2018 ζωδια Λεων Ετήσιες Προβλεψεις

2018 ζωδια Λέων: Ωροσκόπιο 2018

Όλοι οι Λέοντες θα αισθανθούν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό, όταν ο Ουρανός μπει στον τομέα της καριέρας σας και φέρει τη φήμη σας στο προσκήνιο. Στη δουλειά σας, μπορείτε να αρχίσετε να συνδέεστε καλύτερα με τις νεότερες γενιές και να αγκαλιάσετε όλα τα τεχνολογικά πράγματα, ακόμα κι αν τα φοβάστε. Αυτό συμβαίνει από τις 15 Μαΐου και μετά.

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, θα είναι η κατάλληλη στιγμή για τον σχηματισμό των ιδεών και των αφηρημένων σκέψεων που απαιτούνται για να ξεκινήσουν να κινούν τα πράγματα.

 

Ο ισχυρός Πλούτωνας είναι ακόμα στον τομέα της εργασίας σας και ο Κρόνος προσχώρησε στα τέλη του 2017 για να σας δώσει τη δομή που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε την επαγγελματική ζωή και την καριέρα που θέλετε για όλο το 2018 και το επόμενο έτος. Οι δεξιότητες που μαθαίνετε φέτος θα σας βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή σας. Μπορεί να είναι δεξιότητες συμπεριφοράς, όπως το να είστε ευγενικότεροι και να προσπαθείτε να εμπλέκεστε περισσότερο με τους πελάτες σας.

zodia-taro-45

Ο μεγάλος πλανήτης Δίας φέρνει ενέργεια στη ζωή του σπιτιού σας και φέτος μπορεί να υπάρχουν πολλά πήγαινε έλα στο σπίτι σας. Μπορεί να έρθουν νέα μέλη στην οικογένεια και να μείνουν μαζί μερικοί νέοι ή μεγαλύτεροι συγγενείς σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή να το ανακαινίσετε γιατί χρειάζεστε περισσότερο χώρο.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να προκαλεί κάποια σύγχυση στον τομέα του εισοδήματος του συντρόφου σας. Μια ασφάλεια απώλειας εισοδήματος μπορεί να είναι κάτι που να πρέπει να εξετάσετε σοβαρά το νέο έτος. Η αβέβαιη και εύθραυστη κατάσταση της ζωής θα είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Μετά τα τέλη Απριλίου, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις σφαίρες της φιλοσοφίας και του ταξιδιού για καθοδήγηση. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με εσάς να ταξιδεύετε, να διδάσκετε ή να επιστρέφετε στην ευρύτερη κοινότητά σας. Η ευαισθησία σας συνδυάζεται με την θεραπευτική ενέργεια και μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους καθώς ο Χείρωνας μπαίνει στη ζώνη της γνώσης σας στις 24 Απριλίου.

2018 ζωδια Λέων Ειδικότερα

Το έτος ξεκινάει με έμφαση στις καθημερινές δραστηριότητες και στο νοικοκυριό της ζωής σας. Οργανώστε τις ημέρες σας για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα αυτό που είστε και φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας χώρο για να γελάσει, να δημιουργήσει και να αγαπήσει.

Στις 31 Ιανουαρίου η Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σας. Την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα, θα είναι η ιδανική στιγμή για να κοιτάξετε προς τα μέσα, κάτι που δεν είναι εύκολο για τους Λέοντες. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να κάνετε μια παύση, προτού συνεχίσετε να προχωράτε μπροστά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Μετά τις 19 Φεβρουαρίου, για τέσσερις εβδομάδες, θα ανησυχήσετε για κάποια χρήματα που οφείλετε ή με τα ποσά που ξοδεύει το ταίρι σας. Μπορεί να θελήσετε να επανεξετάσετε τη διαθήκη σας ή άλλα έγγραφα, όπως οι ασφαλίσεις και τίτλους. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να δωρίσετε αίμα, αν αυτό συμφωνεί με τη θρησκεία και τις αρχές σας.

Στην Ισημερία στις 21 Μαρτίου, φύγετε για διακοπές ή κάντε ένα μίνι διάλειμμα. Εξερευνήστε τις δυνατότητες σας και διαβάστε καλά βιβλία που να σας ανοίγουν το μυαλό. Αυτή δεν είναι η στιγμή για να μείνετε κλεισμένοι σπίτι σας, αλλά για να βρεθείτε στη φύση.

Στις 21 Απριλίου, ο πλανήτης σας μπαίνει στην επαγγελματική σας ζώνη και η φήμη σας έρχεται στο προσκήνιο. Εάν είστε άξιοι, θα λάβετε βραβεία ή λεφτά τώρα για την δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν. Μπορεί να κληθείτε να είστε οι επικεφαλείς μιας ομάδας ή να εκπροσωπείτε μια επιχείρηση με κάποιο τρόπο.

Από τις 22 Μαΐου, θα βρείτε μεγάλη χαρά σε φίλους και σε παρέες ομοϊδεατών. Στραφείτε στον κόσμο και βρείτε τη φυλή σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 21 Ιουνίου, στο Ηλιοστάσιο, φτάνει ο μήνας που οι Λέοντες θα πρέπει να ξεκουραστούν και να απομονωθούν. Η φυσική σας ορμή να είστε κάτω από τους προβολείς θα κατευναστεί τώρα και θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα από το να είστε στο σπίτι και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή να ερευνήσετε την επόμενη σας κίνηση. Φροντίστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε έτοιμοι για την μεγάλη ώθηση που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα.

Καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, είναι καιρός να λάμψετε. Σηκωθείτε, ντυθείτε και φανείτε όλο το μήνα. Προωθήστε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντα σας τώρα. Δεν είναι καιρός να κρατηθείτε πίσω, αλλά πρέπει να είστε ειλικρινείς και απλοί στις απόψεις σας. Οι άλλοι μπορεί να αντιδράσουν, αλλά είστε αυτό που είστε. Αν προσπαθείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας και να βρεθείτε στο επίκεντρο τότε η στιγμή σας έχει φτάσει.

Μέχρι τις 24 Αυγούστου, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που θέλετε φέτος. Να είστε σαφείς και μην σπαταλάτε τους πόρους σας σε επιπολαιότητες. Τυχόν οικονομικές διαπραγματεύσεις θα είναι τώρα υπέρ σας.

zodia-astra-tarot

Καθώς αλλάζουν οι εποχές, να περιμένετε κάποιες απογοητεύσεις, επειδή ο πλανήτης σας δεν είναι σε καλό ζώδιο για εσάς από τις 23 Σεπτεμβρίου και για τον επόμενο μήνα. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να την περάσετε στη γειτονιά σας και να μείνετε κοντά στο σπίτι. Επικοινωνήστε με τα αδέλφια σας και με άλλα μέλη της οικογένειάς σας, όπως τα ξαδέλφια σας, καθώς θα χαρούν να σας δουν τώρα.

Η 23η Οκτωβρίου φέρνει την εστίασή σας σε οικογενειακά θέματα και μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θα φύγουν από το σπίτι σας ή που θα ξαναγυρίσουν. Περιμένετε να φιλοξενήσετε συγγενείς και να είστε αυτοί που θαυμάζει η οικογένεια σας τώρα. Σχεδιάστε μια οικογενειακή επανένωση αυτό το μήνα ή τουλάχιστον καλέστε τους σε δείπνο στο σπίτι σας.

Όταν ο μεγαλύτερος πλανήτης μπει στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, θα τονώσει τη διάθεση σας και θα αρχίσετε να αγαπάτε και πάλι τη ζωή. Μέχρι τώρα, η σκληρή δουλειά και τα επιτεύγματα που πετύχατε νωρίτερα μέσα στο χρόνο, θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε λίγο μέχρι το τέλος του χρόνου, κάνοντας έτσι αυτή την εποχή μια εποχή διασκέδασης για τους Λέοντες.

taro-zodia-76

Μετά τις 23 Νοεμβρίου, είναι καιρός να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους. Πηγαίνετε σε πάρτι και παρουσιάσεις και απολαύστε τη ζωή. Αυτό τον καιρό θα περνάτε περισσότερο χρόνο έξω και θα απολαμβάνετε τη ζωή, από το να φιλοξενείτε στο σπίτι σας, όπως τον περασμένο μήνα. Κάντε δώρα στους άλλους με όμορφα περιτυλίγματα και φιόγκους.

Πηγαίνετε σε όλα τα πάρτι για το τέλος του έτους πριν από τις 22 Δεκεμβρίου, γιατί μετά η διάθεση μετατοπίζεται σε πιο πρακτικά ζητήματα. Προτιμάτε να περάσετε πιο ήσυχα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να τα περάσετε με εκείνους που ήταν ο άνεμος κάτω από τα φτερά σας όλο το χρόνο. Αναγνωρίστε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι για σας και να είστε γενναιόδωροι με τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia