2017 ζωδια Αιγόκερως Ετησιες Προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

2017 ζωδια Αιγόκερως Ετησιες Προβλεψεις

Οι προβλέψεις του 2017 για τον Αιγόκερω δείχνουν ότι ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος, πρόκειται να περάσει ένα μεγάλο μέρος του 2017 ανάδρομος στον 12ο Οίκο σας. Αυτό το χρονικό διάστημα, που διαρκεί από τις 6 Απριλίου έως τις 25 Αυγούστου 2017, θα έχει να κάνει με την εσωτερική μάθηση, την αποδοχή του κάρματος και την αποπληρωμή των καρμικών χρεών ή την αποτυχία σε κάποιο επίπεδο.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιος σας βοηθά και ποιος σας εμποδίζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς είναι πολύ πιθανό να τους έχετε είτε βοηθήσει είτε εμποδίσει στο παρελθόν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης στην επιθυμία σας να ξεπληρώσετε κάποιον σε είδος, αν σας συμπεριφέρεται με αρνητικό τρόπο.

 

Το αστρολογικό ωροσκόπιο του 2017 για τον Αιγόκερω επισημαίνει ότι οι άνθρωποι θα δείξουν τον αληθινό τους εαυτό τώρα. Αυτό που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την περίοδο, είναι η διατήρηση μιας καθολικής νοοτροπίας. Δεν χρειάζεται να συγχωρήσετε τους αρνητικούς ανθρώπους εάν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, αλλά θα συμβάλει στο να σπάσετε όποιες καρμικές αλυσίδες το να προσπαθήσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να γίνετε παρατηρητές και να μην αντιδράτε μόνο – ανεξάρτητα με το πόσο πολύ σας εκνευρίζουν!

zodia-taro-45

Αιγόκεροι, αναρωτηθείτε αν μέσα σε μια ευρύτερη προοπτική, έχει αυτό πραγματικά σημασία. Θέλετε να ξαναπαίζετε αυτό το βιολί σε κάθε ζωή ή θέλετε να το σταματήσετε εδώ και τώρα; Θυμηθείτε, Αιγόκεροι, η ισχυρότερη ψυχή αφήνει πίσω της και φεύγει μακριά και μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Αυτή είναι η ουσία των μαθημάτων του Κρόνου του 2017 για εσάς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Φυσικά, Αιγόκεροι, η άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος είναι αυτές οι ψυχές να σας ξεπληρώσουν για αυτά τα καταπληκτικά πράγματα που έχετε κάνει εσείς γι’αυτούς. Υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που συναντάτε, που απλά θέλουν να σας βοηθήσουν χωρίς να θέλουν κάτι σαν αντάλλαγμα. Εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό, γιατί να μην δημιουργήσετε λίγο νέο κάρμα και να το προσφέρετε αυτό σε κάποιον άλλο; Θα μάθετε φέτος ότι ο τροχός γυρίζει.

Πάντα οργανωμένοι, Αιγόκεροι, είστε ένα φιλόδοξο ζώδιο, αξιόπιστο και πρακτικό. Μόλις αποφασίσετε τι θέλετε, κυνηγάτε το στόχο σας με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Όπως η κατσίκα με το σταθερό βήμα που συμβολίζει το ζώδιό σας, θα βαδίσετε μπροστά επιμελώς για να φτάσετε στην κορυφή του ευγενούς στόχου σας. Οι φίλοι και η οικογένεια βασίζονται πάνω σας, να είστε ο σταθερός και υπομονετικός παράγοντας σε κάθε κατάσταση. Ο ρεαλισμός και η σύνεση χρωματίζουν την ψύχραιμη, συγκρατημένη ιδιοσυγκρασία σας.

Το να κάνετε μεγάλες αγορές σε τιμές ευκαιρίας είναι ο τρόπος λειτουργίας σας, καθώς η λιτότητα και η ποιότητα είναι αυτό που κάνει την κατσίκα να βρίσκει το ρυθμό της (αν και δεν έχετε στην πραγματικότητα ρυθμό). Αιγόκεροι, μπορεί να είστε λίγο συντηρητικοί στην προοπτική σας για τη ζωή – και το ρίσκο βέβαια δεν είναι μέρος του λεξιλογίου σας. Η επιμονή σε στέρεο έδαφος που οδηγεί στην υπέροχη θέα της κορυφής, είναι το μέρος για εσάς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού στο ζώδιό σας, το ωροσκόπιο του 2017 για τον Αιγόκερω δείχνει ότι μπορεί να σας περιμένει μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας στην αρχή του έτους. Υπάρχουν καταπληκτικές ευκαιρίες φέτος να μάθετε και να αναπτυχθείτε. Μπορεί να εκπλαγείτε πολύ όταν μάθετε ότι ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σας δεν είναι αυτοί που πιστεύατε ότι είναι. Οι ικανότητές σας να είστε ευέλικτοι και αντικειμενικοί και να ακολουθείτε τη ροή, θα χρησιμοποιηθούν καλά.
Μια σοβαρή προσέγγιση στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση θα σας ανταμείψουν φέτος, ακόμα κι αν έχετε απογοητευτεί με τις δίαιτες και τις προσπάθειές σας να γυμναστείτε στο παρελθόν. Από τον Ιούλιο μέχρι και το τέλος του έτους, μια θετική μεταστροφή θα πραγματοποιηθεί στις σχέσεις – ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι ή σε σχέση.

Έχετε τον διερχόμενο Πλούτωνα να διασχίζει το ζώδιό σας από τις 28 Νοεμβρίου 2008. Περνάτε από μια πλήρη μεταμόρφωση και αλλαγή της προσωπικότητάς σας, είτε αυτή είναι διακριτική είτε όχι, για περίπου 10 χρόνια τώρα. Αισθάνεστε διαφορετικοί; Έχετε κάνει δραστικές αλλαγές στην προσωπικότητα, τη στάση, τον τρόπο ζωής ή τη συμπεριφορά σας; Μπορεί να μην είστε σε θέση να δείτε τις αλλαγές σας, αλλά σίγουρα οι άλλοι μπορούν. Αν τολμάτε να μάθετε ή να ρωτήσετε, ίσως οι άλλοι γύρω σας μπορούν να επιβεβαιώσουν τις αλλαγές, τις εναλλαγές της διάθεσης και τα ριζικά σκαμπανεβάσματα που έχετε περάσει αυτά τα τελευταία χρόνια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκεροι, η πρόβλεψη του 2017 για εσάς δείχνει ότι σας απομένουν μόνο λίγα χρόνια με αυτή τη διέλευση, οπότε τα χειρότερα ίσως να πέρασαν. Ας ελπίσουμε. Μπορεί να μην έχετε απολαύσει το ταξίδι πολύ. Σίγουρα έχετε υπομείνει πολλά συναισθηματικά τραύματα που σας ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσετε, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα έχετε δημιουργήσει μόνοι σας.

Έχετε περάσει από κάποιες ακρότητες στη συμπεριφορά σας, από τη βαθιά κατάθλιψη στην κατάσταση απόλυτης ευφορίας. Τι τρομερή διαδρομή, σαν σε τρενάκι του Λούνα Παρκ έχετε διασχίσει αυτά τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έχετε ραγίσει ή καταστρέψει πολλές ή αρκετές σημαντικές σχέσεις, επειδή πιστεύατε ότι εσείς ήσασταν σωστοί και εκείνοι ήταν λάθος. Κοιτώντας πίσω, άξιζε το κόστος για να χάσετε αυτές τις πολύτιμες σχέσεις;

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, έχετε κάνει τα πάντα για να επιτύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δεν αφήσατε κανέναν να παρέμβει ή να μπει στο δρόμο σας, καθώς προσπαθούσατε να πάρετε αυτό που θέλατε από τη ζωή. Αλλά τώρα, Αιγόκεροι, κοιτάζοντας πίσω όλες αυτές τις γέφυρες που κάψατε ή καταστρέψατε πάνω στη μεταμόρφωσή σας, έχετε μάθει πώς να μην κυριαρχείτε πάνω στους άλλους και πώς να τους δίνετε την ίδια ελευθερία που απαιτείτε για τον εαυτό σας;

zwdia-zodia-astrologia-65

Με τις ενέργειες του Πλούτωνα σε συνδυασμό με του ζωδίου σας, έχετε μάθει πώς να παίζετε με κρυμμένα τα χαρτιά σας, πώς να είστε μυστικοπαθείς, να κρατάτε τους ανθρώπους μακριά ή σε τέτοια απόσταση που να μην μπορούν να σας πληγώσουν, να μην σας βαραίνουν με μεγάλη ευθύνη ή οικειότητα. Κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι καλό, Αιγόκεροι, αλλά κατά έναν άλλον δεν είναι. Έχετε καλλιεργήσει τα ένστικτα επιβίωσής σας και έχετε μάθει ότι δεν είναι όλοι φίλοι σας.

Όπως βλέπετε, το ετήσιο αστρολογικό σας ωροσκόπιο δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας ή της εστίασής σας, έχει επικεντρωθεί στον εαυτό σας αυτά τα τελευταία 9 χρόνια. Γεγονός που μπορεί να είναι κακό ή και όχι, ανάλογα με το πόσο γενναιόδωροι και ευγενικοί ήσασταν με τους άλλους. Το ωροσκόπιο του 2017 επισημαίνει ότι αν έχετε μάθει πως για να κρατήσετε τον πλούτο σας, την καλή σας τύχη και τους καλούς σας φίλους, θα πρέπει να μοιράζεστε με τους άλλους – και ιδιαίτερα με τους λιγότερο τυχερούς, τότε είστε σε καλή θέση το 2017.
Δεν θα χάσετε όλα αυτά που έχετε κερδίσει, υλικά ή οικονομικά. Αλλά αν υπήρξατε πολύ εγωκεντρικοί και τσιγκούνηδες με τη μοιρασιά της καλής σας τύχης, τότε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να χάσετε πολλά από αυτά που έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αυτή ήταν η μεγάλη δοκιμασία, Αιγόκεροι, το μάθημα πίσω από αυτή τη διέλευση του Πλούτωνα μέσα από το ζώδιό σας. Αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για να μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια, αν αποτύχετε σε αυτό το τεστ. Το 2017 μάθετε να συγχωρείτε τους άλλους και τον εαυτό σας, μάθετε πώς να μοιράζεστε χωρίς όρους. Μάθετε πώς να αγαπάτε και να είστε οικείοι με τους άλλους. Μάθετε πώς να μοιράζεστε τον εαυτό σας με αυτούς που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Δεν θα είστε η κυρίαρχη δύναμη στη ζωή για πάντα, γιατί οι διελεύσεις αλλάζουν.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66