2017 ζωδια Λεων Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

miniaies-provlepseis-lewn

Λέων – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Ανεξάρτητα με το τι αποκαλύπτει ο Ιανουάριος για εσάς – όσο αφορά εσάς και τους άλλους – ένα νέο ξεκίνημα στο μέτωπο των σχέσεων δεν είναι μακριά. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 7ο Οίκο σας, προτείνει μια νέα σύνδεση ή μια νέα φάση σε μια υπάρχουσα σχέση, όπως και το κινεζικό νέο έτος του Κόκορα. Αυτή είναι πάντα η εποχή του χρόνου που πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τις μακροχρόνιες σχέσεις μας, τους φίλους και τους συνεργάτες όλων των ειδών.

Αν αναζητάτε σύντροφο – είτε πρόκειται για έναν εραστή, επιχειρηματικό ή συνεργατικό εταίρο – τότε αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να είστε πολύ ξεκάθαροι με το τι είδους άνθρωπο ψάχνετε, και να θέσετε τους τροχούς σε κίνηση για να τον βρείτε.
Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2017, η αγάπη θα είναι ένα σοβαρό παιχνίδι για εσάς αυτό το έτος, ειδικά αν είστε τώρα αδέσμευτοι.

 

Το έτος θα μπορούσε να ξεκινήσει απογοητευτικά αν δεν φαίνεται να κερδίζετε πόντους στην καρδιά κάποιου. Μπορεί να δίνετε και να δίνετε, αλλά οι προσπάθειές σας να μην λαμβάνονται με τον τρόπο που επιθυμούσατε. Απλά κάντε υπομονή για λίγο, Λέοντες, επειδή το παιχνίδι θα γυρίσει σύντομα.

zodia-taro-45

Τα Λιοντάρια που ήδη είναι μαζί με κάποιον ξεχωριστό, θα σκέφτονται πώς να κάνουν αυτές τις σχέσεις ισχυρότερες – μια βαθύτερη και πιο σταθερή δέσμευση θα μπορούσε να είναι στο μυαλό σας. Με την αγάπη έρχεται μια κάποια ευθύνη, μια έννοια την οποία ως Λέοντες παίρνετε πολύ σοβαρά. Μπορεί να μην είστε οι μόνοι που κοκκινίζουν φέτος στις απρόβλεπτες εκφράσεις της αγάπης. Η αμεσότητά σας εκπλήσσει τόσο εσάς όσο και εκείνους που είναι κοντά σας και τους αγαπάτε.
Ό,τι συμβαίνει φέτος, λαμβάνει χώρα με φόντο τον Κρόνο στον 5ο Οίκο σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο λόγος που σας συμβουλεύω να γίνετε πολύ σαφείς σχετικά με το είδος του συντρόφου που επιδιώκετε να έχετε δίπλα σας, είναι ότι το ωροσκόπιό σας για το έτος 2017 δείχνει ότι ο Κρόνος σας ζητά να πάρετε στα σοβαρά και να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη δέσμευση στους τομείς του έρωτα, των παιδιών ή ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Και πάλι αυτό συνάδει με την υπερηφάνεια και τον προβληματισμό. Δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεστε με έναν σύντροφο στη ζωή σας, που δεν μπορείτε να είστε υπερήφανοι γι’ αυτόν και να τον σέβεστε. Εάν το κάνετε αυτό, θα ακολουθήσει μόνο δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και τέλος ο χωρισμός, οπότε εξετάστε προσεκτικά τις δικές σας σκέψεις και κάντε δικό σας αυτό το μέρος του εαυτού σας και το είδος του ατόμου που χρειάζεστε. Θα ζήσετε με τις αποφάσεις σας από τώρα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Και ενώ ο Κρόνος λέει ότι τώρα είναι ώρα για μια σοβαρή αγάπη, αυτό απαιτεί επίσης να είστε σοβαροί με αυτό που ξέρετε βαθιά στην καρδιά σας ότι θα πρέπει να έχετε από κάποιον σημαντικό στη ζωή σας. Μην πέσετε θύματα των άλλων, που λένε ότι είστε πολύ επιλεκτικοί ή έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Όλοι έχουμε τα κριτήριά μας όταν πρόκειται για τους συντρόφους μας, αυτό απλά αποτελεί μέρος των δικών σας – ή θα έπρεπε να αποτελεί.

Ο Κρόνος δεν ήταν σε αυτό τον Οίκο του χάρτη σας για 28 χρόνια. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι για πολλούς από εσάς, αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψή του – ή η πρώτη επίσκεψή του σε αυτό τον Οίκο που έχετε βιώσει ως ενήλικες. Έτσι πολλοί Λέοντες μπορεί να πάρουν για πρώτη φορά την απόφαση να γίνουν γονείς, καθώς ο 5ος Οίκος είναι ο Οίκος των παιδιών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Είναι επίσης ο Οίκος του πάθους, της απόλαυσης, της ευχαρίστησης και των δημιουργικών εγχειρημάτων – ή οτιδήποτε σας φέρνει στο επίκεντρο. Πρέπει να σοβαρευτείτε στην επιδίωξη ενός πάθους σας τώρα; Απολύτως! Ειδικά όταν πρόκειται για μια στροφή στο επάγγελμά σας προς αυτό που ονειρεύεστε ή που σας παθιάζει.

Το πάθος είναι μεθυστικό, και πάνω απ’ όλα μεταδοτικό συστατικό, που μας κάνει να ακτινοβολούμε και να τραβάμε τους άλλους προς τον αγώνα μας, σαν πεταλούδες στο φως! Περιμένετε να πάρετε στα σοβαρά το μονοπάτι που έχετε διαλέξει ή ένα έργο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Κανείς δεν θα μπορεί να σας σταματήσει από το να βαδίζετε, να μιλάτε ή να προβάλλετε τον ενθουσιασμό και τα ταλέντα σας τώρα.

zodia-zvdia-75

Η διέλευση του Κρόνου στον 5ο Οίκο σας μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ότι δεν σας αγαπούν, εκτιμούν ή δεν αξίζετε. Θα λάβετε αγάπη όταν θα δώσετε αγάπη. Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να αγαπάτε άνευ όρων και χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς να ζητάτε τίποτα ως αντάλλαγμα. Δίνοντας θα λάβετε. Είναι καιρός να μάθετε πώς να δώσετε περισσότερα από τον εαυτό σας και να είστε ένα δοχείο αγάπης προς τους άλλους. Αυτός είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε. Λειτουργεί μόνο με αυτό τον τρόπο, φίλοι μου.

Αν περάσετε μια τρομερή απώλεια, έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο, συνειδητοποιείστε ότι βρίσκεστε σε ένα πνευματικό μονοπάτι, όπου μια ανώτερη δύναμη και οι άγγελοι σας κοιτούν και σας βοηθούν, μέσω της μεταμόρφωσης που θα περάσετε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου – όπως η κάμπια για να γίνει πεταλούδα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00