13/08 Ορθή πορεία Κρόνου – Τέλος στις ψεύτικες αγάπες

erwtikes-15414

13/08 Ορθή πορεία Κρόνου – Τέλος στις ψεύτικες αγάπες

Στις 13 Αυγούστου ο Κρόνος γυρίζει ορθός μέσα στον Τοξότη, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που απλά ανακατέταξε τα πάντα, και σε όλους τους τομείς. Αυτό σε γειτνίαση με τον Άρη, θα βγάλει στη φωτεινή επιφάνεια όλα τα λάθη, τις υπερβολές και το κρυφό παρασκήνιο. Εποχή μεγάλων και μοιραίων αλλαγών.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο Κρόνος μέσα στον Τοξότη, τόσο καιρό σίγουρα δυσκόλεψε και εσάς… πολύ. Σαφώς και η ορθοδρόμηση του θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά, αν τελικά τα άτομα που έχετε γύρω σας, είναι άξια για να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/04 και 10/04

 

Ταύρος: Εσείς είστε κάτω από την προστασία της Αφροδίτης. Οι επιρροές είναι οι λιγότερες δυνατές. Αυτό που πρέπει παραπάνω να προσέχετε, είναι τα οικονομικά σας, που μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι ξέφυγαν τελείως. Έχετε όμως τον χρόνο να τα διορθώσετε.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01/05 και 11/05

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Συναισθηματικά πειράματα, τέλος. Έχετε περάσει πολλά και σίγουρα η γούνα σας δεν αντέχει άλλα. Μπορεί ο κυβερνήτης σας να σας βοηθά από την θέση του στην Παρθένο, αλλά σε όλο αυτό πρέπει και εσείς να κάνετε την προσπάθεια σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 06/06 και 17/06

Καρκίνοι: Διατηρήστε τις πολύτιμες ισορροπίες σας και θα δείτε ότι μόνο οι άξιοι και ικανοί θα παραμείνουν δίπλα σας. Αυτό έχει την πρακτική ισχύ του και σε οικογενειακές υποθέσεις αλλά και σε προβληματικές συνεργασίες και φιλίες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 0/07 και 20/07

Λέοντες: Είσαστε επαρκείς και γεμάτοι ενέργεια. Τόσο καιρό είχατε την εύνοια δυναμικών πλανητών. Αυτό στο τώρα του σας αποδίδει αληθινά συναισθήματα από τον άνθρωπο σας, αλλά και σκέψεις για απομάκρυνση οποιουδήποτε προβλήματος από το παρελθόν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/07 και 06/08

Παρθένος: Είσαστε οι τυχεροί αυτής της εποχής. Όλα είναι πάνω σας και σας φωτίζουν. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις, που έχουν μείνει ακόμη και μήνες σε εκκρεμότητα. Διαζύγια, περιουσιακά, συναισθήματα χωρίς τίτλο, περνάνε από την ψιλή σας κρησάρα. Αυτό όμως θα συμβεί και σε εσάς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/08 και 10/09taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε μια συνήθεια και βόλεμα. Από την αρχή του Καλοκαιριού έχουν αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας, και αυτό σας έβαλε σε μια παθητική στάση απέναντι στον έρωτα, τις φιλίες και την εργασίας σας. Καιρός αυτή η νοοτροπία να αλλάξει.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02/10 και 09/10

Σκορπιός: Κινηθείτε δυναμικά αυτό το διάστημα, και πριν εισέλθει ο Σεπτέμβριος. Αν έχετε ζητήματα που πρέπει να αποσαφηνίσετε με κάποια πρώην σχέση – γνωριμία σας, κάντε το άμεσα καθώς οι αστρολογικές συνθήκες ευνοούν για επανασύνδεση και αληθινά συναισθήματα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/10 και 14/11

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Με τον Άρη να συμμαχεί με τον Κρόνο σε κάθε θέμα που σας απασχολεί, εσείς μπορείτε να πείτε περίτρανα μεγάλα «όχι» σε όλους αυτούς που σας έχουν απασχολήσει άσχημα τον τελευταίο καιρό. Είσαστε ικανοί να κρατήσετε σχέσεις, που μπορούν να σας πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 10/12 και 21/12

Αιγόκερως: Τα προσωπικά σας συμφέροντα δεν τα προσέχετε. Έχετε αφεθεί τελείως μέσα σε σχέσεις, που απλά τις έχετε και σας έχουν συνηθίσει. Αυτό είναι μια στάση ζωής που άμεσα πρέπει να την αλλάξετε. Οι ελεύθεροι που ζωδίου, μετά το πέρας του μήνα θα έχουν εκπλήξεις αισθηματικού τύπου.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/12 και 05/01

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Αισθάνεστε κουρασμένοι, και στο σώμα και στο μυαλό. Ήταν ένα γεμάτο Καλοκαίρι που ανέτρεψε πολλά, ίσως τελικά και για το καλό σας. Προσωπικότητες και συμπεριφορές – προθέσεις αποκαλύφτηκαν, και στο τώρα μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή συμπεράσματα σας για όλους και για όλα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/01 και 08/02

Ιχθείς: Υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά περιθώρια χρόνου και διάθεσης, για να σώσετε τα προσχήματα και τα συναισθήματα. Δεν γίνεται να έρθει το Φθινόπωρο, και εσείς να κουβαλάτε ακόμη τις εκκρεμότητες του Καλοκαιριού. Για τις σχέσεις που θα επιβιώσουν, θα οδηγηθούν σε δέσμευση πριν λήξει το έτος.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 20/02 και 06/03