2017 ζωδια Αιγοκερως Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

2017 Αιγόκερως – Ερωτικό Ωροσκοπιο 2017

Το ερωτικό ωροσκόπιο για το 2017 δείχνει ότι τον Οκτώβριο ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, κινείται στον τομέα του κύκλου των φίλων σας.

Μπορεί να μπείτε σε ένα πάρτι γνωρίζοντας μόνο ένα άτομο, αλλά να φύγετε γνωρίζοντας πολλά περισσότερα. Από τον Οκτώβριο του 2017 αρχίζει μια επέκταση στον κύκλο των φίλων σας και η ανάπτυξη συνεχίζεται για τους επόμενους 12 μήνες.

 

Η πρόβλεψη για το 2017 προτείνει να κάνετε τρεις ευχές, και να περιμένετε ότι τουλάχιστον η μία από αυτές θα γίνει πραγματικότητα μέσα στους επόμενους 12 μήνες, καθώς ο Δίας αλλάζει ζώδιο στις 10 Οκτωβρίου και φτάνει στον 11ο Οίκο των φίλων σας, των κοινωνικών και επαγγελματικών διασυνδέσεων, των στόχων και των ονείρων.
Η αλληλεπίδραση με το συλλογικό είναι σίγουρη και μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι η κοινωνική σας ζωή θα επεκταθεί – και νέοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι θα περνούν από το δρόμο σας ως αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν και σας είπα να κάνετε τρεις ευχές, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ο Δίας δεν είναι η νεράιδα του παραμυθιού, ούτε ο Άγιος Βασίλης. Ναι, θέλει να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά δεν μπορούμε απλά να καθίσουμε και να περιμένουμε αυτό που θέλουμε να μας χτυπήσει την πόρτα ή να βρίσκετε κάτω από το κρεβάτι μας όταν ξυπνήσουμε (ή πάνω στο κρεβάτι μας!). Πρέπει να αναλάβουμε δράση για να μας στείλει ο Δίας αυτά τα φαινομενικά «τυχερά» στο δρόμο μας.

Για εσάς, Αιγόκεροι, η εκδήλωση των στόχων σας θα επιτευχθεί βγάζοντας τον εαυτό σας εκεί έξω, και κάνοντας όσες περισσότερες και όσες διαφορετικές επαγγελματικές επαφές και φιλίες μπορείτε. Αν θέλουμε την «τύχη» μας να επεκταθεί, τότε πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να βγούμε από τον συνηθισμένο κύκλο μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις


Πολύ συχνά οι ίδιοι περιορίζουμε τους εαυτούς μας σε τόσα πολλά επίπεδα, διότι παραμένουμε στις φιλίες που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνεση, με τους ίδιους ανθρώπους (συνήθως που μοιάζουν με εμάς ή με συνεργάτες μας). Ο Δίας θα βάλει νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους στο δρόμο σας, που μπορεί στο τέλος να σας βοηθήσουν ή να έχουν μεγάλη επιρροή στο μέλλον σας, αν μόλις κάνατε αυτό το πρώτο βήμα για να τους βρείτε.

Η πρόβλεψη για το 2017 για το ζώδιό σας, ζητά να διερευνήσετε διαφορετικές δραστηριότητες και ομάδες. Αντί να κοιτάζετε το κινητό σας ή να ακούτε μουσική όταν μετακινείστε, πάρτε ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας. Χαμογελάστε. Ξεκινήστε συζητήσεις. Ποτέ δεν ξέρετε με ποιον μπορεί να καταλήξετε να μιλάτε.
Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω δείχνουν ότι τα οφέλη θα έρθουν, αν βγείτε από τον κόσμο σας και μπείτε στον κόσμο των άλλων. Κάντε το αυτό και μπορεί να εκπλαγείτε από το πώς η ευχή σας ή ακόμα και οι ευχές σας, καταλήγουν να πραγματοποιούνται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Απολαύστε τους φίλους, τις ομάδες και τις ενώσεις σας. Έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να περιβάλλεστε από αυτούς που σας διασκεδάζουν. Οι επόμενες διελεύσεις δείχνουν ότι μπορεί να μην έχετε τόσο πολύ χρόνο για να περάσετε μαζί τους, οπότε κάντε το τώρα και μην νιώθετε ένοχοι γι’ αυτό.

Ένας φίλος μπορεί να σας καλέσει, για να σας ζητήσει βοήθεια με κάποιο τρόπο. Χρειάζονται να είστε φίλοι τους τώρα, οπότε κάντε το αυτό για αυτούς. Δεν θα το μετανιώσετε. Μπορεί να χρειαστείτε μια χάρη από αυτούς μια ημέρα. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικούς στενούς φίλους ή να μιλήσετε με κάποιους που δεν έχετε δει καιρό.
Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2017 αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην οικογενειακή δυναμική φέτος. Οικογενειακά μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν στους Αιγόκερους. Να είστε προετοιμασμένοι να μην ασχοληθείτε αν γίνεται, και να μην μπλεχτείτε σε αυτό αν δεν χρειάζεται.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75