2016 το νέο έτος για τους ελεύθερους

Τι φέρνει το νέο έτος για τους ελεύθερους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Οι ακαταμάχητοι Κριοί, σίγουρα δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Από τις 21 Ιανουαρίου που ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο, θα παρουσιαστούν μοναδικές συναισθηματικές ευκαιρίες που θα συμπληρώσουν τους μοναχικούς του ζωδίου. Υπάρχει σίγουρα ρομαντική φύση πίσω από την σεξουαλική και επιθετική ένταση του Κριού. Αυτό θα αναδειχτεί μέσα στην εποχή των Ιχθύων.

Το μοτίβο στην ζωή των αδέσμευτων Ταύρων θα αλλάξει από την δεύτερη νέα σελήνη του έτους 2016. Το σύμπαν δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, αλλά και ούτε θα σας βάλει ξανά σε πειρασμούς να γυρίσετε στο παρελθόν σας…αντιθέτως σειρά νέων προσώπων θα παρελάσει από μπροστά σας και θα σας γοητεύσει. Σαφώς και θα επιλέξετε με τα ώριμα κριτήρια που σας διακατέχουν σαν ζωδιο.

zodia-taro-45

Είσαστε οι καλύτεροι του έτους εσείς οι Δίδυμοι. Άπειρες οι ευκαιρίες για ερωτικά μπλεξίματα…όπως σας αρέσει δηλαδή. Οι μέρες μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα έχουν πολλά να σας φανερώσουν…ακόμα και από το παρελθόν σας. …. που πιθανόν να μην σας έχει ξεπεράσει. ‘Όσοι έχουν και γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ζήσουν ένα Χειμώνα, γεμάτο ανατροπές και δυνατούς έρωτες… που θα τους ξαναβάλουν στο παιχνίδι του έρωτα και των προεκτάσεων του. Απολαύστε το .

Εσείς οι ρομαντικοί Καρκίνοι είστε αυτοί που τελικά υποφέρατε το περισσότερο μέσα στο προηγούμενο έτος. Όπου και α κοιτάξετε θα βρείτε αρνήσεις και απογοητεύσεις… από άτομα που δεν κατάλαβαν τις διάθεση σας. Αρκετά πριν μπει η Άνοιξη, πολλές οι καρμικές ευκαιρίες για να συμπληρωθεί η μοναξιά αυτών που πια επιθυμούν κάτι ποιοτικό.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Λέοντες που έχουν μείνει μόνοι τους μεγάλο χρονικό διάστημα … θα έχουν την καλή τύχη να ενταχθούν μέσα σε νέο κόσμο και να κάνουν σοβαρές επαφές και δημόσιες σχέσεις, που θα τους ανοίξουν και πάλι μονοπάτια του έρωτα. Αυτοί που έχουν χωρίσει από το ταίρι τους, θα καταφέρουν μέσα από την υποστήριξη των δικών τους ανθρώπων – φίλων, να ξεπεράσουν την τυχόν ερωτική τους απογοήτευση.

Οι Παρθένοι…εσείς οι δύσκολοι του ζωδιακού κύκλου, δεν θα μπορέσετε να λυτρωθείτε άμεσα από τις σκέψεις που ακουμπάνε στο παρελθόν…! Ο Δίας ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας, σας θέτει χρονικούς περιορισμούς και μέχρι πότε μπορείτε να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, αλλά και τις καλές ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σας. Οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου του μήνα Φεβρουαρίου, θα είναι πιο πλούσιες σε έλευση νέων προσώπων, που θα σας ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία.

Αποπροσανατολισμένους σας βρίσκει τους Ζυγούς, αυτός ο νέος μήνας του Ιανουαρίου… καθώς υπάρχουν ανοιχτές πόρτες με το άσχημο παρελθόν…. αλλά και ανοιχτοί δρόμοι προς το δημιουργικό παρόν. Θα είσαστε ελεύθεροι όλον τον μήνα, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, για το που θα παραμείνετε. Αυτοί που θα επιλέξουν το δημιουργικό μέλλον, θα μπορέσουν μέσα από καρμική γνωριμία να δέσουν την ζωή τους πριν λήξει ο Χειμώνας. Για αυτούς που θα ταξιδέψουν, προσοχή στιες εφήμερες καταστάσεις.

Πολλά τα πειράματα για τους Σκορπιούς, που θα γίνουν μέσα στον μήνα του συγγενικού Ιχθύ, από 20/02…και κάποιο αυτό θα σας πετύχει. Αυτοί που έχουν εντοπίσει κάτι ενδιαφέρον…..θα το δουν να εξελίσσεται σε κάτι ποιοτικότερο και πιθανόν να αποδώσει δεσμευτικές καταστάσεις πριν το τέλος του Χειμώνα. Αυτοί που έχουν χωρίσει … και ακόμα κουβαλάνε τον πόνο πρόσφατου χωρισμού … θα θελήσουν να αφήσουν τις εβδομάδες να περάσουν…. μέχρι να ισορροπήσουν και να ξαναβρούν αλλά και να εκφράσουν τα θέλω τους.

Από την φύση σας έχετε δυσκολία στην προσαρμογή σε νέες καταστάσεις εσείς οι Τοξότες… και πόσο μάλλον αν αυτές είναι στο συναισθηματικό επίπεδο. Οι πληγές σας θα κλείσουν και η παρουσία του Άρη στον ρομαντικό Υδροχόο, και τότε θα σας ενισχύσει να κινηθείτε σε νέα μονοπάτια. Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στην παραμελημένη εξωτερική σας εμφάνιση, και τολμήστε με την δομή σας να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε αυτούς που θα την ζητήσουν….!

Μην αποκλείεται κανένα και τίποτα εσείς οι Αιγόκεροι…. έχουν ανοίξει οι ουρανοί και θα σας δώσουν τις προσεχείς εβδομάδες, όλα αυτά που δικαιούστε και σίγουρα έχετε ποθήσει. Αυτοί που με δύσκολες διαδικασίες έχουν χωρίσει, θα μπορέσουν να βρουν και πάλι την αυτοκυριαρχία τους. Όσοι έχουν ήδη εντοπίσει κάτι ενδιαφέρον, θα το δουν να ανθίζει μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όλος ο μήνας του Ιανουαρίου, θα σας βάλει τους Υδροχόους, σε σοβαρές σκέψεις για να φύγετε επιτέλους από την συνειδητή μοναξιά σας… και να κυνηγήσετε κάτι πιο γήινο. Η Αφροδίτη από τον δυναμικό Τοξότη….. θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που σας ταιριάζουν, παρά σας ενθουσιάζουν. Αυτοί έχουν χωρίσει θα μπορέσουν μέσα από προσπάθειες να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον άνθρωπο τους!

Η διάθεση σας, σαν Ιχθείς, θα είναι υπερβολικά ανεβασμένη, μέσα σε ένα μήνα, τον Φεβρουάριο, που όλα τα αστρολογικά δεδομένα σας ευνοούν, να κάνετε νέα ανοίγματα σε ιδιαίτερες προσωπικότητες. Αυτοί που έχουν γενέθλιο Άρη σε πύρινο οίκο, θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις κακές συμπεριφορές τους και να διεκδικήσουν την καρδιά και την ψυχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν δεσμό…..με άτομο του εξωτερικού πιθανόν να πάρουν την οριστική απόφαση για χωρισμό…που όμως σε βάθος χρόνου θα τους δικαιώσει.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!