ερωτοσκοπιο 09/12 Σάββατο ωροσκοπιο

zodia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 09/12 Σάββατο ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Ελέγξτε την πηγή των πληροφοριών σας ώστε να μην χάνετε τον χρόνο σας μάταια. Θα είστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Απολαύστε την ζωή χωρίς να περιμένετε τους άλλους.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Υπάρχει περίπτωση να απογοητευθείτε αν ενδώσετε στην επιθυμία να βοηθήσετε εκείνους που δεν θέλουν να βοηθηθούν. Είστε πιο ψύχραιμοι και πιο δραστήριοι και όλα πηγαίνουν καλά αλλά πρέπει να εξετάσετε τις ιδέες σας σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τίποτα δεν θα μπορεί να ταράξει την αισιοδοξία σας σήμερα. Θα είναι σιδερένια. Οι γυναίκες θα σας φέρουν τύχη. Το καλό ηθικό σας θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε κάποια μικρά προβλήματα που σας κρατούν πίσω. Βρείτε χρόνο να φάτε καλά γεύματα.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η αίσθηση του χιούμορ θα σας κάνει να βάλετε τις σχέσεις σας σε σειρά αλλά να είστε προσεκτικοί να μην δώσετε την εντύπωση ότι είστε πιο ψυχροί από ότι είστε στην πραγματικότητα. Χρειάζεστε κίνηση αλλά όχι ξαφνική.

Ωροσκόπιο Λέων

Είστε πιο αυθόρμητοι από ότι συνήθως. Αποφύγετε τα ακραία αθλήματα και τις έντονες συζητήσεις. Είστε πιο χαλαροί με τον εαυτό σας και θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να πίνετε περισσότερα υγρά και να τρώτε πιο ελαφριά γεύματα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα γλιτώσετε από τις εντάσεις γύρω σας χωρίς προβλήματα και θα είστε εσείς αυτοί που θα εξομαλύνουν τις διαφωνίες. Μπράβο σας. Η ανθρώπινη επαφή θα είναι ο καλύτερος τρόπο για εσάς να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι γύρω σας έχουν σαστίζει από την αντικειμενική οπτική σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην απομονωθείτε. Προσέξτε το πεπτικό σας σύστημα καθώς είστε υπερβολικοί με το φαγητό. Το να κάνετε δίαιτα είναι το σωστό ώστε να φτιάξετε την ισορροπία σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το να δείξετε τόλμη είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε εκείνους που σας ζηλεύουν. Θα τα καταφέρετε καλά με χαμόγελο. Για να είστε σε εξαιρετική φόρμα θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας για τα καλά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είστε περιτριγυρισμένοι από διαφορές. Να είστε αντικειμενικοί και μην εμπλέκεστε. Είστε σε εξαιρετική φόρμα σωματικά αλλά ταυτόχρονα μην υπερβάλλετε κιόλας. Κοιτάξτε το πρόγραμμά σας και τότε θα καταλάβετε το γιατί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η βεβαιότητά σας είναι εποικοδομητική. Πείτε στους γύρω σας ότι πρέπει να συζητήσετε κάποια πράγματα για να προχωρήσετε. Θα διορθώσετε τις διατροφικές ελλείψεις στα γεύματά σας. Η υγείας εξαρτάται από το τι τρώτε. Σκεφθείτε το.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι σχετικά με τα προβλήματά σας. Οι άλλοι θα νομίζουν ότι σας αρέσουν οι εντάσεις. Είστε σε καλή φόρμα. Συνεχίστε τις προσπάθειες που έχετε ξεκινήσει με την διατροφή σας και όλα θα πάνε καλά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα ξεκινήσετε να σκέπτεστε κάτι από το παρελθόν σας σήμερα και θα αναπτύσσετε ιδέες. Μην μένετε μόνο στα λάθη που ίσως κάνατε. Θα χρειαστεί να χαλαρώσετε όταν τελειώσει η ημέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22