ζωδια Σαββατοκυριακο 26-27/12 Β

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

Σαββατοκύριακο 26-27-2015

ζωδια Σαββατοκυριακο  λέων

Μάθετε τα όρια σας. Το Σάββατο το Σύμπαν σας ωθεί στο να δημιουργήσετε έναν πλάνο που αφορά την ξεκούραση σας  μετά το τέλος των εορτών. Κάτι που εκρέει από την παραμονή της Σελήνης στον 12ο οίκο του ζωδίου σας, της ξεκούρασης και αυτοθεραπείας. Δυστυχώς η ταυτόχρονη δημιουργία μιας δυσμενους  όψης μεταξύ της Σελήνης και του Άρη , αλλά και Σελήνης-Ερμή θα προκαλέσει την εμφάνιση άφθονων διακοπών του προγράμματος σας αυτού.

zodia-taro-45

Επομένως καλού κακού, χαμηλώστε την ένταση ήχου του τηλεφώνου σας και βάλτε την αυτόματη απάντηση στο μειλ σας. Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε να σας τηλεφωνούν  και να σας στέλνουν συνεχώς ηλεκτρονικά μηνυματα , οπότε η μοναδική σας λύση είναι να απομακρύνετε εσείς τον εαυτό σας από την κοινωνία.

Τέλος στην περίπτωση που αφήσατε κάποια υποχρέωση σας ατελή, τότε  ολοκληρώστε την. Ο τρόπος για να το επιτύχετε είναι να σπάσετε την διαδικασία ολοκλήρωσης της σε μικρά κομμάτια . Έπειτα πάρτε το πρώτο κομμάτι και τελειώστε το και συνεχίστε με το δεύτερο κ.ο.κ μέχρι να φτάσετε στο τέρμα.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ
Την Κυριακή η σεληνη θα περασει  στον Λέοντα, και έτσι τα επίπεδα της ενέργειας σας γίνονται ξανά φυσιολογικά. Η Σελήνη επίσης σχηματίζει θετική τριγωνική όψη με τον Κρόνο φέροντας πάνω σας αρκετή αρχοντιά. Οι γύρω σας διαισθάνονται το πόσο προσγειωμένοι και ισχυροί είστε και αφήνονται στην κυριαρχία σας. Προσέξτε μονάχα να μην ξεπεράσετε τα όρια και φτάσετε στο σημείο να κυριαρχείτε παντού και στα πάντα , αλλάζοντας το δώρο αυτό σε κατάρα. Δώστε δύναμη στους άλλους αλλά μην τους προσφέρετε εξουσία έτσι στα τυφλά.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο παρθένος

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλο αυτό το δράμα που εξελίσσεται γύρω σας; Τα αυτιά σας γέμισαν με αρκετές ιστορίες και κουτσομπολιά ικανά να καλύψουν μια αιωνιότητα. Το Σάββατο η αντίθετη ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ερμή σας εμπνέει να αποτραβηχτείτε μακριά από την κοινωνία και να αποσυμπιέσετε όλη την αρνητικότητα από μέσα σας. Σε περίπτωση που ενισχύσατε τις φλόγες αυτές με το να πήρατε μέρος στα κουτσομπολιά αυτά τότε χρειάζεται να προβείτε στην εκτέλεση κάποιων ενεργειών ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε από τον κύκλο αυτόν.

Το Σάββατο επίσης είναι αρκετά πιθανό μία επαγγελματική σας εργασία να απαιτεί την προσοχή και την ενέργεια σας. Αν και θα θέλατε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα εργασιακά, γνωρίζετε ότι τελικά θα νιώσετε πολύ καλύτερα αφού πρώτα τελειώσετε με την εργασία που προαναφέραμε. Τέλος αν κάποιοι φίλοι σας ή συγγενείς σας σας κάνουν την ζωή δύσκολη , όμως θα τους δείτε σε κάποια εκδήλωση που σας έχουν καλέσει να πάτε, τότε επιλέξτε να την προσπεράσετε βρίσκοντας μια δικαιολογία και μείνετε μακριά από τα άτομα αυτά.

zwdia
Την Κυριακή τώρα θα λάβετε μία πολύ σημαντική απόφαση που θα αφορά ένα ρομαντικής φύσεως πρόβλημα που κουβαλάτε εδώ και χρόνια στην ερωτική σας ζωή. Αν έχετε κολλήσει σε μία κατάσταση , που οι Βουδιστές στην αποκαλούν ως κατάσταση monkey mind ή έχετε την τάση να θεωρείτε πως ότι και να κάνετε ή ότι και αν συμβεί τελικά δεν θα καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε , τότε είναι η ώρα να εφαρμόσετε επάνω σας λίγη πνευματικής φύσεως πειθαρχία.

Ναι μπορείτε άνετε να σταματήσετε μια και καλή όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις από την ρίζα τους μάλιστα επιλέγοντας μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση πνευματικής συζήτησης και ιδεολογίας. Κάντε λοιπόν συνήθεια σας την χρήση θετικών προτάσεων και σκέψεων , είτε με το να τις γράφετε κάτω είτε με το να τις λέτε από μέσα σας , κάθε ημέρα.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο ζυγός

Το μυαλό ή την καρδιά σας; Ποιο από τα δυο τελικά θα επιλέξετε. Βλέπετε η αντίθεση που θα υπάρξει στο ουράνιο στερέωμα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ερμή, τροφοδοτεί αυτή την περίεργη κατάσταση όπου την ημέρα του Σαββάτου θα πρέπει να επιλέξετε να ακούσετε ή την καρδιά ή το μυαλό σας. Και αν πρόκειται μάλιστα να περάσετε το διάστημα των διακοπών μαζί με μέλη της οικογενείας σας κάτω από την ίδια στέγη τότε έχετε άμεση ανάγκη από ξεκάθαρα όρια και κανόνες λειτουργίας του σπιτιού.

zwdia-agnh

 

Υπάρχει κάποιος δικός σας ο οποίος έχει πέσει θύμα ψυχολογικής κακοποίησης ή κάποιος που ίσα που τα βγάζει πέρα; μπορεί να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους υπολοίπους. Όμως αν είστε ιδιαίτερα αυστηρός ή επιθετικός την στιγμή που θέτετε τους κανόνες του σπιτιού , τότε η ενέργεια σας αυτή θα γυρίσει πίσω σε εσάς με αρνητικά αποτελέσματα. Οπότε συμπεριφερθείτε με αγάπη και αυστηρότητα μαζί.
Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει μία υποστηρικτική όψη τριγώνου με τον δομημένο πλανήτη Κρόνο, βοηθώντας σας να θέσετε ισχυρότερες δυναμικές μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Αν τόσο καιρό έχετε αφήσει στο περιθώριο μία απαραίτητη αλλά κάπως σκληρή συζήτηση, σήμερα είναι η ημέρα να την πραγματοποιήσετε μιας και θα μπορέσετε να μιλήσετε με αρκετή διπλωματία στον λόγο σας. Επίσης τα κοινωνικά συμβάντα έχουν όλες τις πιθανότητες να μετατραπούν σε ισχυρές ευκαιρίες δικτύωσης την Κυριακή αυτή.

Δεν χρειάζεται να στριμώξετε κανέναν κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος για να πάρετε τις πληροφορίες που επιζητείτε με το να έχετε τον τόνο της πειθώ ενός πωλητή, όμως κάνοντας μια ήρεμη και πρόσωπο με πρόσωπο κουβέντα με το άτομο αυτό θα καταφέρετε να μάθετε αυτό που θέλατε και μάλιστα θα ανακαλύψετε και τις συνεργίες που κρύβονται πίσω από την δολοπλοκία αυτή. Κάντε λοιπόν ένα πλάνο ώστε να συναντηθείτε με το άτομο αυτό μετά το τέλος των διακοπών και να συνεχίσετε την κουβέντα αυτή. Τέλος η ημέρα αυτή σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να λάμψει και πάλι η κοινωνική παρουσία σας, ή να ξεκινήσετε την ενασχόληση σας με ένα (φτιάξτε το μόνος) σχέδιο. Για αυτό φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας και βγείτε στην κοινωνία δυναμικά.

zwdia-fotia

 

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

ζωδια Σαββατοκυριακο σκορπιός

Είστε σίγουροι πως αυτό είναι , ακριβώς ότι επιθυμείτε να πείτε τελικά; Το Σάββατο θα εκφράζεστε μέσω μιας ωμής ειλικρίνειας κάτι που δεν είναι κακό εκ φύσεως όμως δώστε παράλληλα και την δέουσα προσοχή καθώς αυτή σας η συμπεριφορά μπορεί να είναι δημιουργήσει την αρχή μίας παθητικής-επιθετικής διαμάχης. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε κουβέντα πάνω σε όποιο ζήτημα , ρωτήστε τον εαυτό σας μήπως την ημέρα αυτή υπάρχει κάτι άλλο (ξέχωρο από το θέμα που θέλετε να κουβεντιάσετε την εν λόγω στιγμή) που να σας ενοχλεί γενικότερα.

Ξεκινήστε λοιπόν με το να λύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί προσωπικά. Βλέπετε διαφορετικά όσο ειλικρινείς και δίκαιοι και αν είστε, κάτω από τα σημερινά άστρα στον ουρανό, η άλλη μεριά δεν θα αποδειχθεί και τόσο δεκτική στα λόγια σας. Επομένως αφού λύσετε τα δικά σας προβλήματα , και πριν ξεκινήσετε να αρχίσετε τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε με τους άλλους, βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι είναι έτοιμοι και κεντραρισμένοι -όντως απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κοινό θέμα σας και έπειτα αρχίστε τον διάλογο μαζί τους.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την Κυριακή υπάρχει μία ισχυρή ένωση μεταξύ της αυτό εκτίμησης σας και της ικανότητας σας να εφαρμόσετε σαφή όρια. Άλλωστε δεν είναι ανάγκη να γίνετε αγενής για να κατανοήσουν οι υπόλοιποι που ακριβώς στέκεστε. Είναι επίσης η ιδανική ημέρα για να κάνετε μία συζήτηση με έναν σημαντικό άντρα της ζωής σας είτε αυτός είναι ο πατέρας σας ή μια άλλη αρκετά σεβάσμια για εσάς αντρική φιγούρα.

Με τα άστρα να δανείζουν επιπλέον βαρύτητα απαιτείται τον σεβασμό των άλλον και αν μάλιστα έχετε δώσει στον εαυτό σας την αξία που του ταιριάζει τότε θα σας είναι ευκολότερο να είστε περισσότερο ευθύς στο λόγο σας και άμεσοι -και τέλος ατρόμητοι ώστε να πείτε με ευκολία προς τον άλλον “ξέρεις αυτό που κάνεις απλά δεν με ικανοποιεί η δεν είναι αυτό που ζήτησα από εσένα να πράξεις”.

zwdia-3-zodia