2018 ζωδια Λεων Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

zwdio-lewn-ilios

2018 ζωδια Λέων: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Οι Λέοντες έχουν τον αισιόδοξο πλανήτη Δία ως ρομαντικό κυβερνήτη τους και αυτό τους φέρνει τύχη στην αγάπη. Μπορεί να βγαίνετε με πάρα πολλούς ταυτόχρονα και με κάποιο τρόπο αυτό μπορεί να σας εξουθενώνει, γιατί πραγματικά μέσα σας το μόνο που θέλετε είναι η αληθινή αγάπη.

Αυτή η ενέργεια κάνει τους Λέοντες να προσελκύουν φλερτ όλη τους τη ζωή και μπορεί μονίμως να αποφεύγουν προτάσεις από αυτούς τους περιπετειώδεις τύπους ανθρώπων που απλώς θέλουν να κάνουν μια περιστασιακή δοκιμή.

 

Ο Άρης μπαίνει στη ρομαντική σας ζώνη από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 18 Μαρτίου και αυτό θα πυροδοτήσει οποιοδήποτε έντονο ενδιαφέρον από κάποιον. Αν είστε μόνοι, πάρτε το ρίσκο και ζητήστε σε κάποιον να βγείτε. Έχετε αυτοπεποίθηση καθώς η ενέργεια του Άρη προσφέρεται τώρα για τολμηρές κινήσεις και θα μπορέσετε να ανταγωνιστείτε και πιθανόν να κερδίσετε την αγάπη που θέλετε. Εάν είστε παντρεμένοι, θα μπορέσετε να αλλάξετε τα τυχόν αισθήματα πλήξης και βαρεμάρας στην ερωτική σας ζωή τώρα. Οι φλόγες του πάθους δεν μπορούν να καίνε συνεχώς, αλλά επωφελούνται από μια δόση ενέργειας κατά καιρούς. Αυτή η ώθηση είναι ακριβώς αυτό που θα φέρει ο Άρης.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος βρίσκεται στη ζώνη της αγάπης σας αργότερα μέσα στο έτος, από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου, και αυτό θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ερωτικά σας. Αυτή είναι η ώρα για ειλικρίνεια και θα δείτε τον εραστή για αυτό που είναι πραγματικά. Οι αυταπάτες θα εξαφανιστούν και θα λάμψει η αλήθεια τους.

Η Νέα Σελήνη στη ρομαντική σας ζώνη στις 7 Δεκεμβρίου θα φέρει νέα αγάπη στη ζωή σας. Φροντίστε να την καλλιεργήσετε με τρυφερό τρόπο και να αφήσετε λίγο χώρο για να αναπτυχθεί σωστά. Ως Λέοντες μπορεί να θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη, αλλά το μάθημα εδώ είναι ότι η αγάπη μεγαλώνει με τον δικό της ρυθμό και δεν μπορεί να πιεστεί.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2018 ζωδια Λέων Σχέσεις

Όταν πρόκειται για τις σοβαρές σχέσεις σας, τα πράγματα αλλάζουν για τους Λέοντες. Το πλήθος των εραστών εξαφανίζεται και τώρα είναι καιρός να διαλέξετε. Χρειάζεστε πραγματικά ένα άτομο που είναι λίγο περίεργο και μπορεί να σας κρατήσει σε εγρήγορση. Να είστε υπερήφανοι για την επιλογή του συντρόφου σας και ότι και να πουν τους έχετε επιλέξει εσείς και όχι το αντίστροφο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη ζώνη του γάμου του Λέοντα και αυτό μπορεί να φέρει το λιγότερο σπίθες.

Ο Ήλιος μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου και αυτή είναι μια καλή στιγμή για το γάμο σας ή για μια σοβαρή σχέση. Πρέπει να εστιάσετε σε αυτά και όχι στον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για τους Λέοντες, αλλά η ταπεινοφροσύνη είναι ένα καλό μάθημα για εσάς. Το να δίνετε στους άλλους είναι καλύτερο από το να παίρνετε και αυτή είναι η στιγμή να το αποδείξετε.

Η ισχυρή Σεληνιακή Έκλειψη σε ολόκληρο τον χάρτη σας την 31η Ιανουαρίου δείχνει πότε θα προκαλέσετε το ταίρι σας και θα πιέσετε ενάντια στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του. Εάν έχετε όντως ένα απαιτητικό ταίρι, θα στραφείτε μακριά του αυτή τη στιγμή, καθώς η πίεση του να είστε εσείς υπεύθυνοι για την ευτυχία κάποιου άλλου θα είναι υπερβολική για να την αντέξετε.

taro-zodia-76

Από την άλλη πλευρά, αν είστε εσείς αυτοί που πατάτε πόδι και ζητάτε περισσότερα από τον/ την σύντροφό σας από όσα μπορούν ειλικρινά να σας παρέχουν, μπορεί να είναι η αρχή μιας περιόδου κατά την οποία θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος, και πρώτοι απ’ όλους εσείς. Αν το ταίρι σας μείνει δίπλα σας μετά από τυχόν εκρήξεις σας, τότε να ξέρετε ότι είναι πραγματικά ο μοναδικός για σας.

Ο Άρης φέρνει πολλή ενέργεια από τις 16 Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι νέοι. Έχετε την ορμή και την ενέργεια να κάνετε τη ερωτική σας ζωή αυτό πού ήταν κάποτε. Απολαύστε την οικεία ενέργεια και κάντε μια προσπάθεια στις σχέσεις σας τώρα. Επιλέξτε να κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες ή να πάτε σε μαζώξεις και άλλα καυτά μέρη μαζί.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου η ζωή σας θα ανεβάσει θερμοκρασίες ξανά, εξαιτίας του κόκκινου πλανήτη που τονώνει τη ζώνη της σχέσης σας για δεύτερη περίοδο και μπορείτε να απολαύσετε αυτό το διάστημα με την/ τον σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και βρείτε το άτομο που θα αγαπήσετε, καθώς είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε κάποιος τώρα. Ο Άρης σας προκαλεί να σηκωθείτε και πάτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Συχνά το κόλπο είναι να γνωρίζετε ποιος είναι ο τύπος σας ή ποιον θέλετε πριν ξεκινήσετε.

2018 ζωδια Λέων Χαμένη αγάπη

Αποφύγετε τα σχέδια για γάμο ή για χωρισμό κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου της Αφροδίτης από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, η οποία είναι μια δύσκολη περίοδος μέσα στο χρόνο και επηρεάζει όλα τα ζώδια. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, δεν μπορείτε να πάρετε καλές αποφάσεις στον ερωτικό τομέα και θα σας επηρεάζει πολλές εβδομάδες μετά, αν το κάνετε. Για να μια καθαρή αρχή ή έναν χωρισμό περιμένετε έως τις 16 Νοεμβρίου πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ο γάμος σας μπορεί να χτυπήσει ένα εμπόδιο, καθώς ο Ουρανός αλλάζει κατεύθυνση την εβδομάδα της 7ης Αυγούστου και τα πράγματα μπορεί ακόμη και να σταματήσουν τελείως. Η υπομονή είναι απαραίτητη τώρα, καθώς μπορεί να υπάρχουν μερικές μεγάλες εβδομάδες που θα φέρουν επιβράδυνση στα συναισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Αυτή είναι η περίοδος για να ακολουθήσετε άλλες δραστηριότητες μόνοι σας και χωρίς τον/ την σύντροφό σας. Θα διατηρήσετε τη σχέση σας, αλλά θα βρείτε νέα πράγματα να μοιραστείτε όταν είστε ξανά μαζί. Αυτό μπορεί να είναι ένα Σαββατοκύριακο μακριά μόνοι σας ή με τους φίλους σας, χωρίς το ταίρι σας.

Το να κρατήσετε την αγάπη ζωντανή μετά από πολλά χρόνια μπορεί να είναι εξουθενωτικό, έτσι κάποιος χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο θα σας κάνει καλό. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση για ρομαντισμό και την αγάπη, αλλά λειτουργεί καλά για τους Λέοντες που είναι εγωκεντρικοί. Ο Λέων και ο Υδροχόος είναι ο άξονας του εαυτού και του άλλου, και για τους Λέοντες υπογραμμίζει αυτή την ανάγκη για ελευθερία από τον/ την σύντροφό σας.

Μην ανησυχείτε για τον εραστή σας που φεύγει, είναι απλώς ο κύκλος της ζωής και μπορεί να λειτουργήσει καλά στο τέλος. Σας αξίζει να είστε με κάποιον που σας λατρεύει και είναι πραγματικά τόσο απλό. Εάν το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται, ίσως είναι καιρός να το αφήσετε να φύγει.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia