2018 Ωροσκοπια για καθε ζωδιο

zodia-9874

 

2018 Αστρολογια Ωροσκοπια 

Παρθένος ωροσκοπιο 2018

Ετοιμαστείτε για να αρχίσετε τα συναρπαστικά ταξίδια, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτά μπορεί να αφορούν τόσο ρεαλιστικές μετακινήσεις σας σε μέρη μακρινά, όσο και εξαιρετικές νέες γνωστικές πορείες ακόμη και στον τομέα των εκδόσεων ή των διεθνών επιχειρήσεων.

zodia-taro-45

Είναι γεγονός ότι έχετε μείνει πολύ καιρό καθηλωμένοι στη «βάση» σας, στην προσπάθειά σας να διασφαλίσετε τα θεμέλια της ζωής σας – αλλά πλέον έφτασε η στιγμή που μπορείτε να αρχίσετε να ανοίγετε τα φτερά σας!

 

Κάποια οικογενειακά βάρη θα αρχίσουν να φεύγουν σταδιακά από πάνω σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να δώσετε περισσότερη σημασία στον έρωτα, τη διασκέδαση και την προσωπική σας έκφραση.

Μέσα στο 2018 θα εξομαλυνθεί πολύ και ο οικονομικός τομέας. Είστε σε καλή πορεία για να βγείτε από τις δύσκολες συγκυρίες, γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού επί αυτών των θεμάτων. Οι τομείς που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα για εσάς τη νέα χρονιά, είναι αυτοί που αφορούν τα ταξίδια, την προβολή σας αλλά και τις επικοινωνίες κάθε είδους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζυγός ωροσκοπιο 2018

Τα πρώτο θέμα που πρέπει να απασχολήσει την ενέργειά σας μέσα στο 2018, είναι ό,τι αφορά κοινή οικονομική διαχείριση. Να ξέρετε ότι η τύχη του Δία θα είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Ζυγοί!

Ο Ουρανός θα συμβάλλει στο στραφούν οι συγκυρίες υπέρ σας στις οικονομικές σας συμφωνίες, ενώ και ο Κρόνος θα εστιάσει την προσοχή σας στο σπίτι σας. Τα ασφαλή θεμέλια και οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο για πολύ καιρό, γι’ αυτό χειριστείτε τα με σοβαρότητα!

Το 2018 προβλέπεται να είναι μια διασκεδαστική και κοινωνική χρονιά για εσάς. Μάλιστα με την έξοδο του Ουρανού από τη ζώνη των σχέσεών σας, θα μπορέσετε επιτέλους να πάψετε να «νταντεύετε» ανθρώπους με παράλογες απαιτήσεις. Θα σας κάνει καλό να ακούσετε τις συμβουλές ενός ειδικού επί του θέματος. Το βέβαιο είναι ότι η ερωτική σας ζωή θα έχει μεγάλη βελτίωση μετά τα γενέθλιά σας, που η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη πορεία.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σκορπιός ωροσκοπιο 2018

Αγαπητοί Σκορπιοί, το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά σας! Ο Δίας θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας χρίσει τους πιο τυχερούς όλου του ζωδιακού κύκλου, κάτι που τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει! Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες ευχάριστες ειδήσεις. Ο Κρόνος θα φύγει επιτέλους από τη ζώνη των οικονομικών σας – όπου παρακώλυε τη ροή χρημάτων – οπότε θα αρχίσετε ξανά να έχετε περισσότερα έσοδα. Αυτή η τάση θα βελτιώνεται περισσότερο όσο θα κυλάει η χρονιά!

Όσο αφορά τις σχέσεις σας, οι συνθήκες θα αρχίσουν να ροδίζουν… Κάποιες αλλαγές που θα προτείνει το ταίρι σας μπορεί να σας φοβίσουν αρχικά, αλλά να ξέρετε ότι θα ανανεώσουν κατά πολύ τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι να αναμένουν μια ανέλπιστη δημοφιλία και θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής. Μέσα στο 2018 θα καταφέρετε να καταλήξετε όσο αφορά την καριέρα σας, αν και θα πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε σκληρά για να διευρύνετε την επιρροή σας τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Θα ευνοηθούν οι τομείς των εκδόσεων, του εμπορίου και των επικοινωνιών.

Τοξότης ωροσκοπιο 2018

Επιτέλους ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σας, αγαπητοί Τοξότες! Είναι γεγονός ότι έχετε βιώσει πολλές δυσκολίες σε κάθε επίπεδο από το τέλος του 2014, σε σημείο που ίσως να νιώθετε ότι σας απέσπασαν πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα… Όμως αν αποκομίσατε κάτι από όλη αυτή την εμπειρία, είναι ότι έχετε γίνει πολύ πιο δυνατοί! Ο Κρόνος έχει αφήσει τον σπόρο του για κάτι ακλόνητο, για μια στιβαρή συνειδητοποίηση του εαυτού σας. Τώρα είναι η εποχή που θα αρχίσετε να χτίζετε πάνω σε αυτά, τόσο την αυτοεκτίμησή σας όσο και το οικονομικό σας μέλλον!

