ζωδια Σ/Κ 26-27/12 Αληθινα Παραμυθια

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

Σαββατοκύριακο 26-27-2015

Παρασκευή πρωί, το πρωί των Χριστουγέννων, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου (η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Αιγόκερω) φωτίζει την δημιουργία ενός μεγάλου τριγώνου στα ζώδια του Νερού. Περιέχει την Σελήνη , την Ήρα και τον Ποσειδώνα. “Τα παραμύθια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… μπορεί να συμβεί σε εσάς αν είστε παιδιά στην καρδιά… διότι όσα πλούτη και αν διαθέτετε είναι προτιμότερο απλά να είστε παιδιά στην καρδιά… ”

Όλη η ατμόσφαιρα είναι ονειρική καθώς τα πάντα είναι πιθανά, από την άλλη όμως εμπεριέχει και το στοιχείο της ψευδαίσθησης μιας και μας κάνει να θεωρούμε πως ότι βλέπουμε σταθερά είναι υπαρκτό και στην πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Αν και θα είναι κάπως δύσκολο θα μάθετε να είστε αρκετά λογικοί στην σκέψη όσο παιδιά και αν είστε συναισθηματικά. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας τριγωνικής όψης μεταξύ του Ερμή στον Αιγόκερω και του Δία στην Παρθένο – και με την παρουσία της Αφροδίτης ανάμεσα τους στο ζώδιο του Σκορπιού. Το αποτέλεσμα αυτό θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.

Το σούρουπο η Σελήνη στον Καρκίνο θα έρθει σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Κάποιος λοιπόν έχει βαθιά συναισθήματα….. ή πολύ έντονες ερωτικές ανάγκες. Μπορεί να είστε εσείς…. ή απλά κάποιος. Η όλη διασκέδαση κρύβεται στην αποκάλυψη και την εξισορρόπηση των ενεργειών.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στο Σύμπαν επικρατεί ένας αρχέγονος ενεργειακός χορός δυνάμεων ο οποίος επηρεάζει τα γένη μας ως προς τους ρόλους που κρατάμε ή επιλέγουμε. Όλη αυτή λοιπόν η αλλαγή ρόλων σίγουρα μπορεί να μας δώσει ένα υπέρτατο αισθησιακό αποτέλεσμα.

Ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ερμή- και οι δύο είναι βασικοί πλανήτες- γη και αέρας.

Η δράση και η διάθεση ωθεί η μία την άλλη. Επομένως κοιτάξτε πρώτα πριν κάνετε το άλμα σας. Αν μπορείτε βέβαια να κρατηθείτε… και φυσικά φροντίστε να αντιδράτε με ευγένεια. Μην ξεχνάτε ότι την εποχή αυτή κρίνεστε από το Σύμπαν συνολικά.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα ενωθεί με όψη τετραγώνου που έχει ήδη δημιουργηθεί μεταξύ του Άρη και του Ερμή με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κάποια συναισθηματική μεταβλητότητα γύρω μας.

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Τίποτα που να μην είμαστε ικανοί να τιθασεύσουμε πάντως. Η Σελήνη ακόμη δημιουργεί όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Δία και όψη τριγώνου με τον πλανήτη Αφροδίτη. Οπότε να αναμένετε αρκετό και καλής ποιότητας χιούμορ καθώς και αρκετή ευχαρίστηση στην ζωή σας. Και φυσικά με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιο του Σκορπιού τι άλλο από έντονο , όμορφο και λαμπερό σεξουαλισμό.

Η ρύθμιση του σκηνικού είναι ιδανική και έντονη συνάμα, ενώ το ίδιο το σκηνικό είναι το ιδανικότερο για την έκφραση του έρωτα και για υποσχέσεις αληθινής-αυθεντικής αγάπης.

Την Κυριακή η Σελήνη εισχωρεί στο ζώδιο του Ηλίου τον Λέοντα. Να είστε έτοιμοι να λάμψε τε ολοκληρωτικα.

zwdia-zodia-astrologia-65