2017 ζωδια καρκινος ετησιες προβλέψεις ανα μηνα

2017 ζωδια καρκινος ετησιες προβλέψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Ό,τι κι αν χρειαστεί, όσο κι αν σας κοστίσει, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε αυτό που θέλετε. Προσέξτε μόνο μην γίνετε υπερβολικά σκληροί και πληγώσετε τα αισθήματα ανθρώπων, καλό είναι να σκέφτεστε λίγο πριν μιλήσετε. Αν εξηγήσετε με ευγένεια αυτά που θέλετε, ίσως να εκπλαγείτε από την προθυμία και τη σύμπνοια που θα δείξουν οι άλλοι για να σας ικανοποιήσουν.

Η ευγένεια είναι η λέξη – κλειδί για αυτό το μήνα, ακόμη κι αν δεν έχετε διάθεση για αβρότητες. Αν σκεφτείτε όμως τα αισθήματα των άλλων, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Τι ακριβώς περιμένετε; Παρόλο που ενδείκνυται να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις, θα νιώθετε κι εσείς τελευταία σαν να έχετε κολλήσει. Είναι καιρός πια να πάψετε να ανησυχείτε και να αρχίσετε να αναλαμβάνετε δράση, προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή ακριβώς εκεί που θέλετε.
Βάλτε στις άκρη τους φόβους σας και αδράξτε την ημέρα! Η περιπετειώδης πλευρά σας θα αρχίσει να αναδύεται. Αν αξιοποιήσετε την ενέργειά σας, θα ανοίξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς. Τέρμα η αναμονή, κινούμαστε τώρα!

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Ζητήστε τη συμβουλή φίλων και συγγενών, και θα βρείτε λύση στα περισσότερα από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Από τη στιγμή που θα εστιάσετε τη σκέψη σας σε αυτά που θέλετε, θα σημειώσετε μεγάλα βήματα προόδου και μάλιστα με μεγάλη άνεση! Ο μήνας είναι ιδανικός για να προσεγγίσετε τους στόχους σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Μην επιτρέψετε σε κανένα να αναμιχθεί στα προσωπικά σας θέματα. Μόνο αν μοιραστείτε εσείς τα διλήμματά σας με άλλους, θα δώσετε τροφή για κουτσομπολιά. Μην λειτουργήσετε παρορμητικά, γιατί πολλά δεν είναι όπως φαίνονται αυτή τη στιγμή. Καλύτερα παραμείνετε σιωπηλοί παρατηρητές.
Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τους άλλους αυτό το μήνα. Επειδή οι σχέσεις έχουν την προοπτική να βελτιωθούν σημαντικά, να κάνετε υπομονή και να δώσετε ευκαιρίες στην αγάπη.

2017 ζωδια Μάιος
Παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά – και το αποτέλεσμα είναι να θλίβεστε κι εσείς και όσοι είναι στο περιβάλλον σας. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας! Αν δεν μπορείτε αυτή την περίοδο, γίνετε θεατές και μάθετε να γελάτε.
Κάποιος μπορεί να πληγώσει τα αισθήματά σας άθελά του, γι’ αυτό συγχωρήστε και παραμείνετε ελαστικοί με τους πάντες και τα πάντα προς το παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Οι αλλαγές έρχονται η μία μετά την άλλη, με όλες τις μορφές! Μην ανησυχείτε καθόλου, θα υπάρχουν πολλά θετικά και ενθουσιώδη στοιχεία σε όλες. Μια φιλία σας ενδέχεται τώρα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται μια αλλαγή στην καριέρα ή την κατοικία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούλιος
Έχετε προσφέρει πολλά για πολλούς, γι’ αυτό πρέπει τώρα να τους επιτρέψετε να κάνουν εκείνοι κάποια θετικά πράγματα για εσάς. Το «καλό κάρμα» θα φέρνει ακόμη πιο καλό κάρμα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, εκτός αν είστε εγωκεντρικοί και ατομιστές. Οι Καρκίνοι αυτού του τύπου θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσχέρειες, όμως πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τις προκάλεσαν με τις αρνητικά λεγόμενα και δρώμενά τους…
Γίνετε πιο ευφυείς, με το να δίνετε και να φέρεστε με ευγένεια. Αν πραγματικά ενδιαφερθείτε να κατανοήσετε τους γύρω σας, θα απολαύσετε πολλά καλά.

2017 ζωδια Αύγουστος
Η διάθεσή σας προσανατολίζεται στην αγάπη και το ρομάντζο! Ετοιμάστε ιδιαίτερα σχέδια, γιατί είναι βέβαιο ότι θα τονώσουν την προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας. Θα είστε ακαταμάχητοι! Αν νιώσετε ότι η ευαισθησία σας φουντώνει, σκεφτείτε καλύτερα αυτά που θέλετε. Μια στιβαρή δέσμευση που θα κάνετε αυτή την περίοδο, θα αποδειχθεί αίσια για το μέλλον σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Τα καινούργια άτομα που συναντάτε τώρα, μπορούν να καταστούν μακροχρόνιες φιλίες. Έχετε πολλά να μάθετε μέσα σε αυτό το μήνα, κάτι που δεν είναι καθόλου δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία σας. Να ξέρετε ότι όσα αποκομίσετε τώρα, θα αποδώσουν τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον.
Η εποχή ενδείκνυται για ταξίδια και επικοινωνία κάθε είδους. Δεν υπάρχει λόγος να είστε ντροπαλοί, οι άλλοι λατρεύουν την παρουσία σας.

2017 ζωδια Οκτώβριος
Ο μήνας θα μπει απολαυστικά, τονώνοντας ένα ρομάντζο που θα είναι απλά… τέλειο! Παραμερίστε τις αμφιβολίες και πάρτε αυτό το ρίσκο. Σας αξίζει η πραγματική αγάπη και το ξέρετε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Το άτομο που είναι ήδη η αγάπη της ζωής ή αυτό που θα γνωρίσετε αυτή την περίοδο, είναι το ιδανικό για εσάς. Ανοίξτε την καρδιά σας και κάντε όσα πρέπει για να απολαύσετε την απλόχερη αγάπη του.

zwdia-zodia-astrologia-65

2017 ζωδια Νοέμβριος
Μειώστε τους ρυθμούς και αρχίστε να απολαμβάνετε τη ζωή σας με ένα βήμα κάθε φορά. Όταν ανησυχείτε και αγχώνεστε για τα πάντα, σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας. Θα σας κάνει καλό όταν νιώθετε πιεσμένοι, να ασκείστε λίγο και να απασχολήστε με πράγματα που απολαμβάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Η γιορτινή περίοδος είναι η αγαπημένη σας εποχή του χρόνου, γιατί περιβάλλετε τον εαυτό σας με τα άτομα που λατρεύετε! Επειδή ποτέ δεν ζητάτε πράγματα για τον εαυτό σας, οι δικοί σας άνθρωποι δυσκολεύονται με τα δώρα για εσάς. Θα ήταν καλό να κάνετε μια λίστα με αυτά που θα θέλατε, για να τους βγάλετε από τη δύσκολη θέση. Έτσι κι εσείς θα πάρετε χρήσιμα δώρα και θα διευκολύνετε την επιλογή για τους άλλους. Να θυμάστε, είναι πολλοί αυτοί που σας αγαπούν!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia