2018 ζωδια Παρθενος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

parthenos-rantevou

2018 ζωδια Παρθένος: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Εάν είστε Παρθένοι, τότε η επιλογή των ραντεβού σας είναι πολύ διαφορετική από τους περισσότερους ανθρώπους. Θέλετε να βρείτε κάποιον που είναι δημοφιλής και αξιοσέβαστος. Αν έχει κακή φήμη ή προσελκύει την προσοχή πάνω του για κακούς λόγους θα σας απωθήσει.

Ο Παρθένος, ως πρακτικό ζώδιο, είναι αντίθετος στην επιλογή συντρόφων με μεγαλύτερη ηλικία ή που έχουν ανθρώπους που εξαρτώνται από εκείνους.

 

Ο βαρύς πλανήτης Κρόνος μπήκε στον ερωτικό τομέα σας στα τέλη του 2017 και αυτό μπορεί να κάνει τα ραντεβού και την εύρεση κάποιου να αγαπήσετε δύσκολες υποθέσεις. Αυτό θα αποφευχθεί με το να είστε λογικοί και οι προσδοκίες σας για την αγάπη να βασίζονται στην πραγματικότητα. Είναι πιο πιθανό να επιλέξετε ένα σοβαρό άτομο και να περάσετε πολύ χρόνο για να το γνωρίσετε από ό,τι για να φλερτάρετε.

zodia-taro-45

Η προσεκτική επιλογή θα είναι ο καλύτερος τρόπος για τους Παρθένους να χειριστούν τις σχέσεις το 2018, εκτός από την αύξηση της ενέργειας την περίοδο που ο Άρης διεγείρει την ερωτική σας ζωή από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα μέσα Μαΐου και σας προσφέρει τη δυνατότητα για ρομαντικές συναντήσεις. Οι ρομαντικές δυνατότητες μπορεί να είναι πολλές και συχνές και μπορεί να βρεθείτε να πηγαίνετε από τον ένα εραστή στον επόμενο, ανίκανοι να επιλέξετε, και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Αλλά, δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα άτομο τώρα, καθώς η πλανητική ενέργεια θα σας οδηγεί στην ερωτική σας αναζήτηση μέχρι να βρείτε το σωστό πρόσωπο. Δεν είναι καιρός για να συμβιβαστείτε με το δεύτερο καλύτερο, γιατί αυτό που θέλετε είναι το νούμερο ένα. Είστε έτοιμοι και επιθυμείτε να αγωνιστείτε για το δικαίωμά σας να βρείτε κάποιον ξεχωριστό.

zodia-zvdia-22

Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα του ρομαντισμού σας από την πρώτη μέρα του χρόνου έως την 21η Ιανουαρίου, αυτό ξεκινάει το έτος με την αγάπη στο προσκήνιο. Αφιερώστε χρόνο στον εραστή σας και αφήστε τη θερμότητα του Ήλιου να ζεστάνει τις καρδιές και των δυο σας. Βγείτε έξω και περάστε τις ημέρες σας στον ήλιο ή περπατήστε στο πάρκο ή στην παραλία μαζί.

Ο μυστικιστικός πλανήτης Πλούτωνας εξακολουθεί να βρίσκεται στην ερωτική ζώνη σας και φέτος, καθώς βρίσκεται ήδη εκεί κάποια χρόνια. Αυτή η τοποθέτηση σάς δίνει την τάση να κρατάτε μυστικό τον εραστή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει απλώς ότι είναι κάποιος που προτιμάτε να κοιτάτε από μακριά και να μην κάνετε τίποτα γι’ αυτό ή ότι είστε κολλημένοι με έναν έρωτα που έχει τελειώσει πολύ καιρό πριν. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει περάσει από τη ζωή σας και εξακολουθεί να σημαίνει πολλά για σας. Όπως και να χει, δεν βοηθά την κατάστασή σας τώρα. Αποδεχτείτε ότι κάποιοι σύντροφοι φεύγουν και μπορείτε να απολαμβάνετε τη μνήμη τους, αλλά μπορεί να μην ξαναγυρίζουν στη ζωή σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο Άρης ενθαρρύνει και πάλι την ερωτική ζωή σας να ανθίσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να ερωτευτείτε. Να είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα και να ανακοινώσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον ξεχωριστό. Μην διστάσετε όταν έχει έρθει η στιγμή σας.

Ο Ήλιος φωτίζει και πάλι τη ζώνη του ρομαντισμού σας από το Ηλιοστάσιο στις 22 Δεκεμβρίου έως το τέλος του έτους. Αυτός ο ιδιαίτερος χρόνος υποστηρίζει μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή κατά τη διάρκεια του Νέου Έτους για τους Παρθένους. Δείξτε στο πρόσωπο που αγαπάτε πώς αισθάνεστε και να είστε ευγενικοί με την αγάπη τους. Θα νιώθετε ευπρόσδεκτοι στην αγκαλιά του εραστή σας τώρα.

2018 ζωδια Παρθένος Σχέσεις

Μόλις οι Παρθένοι ενδιαφερθούν για κάποιον και τα πράγματα γίνουν σοβαρά, η κατάσταση αλλάζει κάπως. Πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιον θα πρέπει να επιλέξετε ως σύντροφό σας. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πραγματικότητα για κάποιον, εάν μια φωνή μέσα σας σάς λέει ότι αυτός είναι ο ένας, τότε πρέπει να την ακούσετε. Ακολουθείτε πάντα το προαίσθημά σας στα θέματα της καρδιάς.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ο πλανήτης της αγάπης μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου, φέρνοντας συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας για σας. Μια εβδομάδα αργότερα ο ερωτικός τομέας σας φωτίζεται ακόμα περισσότερο, από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι το Ηλιοστάσιο στις 21 Μαρτίου, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια σημαντική κίνηση και να προχωρήσετε σε γάμο.

Ο πλανήτης των σχέσεων σας είναι ο Ποσειδώνας και βρίσκεται ήδη στη ζώνη του γάμου σας. Θα έχετε βιώσει μερικά χρόνια σύγχυσης σχετικά με τη φύση των σχέσεών σας και ίσως να υπήρξαν στιγμές που θεωρήσατε ότι απλώς γλιστρούν μακριά σας. Κάντε υπομονή, καθώς ο πλανήτης της ευαισθησίας και της ψευδαίσθησης μπορεί να παίξει κόλπα μαζί σας. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι ότι ο/ η σύντροφός σας δεν σας δίνει αρκετή προσοχή και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αισθάνεστε αποκομμένοι. Μιλήστε και κάντε σχέδια μαζί. Εάν απλά αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν και ελπίζετε για το καλύτερο, μπορεί να χάσετε. Ενεργείστε προληπτικά και περάστε μέσα από την ομίχλη του γάμου σας και δημιουργείτε καλά καλλιτεχνικά πράγματα, όπως το προτρέπει η φύση του Ποσειδώνα, όπως φωτογραφίες και βίντεο ευχάριστων στιγμών.

Προς το τέλος του έτους, από τις 15 Νοεμβρίου, ο Άρης θα εισέλθει στη ζώνη της σχέσης σας και θα ανάψει ξανά τη σπίθα για σας. Εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή για να δημιουργήσετε τη σχέση σας με τον τρόπο και προς την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

2018 ζωδια Παρθένος Χαμένη αγάπη

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις και τον γάμο σας στα σημεία καμπής του Κρόνου γύρω στα μέσα Απριλίου έως και τις 10 Ιουλίου και την εβδομάδα πριν και μετά τις ημερομηνίες αυτές. Εκείνη την εποχή μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να εγκαταλείψετε τα πάντα ή να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους της σχέσης σας. Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τους όρκους σας και για να επανασυνδεθείτε ο ένας με τον άλλο.

Αποφύγετε τις σημαντικές αλλαγές όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, καθώς τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ομαλά για τις σχέσεις ή τους γάμους τώρα. Αυτό ισχύει για όλα τα ζώδια.

Όταν ο πλανήτης του γάμου σας, Ποσειδώνας, σταματήσει την κίνησή του, πρέπει και εσείς να πατήσετε παύση. Αυτό συμβαίνει γύρω στις 18 Ιουνίου έως τις 25 Νοεμβρίου 2018. Αυτή την εποχή χαλαρώστε και περιμένετε να περάσει, στη συνέχεια αποκαταστήστε την οικειότητα σας και δημιουργήστε εκ νέου τη σχέση σας. Κάθε γάμος που έχει περάσει πολλούς σταθμούς του Ποσειδώνα μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η αγάπη έρχεται και φεύγει και το κόλπο είναι να επιβιώσετε από την κατρακύλα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την ανοδική πορεία.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia