ζωδια Σαββατοκυριακο 26-27/12 Γ

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

Σαββατοκύριακο 26-27-2015

ζωδια Σαββατοκυριακο τοξότης
Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας το Σαββατοκύριακο αυτό. Το Σάββατο η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε το όποιο μπέρδεμα υπήρχε σχετικά με τον προ υπολογισμό σας. Πιθανότατα να αφήσατε τους λογαριασμούς σας να φουσκώσουν κατά την διάρκεια αγορών των δώρων των εορτών ή απλά να χάσατε τον λογαριασμό των εξόδων σας.

Μήπως φορτώσατε αρκετά την πιστωτική σας κάρτα ή κάνατε επίδειξη με την απόκτηση μίας καλής αλλά πολύ ακριβής επένδυσης; Δεν υπάρχει λόγος να φρικάρετε. Απλά καθίστε κάτω και κοιτάξτε τα νούμερα, και έπειτα φτιάξτε ένα πλάνο για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

 

Το μόνο σας πρόβλημα; ίσως οι φίλοι σας να έχουν κανονίσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις το διήμερο αυτό και να σας πιέζουν να τους συνοδεύσετε αν και κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Διερευνήστε τον φόβο σας για το πως θα αντιδράσουν οι φίλοι σας καθώς υπολογίζετε τα οικονομικά σας και θα ξέρετε αν θα πρέπει να πάτε ή όχι.

Μπορείτε πάντα να πάτε στο πάρτι για παράδειγμα αλλά όχι από την αρχή, και αφήνοντας απ΄’εξω την στιγμή των VIP εμφανίσεων όπου σίγουρα όλα κοστίζουν περισσότερο , συναντώντας την παρέα σας εκεί που θα πάνε ύστερα.
Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίζει μία τριγωνική όψη μαζί με τον υπεύθυνο πλανήτη Κρόνο, δίνοντας σας την βοήθεια που χρειάζεστε για να θέσετε μία σταθερή βάση που θα στηρίξει τα μελλοντικά σας σχέδια.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ίσως να σχεδιάζετε να κάνετε κάτι μεγαλειώδες όπως το να πάτε στις Σεϊχέλες ή να γράψετε το επόμενο tour de force (ενώ είστε στις Σεϊχέλες). Όποια και αν είναι η περίπτωση τα άστρα της Κυριακής σας δίνουν μια ισχυρή και σταθερή προσέγγιση. Σιγουρευτείτε πως τα χρήματα είναι εκεί που πρέπει και πως έχετε ξεμπερδέψει με τις πληρωμές των υποχρεώσεων Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορεί κανείς να πηδήξει από ένα αεροπλάνο την ώρα που πετάει δίχως να φοράει αλεξίπτωτο.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αιγόκερως

Μήπως δαγκώνετε την γλώσσα σας για να κρατήσετε την ηρεμία γύρω σας; Δεν είναι και κακή ιδέα. Τα άστρα στον ουρανό το Σάββατο υποδεικνύουν πως λίγη αυτοσυγκράτηση είναι σοφή πράξη- αρκεί να μην καταπατήσετε τις αξίες σας η να μην πουλήσετε τον εαυτό σας. Ένας άντρας στην ζωή σας, ίσως ο πατέρας σας θα σας οδηγήσει στα άκρα. Αντί όμως να αφήσετε τον εαυτό σας να πάρει μέρος σε μία εκρηκτική διαμάχη καλύτερα να πείτε κάτι όπως “ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε πάνω στο θέμα αυτό……. οπότε καλύτερα να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό”Δεν είστε υποχρεωμένοι να μιλάτε για θέματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση ιδίως αν αγχώνεστε τρομερά.

Αλλά αν χρειαστεί να οπισθοχωρήσετε λίγο για το άτομο αυτό ώστε να σεβαστείτε τα προσωπικά σας όρια τότε κάντε το- δηλαδή παλέψτε για τα πιστεύω σας.

zodia-astra-tarot
Την Κυριακή ο τριγωνικός σχηματισμός μεταξύ της Σελήνης και Κρόνου, θα σας δώσει ένα προβάδισμα στα οικονομικά σας που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και κυρίως στον τομέα των κοινών πόρων. Αν πρέπει να κουβεντιάσετε με τον σύντροφο σας ή με τον συνέταιρο σας , τότε τα σημερινά άστρα σας δίνουν τις κατάλληλες λέξεις για να το πράξετε.

Θα έχετε την δύναμη να απομακρυνθείτε από τις φοβίες τις ανησυχίες σας και τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Μπορεί ακόμη να λάβετε μία πληροφορία που αφορά μία καλή επένδυση ή μια σοφή επαγγελματική κίνηση. Μην προβείτε σε πράξεις ακόμα αλλά μελετήστε το θέμα. Με λίγη έρευνα και σχεδιασμό θα τα καταφέρετε.

ζωδια Σαββατοκυριακο υδροχόος

Κατεβάστε λίγο τους ρυθμούς σας. Τα άστρα του Σαββάτου θα σας βρουν να έχετε αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Είναι προφανώς υπερβολικά αισιόδοξη η άποψη σας ότι θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις χιλιάδες δραστηριότητες που αναλάβατε για τις γιορτές αυτές.

Είναι από την μία καλό που θέλετε να δημιουργήσετε τόσα πράγματα και να προσφέρετε όμορφες καταστάσεις πριν αλλάξει ο χρόνος όμως έτσι θα εξαντλήσετε το σώμα και το μυαλό σας και δεν θα καταφέρετε έπειτα να χαρείτε εσείς προσωπικά τελικά τις γιορτές. Και ας μην το κρύβουμε άλλωστε, ξέρουμε όλοι ότι με το που θα ολοκληρώσετε την πρώτη λίστα εργασιών σας αμέσως θα ξεκινήσετε μία καινούρια. Τι θα λέγατε λοιπόν αντί να περάσετε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο να βρείτε ένα πλάνο που να εξισορροπεί την εργασία και την ψυχαγωγία μαζί;

zwdia-agnh
Την Κυριακή οι ιδεαλιστικές απόψεις περί των ερωτικών ανθρώπινων σχέσεων θα καταρρεύσουν. Το ζώδιο σας μπορεί να ζει σε μία φανταστική χώρα όπου η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει και ενώ η φιλοφροσύνη είναι όντως ένα πολύ ωραίο συναίσθημα , μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σήμερα η τριγωνική όψη ανάμεσα στην Σελήνη και στον Κρόνο σας κάνει να κάνετε μία εξέταση αλήθειας στην πραγματικότητα του τομέα της αγάπης στην ζωή σας.

Αν καταφέρετε να προσαρμόσετε πάντως τις προσδοκίες που έχετε με την πραγματικότητα τότε θα γεννηθούν νέες προοπτικές για να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Αντί επομένως να βασίζεστε αποκλειστικά πάνω στον σύντροφο σας και να τον έχετε ως την μοναδική πηγή παροχής της ευτυχίας σας δεν δοκιμάζετε να αντικαταστήσετε την εικόνα αυτή με μια σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ σας όπου και οι δυο δίνετε και παίρνετε ο ένας από τον άλλον ;

Αν είστε αδέσμευτοι τότε αντί να περάσετε την ημέρα κλεισμένοι στο σπίτι και με παρέα μια φανταστική τέλεια συντροφική φιγούρα που είναι γέννημα της φαντασίας σας , να μην βγείτε έξω στη κοινωνία και να περάσετε την ώρα σας συντροφιά με ένα εξίσου πραγματικό πλάσμα όπως εσείς;

