπο σας. Μετά τις 15/03 κάντε την προσπάθεια αποκατάστασης των δεσμών.
Ερωτική ζωή: Άριστη

Οι Παρθένοι και οι Ζυγοί, που έχουν μείνει μόνοι ένεκα άσχημου χωρισμού, αυτήν την θετική περίοδο θα ανανεωθούν, θα βρουν και πάλι τις παρέες τους, αλλά και θα ασχοληθούν πιο ενεργά με τα πολλά υποσχόμενα οικονομικά τους.
Ερωτική ζωή: Πολλή καλή

Οι Ταύροι, είναι οι πιο τυχεροί όλου αυτού του επόμενου διαστήματος, που θα τους αποδώσει όλα αυτά που τους έλειψαν. Και πιο πολύ, πίσω στην αγκαλιά τους, την αγάπη του συντρόφου τους.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις