ζωδια Σαββατοκυριακο 26-27/12 A

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

Σαββατοκύριακο 26-27-2015

ζωδια Σαββατοκυριακο  κριός

Ώρα να συζητήσετε για όρια; Το Σάββατο μία αντίθεση που θα σχηματιστεί μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή θα σας ωθήσει στο να κάνετε μία αρκετά σφιχτή συζήτηση με κάποιο μέλος της οικογένειας σας που το τελευταίο διάστημα έχει βγει εκτός ορίων. Για να κατορθώσετε επιτυχώς τον στόχο σας πρέπει να κρατήσετε τα συναισθήματα σας ήπια και σταθερά και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Αν και είναι σαφώς δικαίωμα σας να πείτε σε κάποιον το πως οι πράξεις του ή της σας έκαναν να νιώσετε ή τι προκάλεσαν στην καθημερινή σας ζωή, θα πετύχετε τον σκοπό σας μόνο αν μεταδώσετε το μήνυμα σας με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.
Την Κυριακή η Σελήνη που θα βρίσκεται στον 5ο οίκο της αυτοσυγκράτησης του ζωδίου σας, θα σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ώριμο πλανήτη Κρόνο. Οι άνθρωποι γύρω σας έλκονται από το εκ φύσεως κύρος που διαθέτετε και σίγουρα θα σας πλησιάζουν ζητώντας την συμβουλή σας για δικά τους ζητήματα και εσείς θα τους την προσφέρετε αυτομάτως. Ακόμα και αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο αρκετά δύσκολο και περίτεχνο πρόβλημα, θα βρείτε την αρμόζουσα επίλυση του και θα αποδείξετε την σοφία και την αυθεντία που πηγάζει από μέσα σας.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

ζωδια Σαββατοκυριακο ταύρος

Προσέξτε τα λόγια σας το Σαββατοκύριακο αυτό. Το Σάββατο μία εντελώς αυθόρμητη παρατήρηση που θα κάνετε θα έχει ως αποτέλεσμα να προσβάλει έναν γνωστό σας. Αν είστε μαζί με την οικογένεια για την περίοδο των εορτών, τότε να έχετε κατά νου ότι δεν συμμερίζονται όλα τα μέλη της οικογενείας σας τις δικές σας πολιτικές ή ιδεολογικές απόψεις ή πιστεύω. Ο πειρασμός έναρξης μια διαφωνίας θα είναι έντονος, οπότε ας είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πάνω στα θέματα που είναι αρκετά εκρηκτικά όπως για παράδειγμα οι εκλογές της χώρας, κάποιες νέες νομοθεσίες κλπ ζητήματα.

Για να αποφύγετε λοιπόν την εμφάνιση των εντάσεων αυτών στο σπίτι καλύτερα να οργανώσετε το πρόγραμμα έτσι ώστε όλα τα μέλη της οικογενείας να συμμετάσχουν σε μια δραστηριότητα ή ευθύνη όπως το να λάβετε μέρος σε κάποια φιλανθρωπική δραστηριότητα. Με την μέθοδο αυτή θα εξαλείψετε εντελώς την ένταση αυτή.

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε το όποιο αμφί ταλαντευόμενο ζήτημα υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Αν ήσασταν για παράδειγμα αναποφάσιστοι σχετικά με το αν θα πρέπει να αγοράσετε ή πουλήσετε κάποια έκταση γης, θα βρείτε την απάντηση μέσα από την σοφή συμβουλή που θα σας δώσει ένας έμπιστος φίλος σας ή γνωστός σας- άτομο για το οποίο τρέφετε τεράστιο σεβασμό. Και φυσικά αν πρόκειται για συναισθηματικά θέματα τότε επιλύστε τα με ωριμότητα και κοιτάζοντας το μέλλον σας. Δεν είναι ανάγκη να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε τα συμπεράσματα σας γρήγορα. Μάθετε πρώτα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και έπειτα.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο δίδυμοι

Βάλτε φρένο στα οικονομικά σας το Σάββατο αυτό. Και εσείς όπως και όλος ο υπόλοιπος Δυτικός κόσμος, χαλάει αρκετά χρήματα την εποχή αυτή λόγω των δώρων κλπ αγορών κατά την διάρκεια των εορταστικών διακοπών, οπότε τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσετε και πάλι το βασίλειο των οικονομικών σας. Με την γιορτή της Πρωτοχρονιάς να πλησιάζει, νιώθετε όλο και περισσότερη πίεση εσωτερικά σχετικά με τις ετοιμασίες για τους αντίστοιχους εορτασμούς και την εξωτερική σας εμφάνιση δηλαδή τα ρούχα που θα φορέσετε κλπ. Πάλι καλά που θα έχετε έναν πολύ δυνατό σύμμαχο λίγο πριν.

