2017 ζωδια ιχθύες ετησιες προβλεψεις ανά μηνα

gay-pisces

2017 ζωδια ιχθύες ετησιες προβλεψεις ανά μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Μην διστάσετε να επικαλεστείτε τον φύλακα – άγγελό σας για βοήθεια, αν νιώσετε ότι την έχετε ανάγκη. Αυτή η εποχή του χρόνου έχει την τάση να εξαντλεί βαθιά όλους τους Ιχθύες. Μπορεί να το εντείνουν κάπως και οι συμπαντικές όψεις επί του παρόντος, όμως η στιγμή είναι κατάλληλη για να οραματιστείτε τα όνειρά σας. Επίσης είναι ιδανική για να κόψετε κακές συνήθειες, γιατί θα διέπεστε από ισχυρή θέληση.

Η εσωτερική σας ανάγκη θα είναι να φροντίσετε πιο πολύ τον εαυτό σας, ασχέτως των απαιτήσεων που θα θέτουν οι άλλοι σε εσάς. Μέχρι να περάσει ο Ήλιος στους Ιχθύος προς το τέλος του μήνα, θα είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε νέες προκλήσεις. Τώρα αρκεστείτε να ακούσετε την καρδιά σας, ολοκληρώστε εκκρεμότητες και ονειρευτείτε! Τα όνειρα και τα οράματά σας μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικά.

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Απαλά, διακριτικά και συναισθηματικά, ήρθε η ώρα να μάθετε να κυλάτε με τη ροή των πραγμάτων. Οι Ιχθύες συνηθίζουν να προτιμούν το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση, με αποτέλεσμα να βρίσκουν περισσότερους μπελάδες στην πορεία… Η παρούσα συγκυρία έχει τη δυναμική να σας διδάξει την ανεξαρτησία, τη δύναμη, το θάρρος και τη δύναμη της θέλησης, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε εμπόδιο που θα προκύψει στο δρόμο σας.
Σημαντικό μάθημα αυτό το μήνα, θα είναι και το να μάθετε να αρνείστε άτομα και καταστάσεις που σας εκνευρίζουν. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε τι είναι σωστό για εσάς και τι όχι – αυτός ο μήνας ευελπιστεί να σας μάθει να το εφαρμόζετε.

zodia-taro-45

zwdia-66

2017 ζωδια Μάρτιος
Η ικανότητά σας να βλέπετε και τις δύο όψεις ενός νομίσματος θα σας χρίσει ηγέτες αυτό το μήνα. Πολλοί θα θαυμάσουν τα προσόντα σας και θα είναι διατεθημένοι να στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Θα νιώσετε αρκετά δυνατοί και ικανοί να γίνετε πετυχημένοι.
Αλλαγές στο σπίτι αλλά και τον εργασιακό σας χώρο, θα σας ευνοήσουν πολύ τώρα. Όταν θα νιώσετε ισορροπημένα στο περιβάλλον σας, θα είναι και πιο εύκολο να εργαστείτε πιο εντατικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Απρίλιος
Η αγάπη είναι το δικό σας καύσιμο, που σας ωθεί να προοδεύετε και να πραγματώνετε σπουδαία πράγματα! Αν έχετε μια σοβαρή σχέση, να αναμένετε σημαντικές βελτιώσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε από το σύμπαν το ταίρι των ονείρων σας. Αν μπορείτε να σκιαγραφήσετε και να δείτε αυτό το άτομο με τα μάτια της ψυχής σας, μπορείτε και να το προσελκύσετε στη ζωή σας.

Θα νιώθετε πνευματικά δραστήριοι αυτό το μήνα, γι’ αυτό θα αναζητάτε την ιδεαλιστική και απεριόριστη αγάπη. Η αίσθηση της αφοσίωσης θα είναι εξαιρετικά βαθιά. Φροντίστε να αφιερώσετε τώρα χρόνο στους αγαπημένους σας ανθρώπους, γιατί κι εκείνοι σας αγαπούν. Η ζωή θα σας δείξει το γλυκό της πρόσωπο, ενόσω δεν σπαταλάτε το χρόνο σας με μικροπράγματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Μάιος
Το σπίτι σας είναι το προσωπικό σας κάστρο. Έχει έρθει η στιγμή να το καθαρίσετε, να το διακοσμήσετε και να κάνετε όσα πρέπει για να αναδύει αίσθηση θαλπωρής και άνεσης. Ξεφορτωθείτε όλη τη σαβούρα και βάλτε τάξη σε κάθε χώρο που κινείστε. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από αυτή τη διαδικασία, θα τα δείτε εμπράκτως στο άμεσο μέλλον.

Τα παιδιά θα αποσπάσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας αυτή την περίοδο, κάτι που θα απολαύσετε πολύ. Όσο πιο πολλά παιδιά συγκεντρώσετε γύρω σας, τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε! Βάλτε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες σας και διασκεδάστε.

2017 ζωδια Ιούνιος
Κάτι που θεωρούσατε ότι ήταν μπελάς, αποδεικνύεται τώρα ευλογία! Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και τώρα εσείς ανακαλύπτετε αυτούς τους λόγους. Σαν τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια που κρέμονται στον ήλιο για να στεγνώσουν και μοσχοβολούν, έτσι μπαίνει ένα δροσερό αεράκι στη ζωή σας αυτό το μήνα. Άλλοτε κλαίγατε σαν παιδί από λύπη, τώρα θα κλαίτε από ευτυχία.

Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας, θα επουλωθούν όλα τα σημεία της ζωής σας που χρειάζονται ίαση – αλλά και όσα χρειάζονται αφθονία θα την βρουν. Γιατί θα συμβεί αυτό; Επειδή έχετε ωριμάσει, είστε πιο σοφοί, έχετε περισσότερη έμπνευση και πίστη. Θα σας κάνει καλό να καταγράφετε τώρα τις σκέψεις σας, γιατί αυτός ο μήνας θα αποτελέσει μεταίχμιο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

2017 ζωδια Ιούλιος
Έχετε αποφασίσει συνειδητά να ακολουθήσετε το ορθό μονοπάτι για τη ζωή σας; Ξέρετε ποιο είναι αυτό το μονοπάτι; Αν ναι, ξέρετε και τι πρέπει να κάνετε. Αν δεν ξέρετε, είναι η στιγμή να το ανακαλύψετε με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Τα όνειρά σας θα σταθούν καθοδηγητές σας τώρα, γι’ αυτό θα σας βοηθήσει αν καταγράφετε τα συναισθήματά σας και αναζητάτε τα σημάδια. Όσο καλύτερα γνωρίσετε τον εαυτό σας, τόσο πιο πετυχημένοι θα γίνετε.

2017 ζωδια Αύγουστος
Αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να ανακαλύψετε ποια πράγματα σας ενδιαφέρουν. Ανοίξτε σχετικές συζητήσεις με τα φιλικά σας άτομα ή επιδοθείτε σε «αγώνες διαλόγου»! Θα κερδίσετε πάρα πολλά και θα ωφεληθείτε πολύ αν βρίσκεστε με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σας προσφέρουν.
Καθετί ανταγωνιστικό θα σας κάνει καλό αυτό το μήνα, γιατί χρειάζεστε ένα βήμα που θα αρχίσετε να χτίζετε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας. Αφιερώστε χρόνο σε ένα άτομο που θαυμάζετε ιδιαίτερα. Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετό πάθος για εσάς. Φροντίστε να το διοχετεύσετε στους τομείς που θεωρείτε σημαντικούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Δεν πρόκειται να το ανεχτείτε άλλο! Πάντα μένατε στην άκρη σιωπηλοί, όμως τώρα η εποχή απαιτεί από εσάς να υψώσετε το ανάστημά σας και να στηρίξετε έναν θετικό σκοπό. Αν νιώσετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται, θα το σταματήσετε πάραυτα! Η ζωή σας έχει μυστικισμό και μαγεία, όμως πρέπει να τη διασφαλίσετε κιόλας και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να καταπατά τα δικαιώματά σας. Γνωρίζετε τι είναι σωστό και τι είναι δίκαιο.

Ο θυμός σας θα αρχίσει να αναδύεται, όπως και όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας εδώ και χρόνια τώρα θα απελευθερωθούν. Ο στόχος για τον οποίον παλεύετε, είναι ο εαυτός σας. Όταν όλα αυτά τα πράττετε με θετικό τρόπο, ο στόχος σας θα ευοδωθεί: θα είστε επαναστάτες με αιτία!

2017 ζωδια Οκτώβριος
Αυτά που ζητάτε, αυτά θα λάβετε. Για καλό και για κακό προσέξτε τι σκέφτεστε – και αποφασίστε αν οι σκέψεις σας θα είναι θετικές ή αρνητικές. Θα ανακουφιστείτε αν καταγράψετε όσα σας προβληματίσουν, ώστε να εντοπίσετε και τις πιο θετικές διεξόδους. Αν νιώθετε ότι κάποιος σας καταπιέζει ή σας εκνευρίζει, σχολιάστε το ευγενικά. Μόνο έτσι θα πάψει να σας επηρεάζει η αρνητική του συμπεριφορά. Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες και διατηρήστε το χιούμορ σας.

zwdia shmera

2017 ζωδια Νοέμβριος
Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να πάτε σε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά. Θα είναι μια περίοδος χαράς, περιπέτειας και ύψιστης μάθησης για εσάς. Όλες οι νομικές υποθέσεις σας θα κυλήσουν προς όφελός σας, σημαντικοί άνθρωποι θα κατανοήσουν τη δική σας οπτική των πραγμάτων. Η δικαιοσύνη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Αυτή θα είναι μια μαγική περίοδος για εσάς! Θα μπορέσετε να βρείτε ξανά το παιδί μέσα σας και να διασκεδάσετε. Παρασύρετε κι άλλους ενήλικες σε αυτή τη χαρά, βάζοντας πολλά δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα λατρεύετε να προσφέρετε αυτή την περίοδο, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και δείξτε στους άλλους ότι νοιάζεστε.

Τι θα μπορούσε να είναι ένα δώρο για εσάς όμως; Ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες ή ένα κουταβάκι; Θα απολαύσετε ό,τι κι αν σας χαρίσουν, γιατί θα δείχνει ότι κάποιοι σας σκέφτονται. Όπου κι αν βρεθείτε, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα λάμπει στο πρόσωπό σας! Είστε από τα «παλιά, καλά κρασιά» του ζωδιακού κύκλου, Ιχθύες! Η αγάπη, η τύχη, η ευτυχία και η επιτυχία θα είναι σύντροφοί σας όλο αυτό το μήνα. Να έχετε μια ευτυχισμένη Νέα Χρονιά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις