2017 ζωδια Ζυγος Ετησιες Προβλεψεις

zygos-astronomia

2017 ζωδια Ζυγος Ετησιες Προβλεψεις

Το ωροσκόπιό σας για το 2017 δείχνει ότι θα μπείτε σε έναν χρόνο «χωρίς όρια», όταν όλα θα είναι δυνατά! Έχετε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας και γνώθι σ’ εαυτόν το 2017.

Ως ζυγαριά αναζητάτε την ισορροπία, την αρμονία και τη δικαιοσύνη στον κόσμο γύρω σας. Είστε γνωστοί για την αναποφασιστικότητά σας, λόγω της ικανότητάς σας να βλέπετε όλες τις πλευρές μιας διαφωνίας.

 

Ζυγοί, έχετε καλούς τρόπους, είστε ευπαρουσίαστοι, ευγενικοί με τους ξένους και συνεργατικοί. Κυβερνάστε από το σύμβολο της συνεργασίας και νιώθετε καλύτερα όταν περιβάλλεστε από άλλους. Χαίρεστε να είστε μέρος μιας ομάδας και ευδοκιμείτε όταν βρίσκεστε σε σχέση. Αυτό συμβαίνει επειδή κυβερνάστε από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Ως εκ τούτου, ο έρωτας είναι συνήθως στην πρώτη γραμμή της κοινωνικότητάς σας και έχετε το φλερτ μονίμως στο μυαλό σας. Τείνετε να χαλάτε χρήματα χωρίς λόγο και αιτία, προτιμάτε να ζείτε σε έναν κόσμο ομορφιάς και αρμονίας, παρά να μπλέξετε τον εαυτό σας στη δίνη της λιγότερο ευχάριστης πλευράς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιό σας για το 2017 δείχνει ότι ο διερχόμενος Δίας μέσω του ηλιακού σας 1ου Οίκου, ήταν μάλλον ευχάριστος για εσάς. Ξεκίνησε γύρω στο Σεπτέμβριο του 2016, και θα αφήσει το ζώδιο του Ζυγού περίπου στις 10 Οκτωβρίου 2017. Αυτός ήταν σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος, με τον Άη Βασίλη να σας κάνει επίσκεψη. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε περίπου 12 χρόνια, οπότε ίσως να μπορέσατε να περάσετε καλά για λίγο, να ταξιδέψατε, να κάνετε επισκέψεις και απλά να τριγυρνάτε με φίλους και να κάνετε όλα τα αγαπημένα σας πράγματα που θέλατε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η πρόβλεψη για το 2017 για το Ζυγό επισημαίνει επίσης ότι οι σχέσεις μπορεί να λάβουν μια απροσδόκητη τροπή για εσάς. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή έχει φτάσει στο τέλος της, μόνο για να προχωρήσετε σε μια μεγαλύτερη και καλύτερη. Αν δεν φτάσει στο τέλος της, θα διαπιστώσετε τότε ότι η σχέση σας υποβάλλεται σε μια διαδικασία ανάπτυξης και βελτίωσης. Απροσδόκητοι άνθρωποι μπορεί να εισέλθουν στη ζωή σας φέτος – και η επιρροή τους μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την αγάπη αλλά και τη σταδιοδρομία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις