2017 ζωδια Παρθενος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Παρθενος – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Οι ερωτικές προβλέψεις του 2017 για τους Παρθένους επισημαίνουν ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης και της αναγέννησης, είναι στον τομέα της λίμπιντό σας. Θα υπάρξουν σεξουαλικά παιχνίδια εξουσίας όλο το χρόνο, αλλά μην χρησιμοποιήσετε αυτά τα ανόητα καμώματα για να πάρετε το πάνω χέρι σε μια σχέση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό που λειτουργεί στην κρεβατοκάμαρα, δεν λειτουργεί καλά πουθενά αλλού.

Το ερωτικό ωροσκόπιο για τους Παρθένους δείχνει επίσης ότι ο/η σύντροφός σας ή το άλλο σας μισό, μπορεί με κάποιο τρόπο να ξεθωριάζει, να γίνεται ή να μετατρέπεται σε κάποιον που δεν ξέρετε όσο ξέρατε παλαιότερα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξαναγνωριστείτε με αυτό το άτομο. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει σοφότερο, κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια που εσείς δεν κοιτούσατε.

 

Ο Ποσειδώνας είναι στον τομέα των σχέσεών σας, άρα μπορεί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι στη ζωή σας να γίνουν λίγο πιο μυστηριώδεις, πιο ψυχικοί ή πνευματικοί με επιστημονικό τρόπο. Ο τρόπος ομιλίας τους μπορεί να είναι μέσω αινιγμάτων, προφητειών ή ομοιοκαταληξίας. Μπορεί να αρχίσουν να απαγγέλουν ή να γράφουν ποίηση, να τραγουδούν ή να χορεύουν. Θα μπορούσαν να γίνουν πολύ φουτουριστικοί ή ευφάνταστοι και δημιουργικοί, και να αναπτύξουν νέα ταλέντα που ποτέ δεν είχατε δει ή ακούσει πιο πριν. Οι αλλαγές τους μπορεί να σας ιντριγκάρουν και να σας σαστίσουν την ίδια στιγμή.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όποια και αν είναι η περίσταση, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο/η σύζυγό σας ή το ταίρι σας. Δεν θέλετε να χάσετε τις αλλαγές. Μπορεί να καταλήξετε να εξιδανικεύσετε ή να βάλετε αυτό το άτομο πάνω σε ένα βάθρο, κάτι που μπορεί να το αξίζουν – μπορεί και όχι. Μπορεί επίσης να μην βλέπετε καθαρά το εν λόγω άτομο αυτή τη στιγμή, οπότε δώστε μεγαλύτερη προσοχή.

Η ζώνη του ρομαντισμού σας παίρνει μια ώθηση από τον Πλούτωνα, και ενισχύεται από τον Ποσειδώνα στον 7ο Οίκο σας. Ο ευκολότερος τρόπος να κατανοήσετε αυτή την όψη, είναι να την σκεφτείτε σαν έναν φάκελο. Μέσα στον φάκελο υπάρχει ένα δώρο. Έχετε προσκληθεί από το σύμπαν να ανοίξετε το φάκελό σας και να ανακαλύψετε το δώρο σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσο αφορά τους αδέσμευτους, μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον που θα νιώσετε μια άμεση έλξη και ένα δέσιμο που υπερβαίνει το φυσιολογικό. Μπορεί να νιώσετε σαν να ξέρετε αυτό το άτομο από παλιά. Άλλοι μπορεί να κερδίσουν αναγνώριση για τα ταλέντα τους, να βρεθούν σε σημαντικές ή ακόμα και εκλεπτυσμένες εκδηλώσεις, όπου όχι μόνο τους προσέχουν, αλλά μπορεί να βρεθούν με άτομα που έχουν επιρροή ή ακόμα και με διάσημα άτομα. Ότι κι αν περιέχει ο φάκελός σας – επεξεργαστείτε το!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Παρθένοι, ο Κρόνος είναι στον ηλιακό 4ο Οίκο σας, οπότε μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους γονείς σας, την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε μια βαθύτερη ανάγκη να γνωρίσετε τους γονείς σας και την οικογένειά σας καλύτερα, για να οικοδομήσετε έναν βαθύτερο δεσμό μαζί τους. Αν μια οικογενειακή σχέση είναι τεταμένη ή έχετε αποξενωθεί, μπορεί να θέλετε να προσπαθήσετε περισσότερο για να επιδιορθώσετε τα πράγματα μεταξύ σας και να επανορθώσετε.

Μπορεί επίσης να κατανοήσετε καλύτερα έναν γονέα (ή και τους δύο) ή κάποια μέλη της οικογένειάς σας, που δεν μπορέσατε ποτέ να είστε όσο κοντά θέλατε – είτε για οποιονδήποτε λόγο, να καταλάβετε ότι απλά έτσι έχουν τα πράγματα. Με τον Κρόνο να επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας τώρα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε κάποια βαθιά πράγματα για τους γονείς σας ή τους αγαπημένους σας – και αν το σκεφτείτε, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως φώτιση. Μήπως έχουν χαλάσει κάποιες λάμπες μέσα στο κεφάλι σας, σχετικά με τις οικογενειακές σας σχέσεις ή τους γονείς σας;

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75