2017 ζωδια Τοξοτης Ετησιες Προβλεψεις

zwdia-toxotis

Κοινοποίηση:

2017 ζωδια Τοξοτης Ετησιες Προβλεψεις

Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο σας για το 2017 ετοιμαστείτε για ένα μοιραίο έτος, Τοξότες! Δεν λατρεύετε εκείνες τις ιστορίες που ξεκινούν με το «Είναι γραμμένο… »; Πού είναι γραμμένο; Στα άστρα φυσικά! Έχετε ένα 2017 όπου η μοίρα αναλαμβάνει – και ναι, είναι γραμμένο ότι θα έχετε αυτές τις εμπειρίες. Ανοίξτε μια νέα σελίδα στο βιβλίο του πεπρωμένου σας, Τοξότες. Το 2017 κάνει τα χρήματά σας να υπάρχουν για μακροπρόθεσμα σχέδια. Η αγάπη και οι άλλες σας συναντήσεις θα έχουν μια μοιραία αίσθηση το 2017, αγαπητοί Τοξότες.

Το ωροσκόπιο σας για το 2017 δείχνει ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σας συνεχίζει το 2.5 ετών ταξίδι του, ζητώντας από εσάς να βγείτε μπροστά και να δημιουργήσετε κάτι μέσω της εμπειρίας σας. Λόγω του χρόνου που περνά στον Τοξότη, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλά από αυτά που συμβαίνουν φέτος. Τοξότες, μην ξεχνάτε ότι κυβερνά το κάρμα και τη μοίρα και αυτός είναι ο λόγος που θα παραδώσει αυτές τις «μοιραίες» εμπειρίες που έχει γραμμένες στο βιβλίο του Χρόνου.

Έχετε κατά νου ότι ο Κρόνος στο παρελθόν είχε πολύ κακές κριτικές από τους αστρολόγους. Ναι, μπορεί να θέτει περιορισμούς στο δρόμο σας, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να μάθετε κάτι σημαντικό. Επίσης σας προστατεύει το 2017, γι’ αυτό το λόγο μερικές φορές όσο κι αν πιέσετε τα πράγματα, δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Αυτός είναι ο Κρόνος σε λειτουργία φύλακα αγγέλου, καθώς ξέρει καλύτερα από εσάς ότι αυτό που θέλετε και αυτό που είναι καλό για εσάς, μπορεί να είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα!

zodia-zvdia-22

Πόσες φορές στη ζωή σας έχετε κοιτάξει πίσω και έχετε χαρεί που τα πράγματα δεν λειτούργησαν με τον τρόπο που θέλατε – για την ακρίβεια ξεφύγατε από τύχη; Αυτή είναι η σοφία του Κρόνου που δουλεύει για εσάς. Είναι ο σοφός σύντροφος, ο γέροντας, ο σκληρός αλλά δίκαιος δάσκαλος, και όταν έχετε μάθει το μάθημά σας θα σας ανταμείψει όπως κανένας άλλος πλανήτης – και αυτό περιλαμβάνει και τον Δία!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με κύριο χαρακτηριστικό την αναζήτηση της αλήθειας, το ζώδιο του Τοξότη προσπαθεί συνεχώς να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζει. Η φύση σας είναι φιλοσοφική, έχετε ανοιχτό μυαλό και συχνά παίρνετε ρίσκα. Είστε αφοπλιστικά χαρωποί, αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς. Οι άλλοι μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι είστε αγενείς, Τοξότες, κάτι που μπορεί να είναι ένα ατυχές υποπροϊόν της αυθεντικότητάς σας.

Γοητεύεστε από τις διαφορετικές κουλτούρες, και συχνά έχετε την τάση να αναλαμβάνετε την πρόκληση της περιπέτειας όταν πρόκειται για ταξίδια και για να δείτε τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι περιττό να πούμε ότι είστε ανήσυχοι και θέλετε να είστε μονίμως σε κίνηση. Και εν κινήσει θα πρέπει να είστε, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα χαρούν με τις γενναιόδωρες, ανεκτικές και χαλαρές ευαισθησίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Αφού ο Κρόνος επιστρέψει και πάλι στην ορθή πορεία του στις 25 Αυγούστου, το ερώτημα θα είναι: αισθάνεστε ότι είστε πιο έμπειροι και ικανοί τώρα, χάρη σε όλα αυτά που μάθατε ξανά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του, από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017; Δεν είναι μια αίσθηση του τύπου «μοιάζετε μεγαλύτεροι», αλλά σίγουρα είναι το αίσθημα μεγαλύτερης ηλικίας και σοφίας – και το να το μεταφέρετε αυτό έπειτα στις αποφάσεις σας.

Η αστρολογία λέει για τους Τοξότες ότι είστε ένα από τα πιο παρορμητικά ζώδια. Ενώ αυτό σας κάνει πρόθυμους να αδράξετε τις ευκαιρίες, μερικές φορές μπορεί να επωφελείστε περισσότερο από το να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό που σας ζητά ο Κρόνος να κάνετε τώρα, είναι να εξετάσετε προσεκτικά ορισμένες από αυτές τις παρορμητικές αποφάσεις που πήρατε και ποια ήταν τα αποτελέσματά τους.

Τώρα ξέρετε ότι υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του να αρπάξετε την ευκαιρία (ίσως επειδή αισθάνεστε ότι αυτή μπορεί να εμφανιστεί μόνο μία φορά στη ζωή σας), και του να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αναρωτηθείτε αν θα είναι πραγματικά καλή για εσάς σε μακροπρόθεσμη βάση. Τοξότες, μερικές φορές πρέπει να αρπάξετε μια ευκαιρία, όμως κάποιες άλλες φορές πρέπει να σκεφτείτε με οδηγό τη γνώση σας, ότι αν αυτό είναι κάτι καλό και είναι γραφτό για εσάς, μπορείτε να σταματήσετε λίγο για να το σκεφτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot