ζωδια για ελευθερους 26/12 Σαββατο

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

 

ζωδια κριός

Σήμερα το να κάνετε υπομονή έχει μεγαλύτερη σημασία από ότι συνήθως. Με το να πιέσετε τους άλλους να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το ερωτικό παιχνίδι που παίζεται μεταξύ σας δεν πρόκειται να σας φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για αυτό καλύτερα να δώσετε στους άλλους αρκετό προσωπικό χώρο για τον εαυτό τους. Και τελικά θα ανταμειφθείτε με το να σας ανταμείψουν με το αποτέλεσμα που θέλατε εξ’ αρχής.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα ικανοποιήστε τις αισθησιακές σας επιθυμίες. Πηγαίνετε να αγοράσετε καινούρια σέξι ρούχα, δείτε μία ταραχώδη  και έντονη ερωτική ταινία, η αγοράστε εσώρουχα μίας χρήσης. Αφεθείτε στην φαντασία σας.

 

ζωδια δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μία ιδιαίτερη συνάντηση με έναν κρυφό θαυμαστή σας. Το ραντεβού σας αυτό θα είναι τόσο έξυπνο και φανερό που ακόμα και τα άψυχα αντικείμενα γύρω σας θα λάβουν το μήνυμα που σας στέλνει το άτομο αυτό Όπως και να έχει όμως, εσείς απλά έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε εκείνο το σημάδι , κατά την διάρκεια του ραντεβού , που θα σας δείξει ότι τελικά αυτή η γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση αγάπης αργότερα.

Αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σ/Κ 26-27/12 Αληθινα Παραμυθια

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

zwdia-agnh

ζωδια καρκίνος

Δεν υπάρχει τίποτα το πρακτικό στον ρομαντισμό, για αυτό σταματήστε να αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας ραντεβού ως επαγγελματικά. Υποτίθεται ότι σκοπός τους είναι να περάσετε καλά όχι να λέτε την ιστορία όλων των κατορθωμάτων της ζωής σας. Ηρεμήστε!

 

ζωδια λέων

Το να είστε γενναιόδωροι δεν σημαίνει ότι αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Επομένως υπερασπιστείτε τον ίδιο σας τον εαυτό και φροντίστε από εδώ και πέρα να κάνετε παρέα με άτομα που σας σέβονται, αγαπάνε και εκτιμούν για αυτό που είστε πραγματικά

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια παρθένος

Βρείτε κάποιον που δίνει αξία στην αμοιβαία κατανόηση όπως εσείς και βρήκατε τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο. Βέβαια η αυθεντικότητα και η αλήθεια δεν είναι χαρακτηριστικά της εποχής μας, οπότε σιγουρευτείτε πρώτα ότι το άτομο αυτό εννοεί ότι λέει χρησιμοποιώντας την γνωστή τεχνική των ραντεβού και αρκετή υπομονή. Συναντώντας το άτομο αυτό αρκετές φορές θα μάθετε τον χαρακτήρα και την αλήθεια του τελικά.

 

 

ζωδια ζυγός

Η μαγνητική σας προσωπικότητα ελκύει ένα άγνωστο άτομο που μπαίνει ξαφνικά στην καθημερινότητα της ζωής σας. Αν και μέσα σας επιθυμείτε να αφήσετε τις όποιες επιφυλάξεις σας να εξαφανιστούν μέσα στον άνεμο και να πέσετε με τα μούτρα στην γνωριμία αυτή, το καλύτερο σενάριο τώρα για εσάς είναι απλά να προχωρήσετε βήμα βήμα την φορά

 

ζωδια σκορπιός

Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέες ιδέες. Είτε οι ιδέες αυτές αφορούν την αίθουσα συνεδριάσεων στην εργασία σας, ή την κρεβατοκάμαρα σας στο σπίτι , μια φρέσκια προσέγγιση κάνει όλη την διαφορά. Η απροσδόκητη επιτυχία αναμένει μονάχα όσους είναι έτοιμοι να ρισκάρουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σ/Κ 26-27/12 Αληθινα Παραμυθια

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

ζωδια τοξότης

Η έμπνευση δεν είναι πάντα μη πρακτική. Ακόμα και οι πιο τρελές ιδέες έχουν εφαρμόσιμα συμπεράσματα. Αφήστε και τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας κατά την διάρκεια του ραντεβού σας αυτού να εντοπίσουν τα όποια μελλοντικά εμπόδια η τωρινά, υπάρχουν σε αυτή την σχέση , και ακολουθήστε την λύση που θα σας ψιθυρίσει το μυαλό σας.

 

ζωδια αιγόκερως

Γίνετε πιο δημιουργικοί στον τομέα των ερωτικών ραντεβού σας. Έχετε υπόψη σας ότι όλες οι σελίδες ραντεβού στο ίντερνετ δεν είναι ίδιες μεταξύ τους Άλλες βρίσκουν το κατάλληλο για εσάς ταίρι βάση του μουσικού σας γούστου, άλλες σύμφωνα με τις ταινίες που σας αρέσει να βλέπετε και άλλες σύμφωνα ακόμα και με τα κατοικίδια σας. Γραφτείτε λοιπόν σε κάποια η οποία λαμβάνει υπόψη της όλα σας τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Αλλάξτε την μέθοδο στα ραντεβού σας με το να κάνετε ακριβώς αντίθετα από το πλάνο που χρησιμοποιείτε κανονικά. Γραφτείτε σε σελίδες ραντεβού στο ίντερνετ, γίνετε μέλος σε ομάδες “speed dating” ή αφήστε τους φίλους σας να σας κανονίσουν αυτοί κάποιο ραντεβού στα τυφλά. Και φυσικά όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα φροντίστε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι

 

ζωδια ιχθείς

Όταν τα πάντα στην ζωή σας φαίνεται πως στροβιλίζονται εκτός ελέγχου, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι απλά να τον ανταμείψετε με ένα καλό μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό. Προσκαλέστε την παρέα σας , και περάστε ήρεμα την βραδιά σας με ένα καλό δείπνο και μια άριστη παρέα.

zwdia