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

ζωδια Σαββατοκυριακο ιχθείς

Δράμα ή αδιαφορία; Το Σάββατο τα κουμπιά του χαρακτήρα σας θα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και έτσι εύκολα μπορεί κάποιος να σας προκαλέσει συναισθηματικά. Αν όμως αντιδράσετε απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις τότε θα το μετανιώσετε στα σίγουρα λίγο πιο μετά. Βάλτε τα δυνατά σας και υψωθείτε πάνω από την κάθε μικρότητα που μπορεί να συναντήσετε μπροστά σας. Αν για παράδειγμα το ένστικτο σας , υποδείξει πως μια συζήτηση κατευθύνετε σιγά σιγά σε άγρια νερά , τότε πείτε ένα ανέκδοτο για να ελαφρύνεται την ατμόσφαιρα ή αλλάξτε εντελώς το θέμα της κουβέντας.

Μια κατάσταση που σχετίζεται με τον έρωτα επίσης θα παιχθεί την ημέρα του Σαββάτου, η οποία θα έχει προκληθεί επίτηδες από κάποιο άτομο με σκοπό να κερδίσει την προσοχή σας. Αν αυτό γίνει από τον σύντροφο σας, τότε απλά ενημερώστε το ταίρι σας πως δεν υπάρχει λόγος να σας προκαλεί με την συμπεριφορά του ή να δημιουργεί τεχνάσματα για να σας κάνει να ζηλέψετε ώστε να βεβαιωθεί ότι τρέφετε συναισθήματα δυνατά για αυτόν ή αυτήν τελικά. Και αυτό διότι τα συναισθήματα αυτά ήδη υπάρχουν από την δική σας μεριά.

zodia-zvdia-yy
Την Κυριακή τώρα η Σελήνη και ο Κρόνος σχηματίζουν όψη τριγώνου στον ουρανό και σας ωθούν στο να προσέξετε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σας. Πολύ πιθανόν κάποιος γυμναστής ή κάποιο άτομο που γυμνάζετε καθημερινά να σας δώσει κάποιες συμβουλές ή να κάνει κάποιες υποδείξεις για το πως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια πιο υγιές καθημερινότητα. Ή αν γυμνάζεστε και προσέχετε τα θέματα αυτά, να είστε εσείς αυτός που θα δώσει σε γνωστούς και φίλους πολύτιμες συμβουλές που κάνουν καλό στον ανθρώπινο οργανισμό και του χαρίζουν δύναμη και υγεία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν το τελευταίο διάστημα κυριολεκτικά δίνετε μάχες ώστε να τρώτε σωστά και να γυμνάζετε το σώμα σας και επιθυμείτε σφοδρά να έχετε πια υγιεινή καθημερινότητα , τότε σήμερα είναι ίσως η τελευταία σας ευκαιρία να δοκιμάσετε ξανά το πρόγραμμα σωστής διατροφής και εκγύμνασης που ήδη έχετε καταγράψει στην λίστα σας. Επειδή όμως βρισκόμαστε εν μέσω των εορτασμών, φροντίστε ώστε το νέο αυτό πρόγραμμα που θα φτιάξετε και θα θέσετε σε ενεργοποίηση να έχει κάποια σχετική ευελιξία ώστε να μπορέσετε να χαρείτε τους εορτασμούς των ημερών και τα οικογενειακά γεύματα δίχως τύψεις ύστερα. Για να καταφέρετε το πέρασμα από μία μη σωστά διατροφικά ζωή σε μία σωστή, να ξέρετε ότι το κόλπο βρίσκεται στην λέξη μετριότητα. Αυτό είναι το κλειδί επιτυχίας και αντιστοιχεί σε όλους μας. Με το να κόψετε μαχαίρι τις παλιές σας συνήθειες δεν θα καταφέρετε κάτι, μιας και δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ αυτή σας η τεχνική , ενώ αν καθημερινά μετριάζετε τα πάντα που αφορούν την αυτό το τμήμα της ζωής σας , τότε στο τέλος θα φτάσετε τον στόχο σας.

zwdia-3-zodia