2016 Επανασυνδέσεις σταθερά ζωδια

prwin-epanasyndesi

   Επανασυνδέσεις συντρόφων 2016 ζωδια σταθερού σταυρού

Ταύρος – Σκορπιός – Λέων –  Υδροχόος

 

αστρα 2016: Πολλά θα διαδραματιστούν με την είσοδο του νέου έτους σε όλα τα ζωδια του σταθερού σταυρού. Ο απόλυτος κυρίαρχος Δίας  θα παραμείνει για 9 ακόμα μήνες πάνω στην Παρθένο… διάστημα ικανό να ολοκληρώσει  τους πόθους και τις προσδοκίες όλων των γήινων ζωδιων.

 

ζωδια –  Ταύρος: Οι δυνατότητες….για να πάτε πίσω σε κάποια σχέση ή σοβαρή – ποιοτική γνωριμία θα είναι πολλές και ισχυρές από τις 15/01 και ύστερα πολλά τα τυχαία και μη γεγονότα που θα σας κατευθύνουν πάνω σε αυτό το άτομο, που είναι ακόμα για εσάς συναισθηματικά ενεργό. Θα εισπράξετε διαφορετικές και θετικές συμπεριφορές που θα ξεκλειδώσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Θα βρείτε τις κοινές διαδρομές και το πιο πιθανόν είναι  μέχρι τον Μάρτιο όλα να έχουν αποκατασταθεί πλήρως

zodia-taro-45

Ευκολίες στους γεννημένους: 24/04, 28/04, 02/05, 10/05, 20/10

Ευνοϊκός μήνας: Ιανουάριος

SEX  STATUS: 09/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Σκορπιός: Είναι πολλές και περίεργες οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας. Αυτές να είστε σίγουροι ότι θα σας ψάξουν αρχής γενομένης από τα τέλη του Φεβρουαρίου, που οι όψεις των ανάδρομων πλανητών θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να κρατήσετε μόνο αυτά που σας ταιριάζουν. Η γενιά του 1960 και του 1980 είναι οι πιο ευνοημένες και τυχερές που θα έχουν εν τέλη στην ζωή τους τον άνθρωπο της απόλυτης επιλογής τους.

Ευκολίες στους γεννημένους : 25/10, 30/10, 09/11, 15/11, 21/11

Ευνοϊκός μήνας: Μάρτιος

SEX  STATUS: 08/10

 

ζωδια – Λέων: Άπειρα τα θέματα που καλείστε να ισορροπήσετε τις πρώτες εβδομάδες του έτους. Το ενδιαφέρον προσώπων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την όποια σχέση τους, με εσάς θα ξαναπροσπαθήσουν πολύ πιο έντονα. Να είστε σε επιφυλακή και αφύπνιση αν στο τώρα σας ήδη υπάρχει κάτι στην αισθηματική σας ζωή που σας ταιριάζει. Από αυτά που θα ακούσετε, θα δείτε και εν τέλη θα σας υποσχεθούν, κρατήστε μόνο αυτά που αξίζουν και μπορούν να έχουν μια διάρκεια στον χρόνο.

Ευκολίες στους γεννημένους: 23/07, 28/08, 01/08, 05/08, 14/08

Ευνοϊκός μήνας: Ιανουάριος

SEX  STATUS: 07/10

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε περικυκλωθεί από αρκετά άτομα στο τώρα σας, που όμως κανένα δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για να καλύψει την ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερο πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας … θα φανερωθεί με ευθύ τρόπο γύρω στην εποχή των γενεθλίων σας και θα διεκδικήσει, και πάλι σθεναρά το μυαλό και την δύσκολη καρδιά σας. Αφεθείτε και ακούστε προτάσεις, αξιολογήστε δράσεις και προθέσεις…και αποφασίστε.

Ευκολίες στους γεννημένους: 26/01, 30/01, 05/02, 08/02, 11/02

Ευνοϊκός μήνας:  Φεβρουάριος

SEX  STATUS: 08/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι πιθανότητες για να έχετε επιτυχία σε αυτήν την επανασύνδεση θα είναι μηδενικές, αν ξεκινήσετε με το να ανακυκλώνετε το άτυχο παρελθόν σας.

2016 Επανασυνδέσεις παρορμητικά ζωδια

2016 Επανασυνδέσεις μεταβλητά ζωδια

2016 Επανασυνδέσεις σταθερά ζωδια

zwdia