zodia-zvdia-75

Πιο συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου η Σελήνη θα βρεθεί στον τομεα των οικείων  σας ,με αποτέλεσμα η οικογένεια σας να ζητήσει μάλλον πιο χαμηλού προφίλ εορτασμούς και καταστάσεις- κάτι που θα μειώσει κατά πολύ την ένταση του στρες που προκαλούν τα έξοδα των εορτών. Βέβαια αν και το αναφέραμε το ουράνιο αυτό φαινόμενο και το αποτέλεσμα του να ξέρετε επίσης ότι δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθείτε και από την ψυχαγωγία ή ότι δεν θα διασκεδάσετε , του εναντίον. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί εδώ. Οπότε από το σύνολο των προσκλήσεων που θα έχετε επιλέξτε αυτές που έχουν την μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Για παράδειγμα το να ξοδέψετε χρήματα για να βγείτε με την παρέα σας και να πιείτε αρκετά ποτά – των οποίων η τιμή μάλιστα παραείναι τσιμπημένη λόγω των ημερών- και να γυρίσετε σπίτι μεθυσμένοι, το έχετε κάνει τόσες φορές που όντως δεν αξίζει τα έξοδα.
Την Κυριακή θα αποκτήσετε τον ρόλο του μόνιμου δότη συμβουλών, γεγονός που προκαλείται από τον σχηματισμό τριγωνικής όψης μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου στον ουρανό. Ίσως πρέπει να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας που έχει άμεση ανάγκη καθοδήγησης, ή να λύσετε ζητήματα που αφορούν την ίδια σας την προσωπική ερωτική σας σχέση -όμως για να το πράξετε αυτό σωστά και όπως το Σύμπαν αναμένει από εσάς επίσης πρέπει να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας και μόλις το καταφέρετε τότε η συμβουλή σας θα γίνει αμέσως αποδεκτή από τον άλλον. Για αυτό αυτή την φορά μην επιτρέψετε στο ένστικτο σας να πάρει στα χέρια του το πηδάλιο, απεναντίας σκεφτείτε καλά τι θέλετε να εκφράσετε και αφού βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσετε , μιλήστε στο άτομο που στέκει δίπλα σας.

zwdia-agnh

ζωδια Σαββατοκυριακο καρκίνος

Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι γύρω σας το Σάββατο μιας και τα λόγια τους κουβαλάνε πληροφορίες μέγιστης αξίας για εσάς. Μπορεί αν θέλετε να αντιδράσετε με τον γνωστό -εγώ τα γνωρίζω όλα τρόπο σας – όμως αυτή σας η ξεροκεφαλιά θα γυρίσει πίσω σε εσάς με αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα είναι σωστό το να ακολουθείτε την καρδιά σας, όμως αρκετές φορές οι γύρω σας είναι σε θέση να παρατηρήσουν πράγματα που εσείς δεν μπορείτε να δείτε. Δεν θα πάθετε δα και κακό με το να τους ακούσετε μια στο τόσο. Στον τομέα του έρωτα τσεκάρετε αν ο άλλος κάνει τα λόγια του πραγματικότητα.

Βλέπετε είναι πολύ πιο εύκολα να υπόσχεσαι πολλά με τα λόγια αλλά πολύ πιο δύσκολο το να τα κάνεις με πράξεις. Πιθανότατα τέλος να νιώσετε αρκετή πίεση από την οικογένεια σας όσο αφορά τις επιλογές και γενικότερα την ερωτική σας ζωή (γεγονός που συμβαίνει κατά κύριο λόγο κατά την περίοδο των εορτών). Σε περίπτωση τώρα που δεν αντέχετε άλλο την κατάσταση αυτή από τα μέλη της οικογένειας σας, τότε απλά ζητήστε τους ευγενικά να σταματήσουν να ασχολούνται με την ζωή σας. Ή απλά αφήστε τους να σας συστήσουν σε εκείνο το άτομο που ασταμάτητα σας λένε πως σας ταιριάζει και πως είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς ώστε να σας αφήσουν ήσυχους. Εκτός ότι θα αποκτήσετε την ηρεμία σας ξανά, ποτέ δεν ξέρετε και αν έχουν δίκιο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει έναν ευνοϊκό τριγωνικό σχηματισμό με τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο, βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα. Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο οικονομικό προ υπολογισμό σας, τότε πιθανότατα να νιώσετε και πιο ήρεμοι και να ξεφορτωθείτε και όλο αυτό το περιττό άγχος που σας δημιουργεί η σκέψη των εξόδων τις ημέρες αυτές. Είναι φαίνεται ένας τρόπος του Σύμπαντος να σας τεστάρει επίσης, όταν θα βγείτε στην αγορά για να αγοράσετε παπούτσια και τελικά αντί να επιλέξετε να πάρετε το ζευγάρι παπούτσια , τα οποία θα ξεπληρώνετε για τους ακόλουθους δυο μήνες, θα διαλέξετε το αντίστοιχο πιο φθηνό και ικανό να αγοράσετε ζευγάρι.

Ακόμη η Κυριακή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε την οργάνωση του πλάνου εκγύμνασης του σώματος σας και ελέγχου-αλλαγής της διατροφής σας ώστε να αποβάλλεται ή να προλάβετε να μην πάρετε τα κιλά των διακοπών. Ξεκινώντας το πρόγραμμα αδυνατίσματος με μέτρο. Δηλαδή αρχίστε κάνοντας μισή ώρα γιόγκα ή τρέξιμο , και ενσωματώνοντας στο πρωινό σας έναν υγιεινό χυμό από φρούτα και βιταμίνες, τον οποίο θα πίνετε καθημερινά. Με αυτή την τακτική θα σπείρετε τους σπόρους για την ανάπτυξη σιγά σιγά μιας πιο υγιής άποψης καθημερινής ζωής.

zodia-zvdia-yy