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολεί όλο και περισσότερο, από τώρα και για τα επόμενα χρόνια. Αν σχεδιάζετε να στήσετε μια αυτοκρατορία, να ξέρετε ότι θα έχετε την πιο άρτια βοήθεια. Ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας τον Νοέμβριο του 2018, δίνοντάς σας απίστευτες ευκαιρίες τύχης για να προχωρήσετε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Μέχρι τότε, έχετε τον χρόνο με το μέρος σας για να πειραματιστείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Να έχετε υπόψιν σας ότι οι νέες τεχνολογίες θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για εσάς για τα επόμενα χρόνια.

taro-zodia-098

Αιγόκερως ωροσκοπιο 2018

Μια ομάδα σημαντικών «αξιωματούχων» εισέρχεται αργά και σταθερά στο ζώδιό σας – κι αν κάποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια τέτοια πρόκληση, αυτοί είστε εσείς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Εσείς θα φιλοξενήσετε την εξαιρετικά σημαντική τριπλή σύνοδο του 2020 ανάμεσα στον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο, η οποία θα χαράξει τις πορείες για τα επόμενα 40 χρόνια – καλά το βλέπετε! Ήδη ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος έχει αρχίσει τις προετοιμασίες, καθώς κάτι σπουδαίο έρχεται κι εσείς θα το οικειοποιηθείτε!

Το 2018 είναι η χρονιά που πρέπει να ρίξετε μια ρεαλιστική και σκληρή ματιά στον εαυτό σας και τους στόχους σας, προκειμένου να φροντίσετε αυτοί οι δύο τομείς να εναρμονιστούν τέλεια.

Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα χωρίς πρόγραμμα, ενώ θα κληθείτε να πάρετε και κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, ο Ουρανός θα σας προσδώσει μια ανέμελη νότα για να απολαύσετε το ρομάντζο. Προσέξτε πολύ τις περιόδους των εκλείψεων, που θα έχουν τη δυναμική να ανατρέψουν κάθε σχέση!

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος ωροσκοπιο 2018

Έξω καθετί παλιό, καλωσορίστε καθετί καινούργιο! Αγαπητοί Υδροχόοι, το 2018 θα ανοίξει τις πύλες του με μια ολική έκλειψη ηλίου στη ζώνη των σχέσεών σας. Αυτό θα σας προετοιμάσει για ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε αυτό τον τομέα, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να είτε έτοιμοι να παρουσιάσετε τον καινούργιο και αναβαθμισμένο σας εαυτό!

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας την περίοδο άνοιξης – καλοκαιριού, θα είστε απόλυτα εστιασμένοι σε ένα εγχείρημα βελτιώσεων. Μόνο προσέξτε να μην κάψετε το κερί σας και από τις δύο πλευρές… Οι περισσότερες αλλαγές θα επέλθουν για εσάς μέσα στο 2018, στον τομέα του σπιτιού και του τρόπου ζωής σας συνολικά. Αυτές μπορεί να αφορούν μια μετακόμιση, κάποιες ασυνήθιστες συνθήκες διαβίωσης ή αναπάντεχα γεγονότα στους κόλπους της οικογένειάς σας που θα χρειαστούν την προσοχή σας. Η καριέρα σας θα έχει λαμπρή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των τυχερών ακτινών του Δία. Μην εκπλαγείτε αν δείτε το κύρος σας να ανορθώνεται κατακόρυφα!

Ιχθύες ωροσκοπιο 2018

Αυτή θα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή χρονιά για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Δίας σας καλεί και επιτάσσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε! Δεν θα προλαβαίνετε να μετράτε τις ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξίδια και μάθηση, ενώ οι ευθύνες σας θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται κάπως και να αποδίδουν τους καρπούς των κόπων σας.

Είναι η ιδανική στιγμή να εντάξετε τον εαυτό σας στο σύνολο ως σημαντικό πυλώνα, κάτι που θα απαιτήσει να επενδύσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας και τα επόμενα χρόνια. Μέσα στο 2018 θα κληθείτε να προσεγγίσετε τα οικονομικά σας με περισσότερη ωριμότητα και ακεραιότητα, καθώς δεν έχετε άλλα περιθώρια για επιπόλαιες πρακτικές. Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα – αλλά στη δική σας περίπτωση μπορεί να σας επιφέρει μια ευφυέστατη ιδέα ή δύο. Πραγματώστε κατά βούληση!

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot