20/07 Άρης στον Λέοντα. Καρμικές συναστρίες ζωδίων

synastries

20/07 Άρης στον Λέοντα. Καρμικές συναστρίες ζωδίων

Στις 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον φιλόξενο πύρινο οίκο του Βασιλιά Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 05 / 09. Οι 4 εβδομάδες που θα ανοίξουν τις πόρτες σε όλες τις στατικές και ξεχασμένες καταστάσεις είτε αυτές είναι αισθηματικού τύπου, είτε οικονομικές υποθέσεις που αναμένουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια:

 

Εσείς οι Κριοί και οι Τοξότες, σίγουρα έχετε μια παραπάνω εύνοια όλα τα υπόλοιπα ζώδια, καθώς το τρίγωνο της φωτιάς, σας δίνει μια υπεροχή για να φέρετε και πάλι στις καταστάσεις, που τόσο καιρό σας δυσκολεύουν στα δικά σας μέτρα. Άτομα που είχαν χαθεί από την καθημερινότητα σας, τώρα θα ξεπροβάλλουν με δικαιολογίες αλλά και προτάσεις για σμίξιμο.
Τυχερές ημερομηνίες : 25 και 30 Ιουλίου

zodia-taro-45

Εσείς οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς, μπορεί να πείτε ότι ήδη έχετε βάλει κάποιους τομείς της ζωής σας, σε μια σειρά, και στο τώρα το μόνο που ζητάτε είναι να ισορροπήσει και η σχέση σας. Μέχρι να φύγει ο μήνας, του Ιουλίου, πολλές θα είναι οι εύκολες και οι ξαφνικές επανασυνδέσεις. Και το χρήμα σας ακολουθεί.
Τυχερές ημερομηνίες : 22 και 27 Ιουλίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι δύσκολοι Αιγόκεροι και οι ακόμη πιο δύσκολοι Υδροχόοι, θα έχουν ανέλπιστες χαρές από επαγγελματικά τους δρώμενα που θα τους αποδώσουν χρήμα και υλική άνεση, για τους επόμενους μήνες. Μέσα στα καλά της εποχής … θα φανερωθούν και νέες αγάπες που ίσως και τελικά να τους κεντρίσουν την καρδιά τους.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 18 Αυγούστου

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Ταύροι και οι αδελφοί τους οι Ζυγοί, μπορούν να ανεβάσουν ταχύτητες και να απλώσουν περισσότερο τα σχέδια τους, γύρω από χρήμα και αγάπη. Οι σχέσεις που έχουν τις σοβαρές υποδομές και έχουν αποδείξει το βάθος των αισθημάτων, μέσα στις αρχές του Φθινοπώρου, θα μιλήσουν για πιο επίσημες δεσμεύσεις, ακόμη και μετά από … χωρισμό!
Τυχερές ημερομηνίες : 23 και 25 Ιουλίου

Για τους Καρκίνους που έχουν απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους, αλλά και τους ατίθασους Σκορπιούς που παίζουν ακραία το παιχνίδι της αγάπης, θα υπάρξουν αλλαγές. Παλιές ιστορίες θα αναδυθούν μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, και θα δώσουν πρόταση επανασύνδεση υπό νέες συνθήκες.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 και 28 Αυγούστου

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς οι Παρθένοι και οι Βασιλιάδες, από την πρώτη ημέρα, που ο πολέμαρχος Άρης θα περάσει στον οίκο της φωτιάς, θα έχετε ειδήσεις από όλους τους τομείς που μέχρι τώρα προσπαθείτε να φέρετε σε μια ισορροπία. Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά και ευχάριστα να σας ανακοινώσει, που σίγουρα θα σας πάνε ένα βήμα πιο κάτω.
Τυχερές ημερομηνίες : 07 και 23 Αυγούστου

zwdia-fotia