2018 ζωδια Τοξοτης Ετήσιες Προβλεψεις

sagittarius-character

2018 ζωδια Τοξότης: Ωροσκόπιο 2018

Καθώς ο βαρύς πλανήτης Κρόνος διεγείρει τον τομέα των κερδών σας, θα βγάλετε επιτέλους αυτά που αξίζετε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στην απόκτηση των χρημάτων, αλλά όταν θα έρθουν, θα είναι επειδή το αξίζετε. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του Κρόνου πάνω στον έλεγχο των οικονομικών σας φέτος.

Καθώς ο πλανήτης της ασάφειας, Ποσειδώνας, παραμένει στον τομέα των μυστικών σας φέτος, θα ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της πνευματικής σας ζωής και με το να φροντίσετε τα πράγματα παρασκηνιακά. Γεμίστε την ψυχή σας με καλά πράγματα και δοκιμάστε τον διαλογισμό ως μια καθημερινή επιλογή για το καλό της υγείας σας.

 

Το 2018, οι Τοξότες θα νιώσουν ότι η δουλειά τους ανεβάζει τρελούς ρυθμούς, καθώς στις 15 Μαΐου ο Ουρανός μπαίνει στον τομέα της καθημερινής σας ρουτίνας. Θα βρείτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και δουλειές, και μπορεί ακόμη και να αναζητήσετε μια προσωρινή δουλειά για να μπορείτε εύκολα να κάνετε κι άλλα πράγματα, αν αυτό θέλετε.

zodia-taro-45

Όταν ο Δίας μπει στο ζώδιο του Τοξότη στα τέλη Νοεμβρίου, θα βιώσετε ένα κύμα ανάπτυξης και επέκτασης. Μπορείτε να ανεβείτε στην σκηνή της ζωής σας και με αυτοπεποίθηση να παίξετε τον ρόλο σας. Μπορείτε να αναπτυχθείτε με πολλούς τρόπους και θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί για τους δώδεκα επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2018 ζωδια Τοξότης Ειδικότερα:

Καθώς ο νέος χρόνος ξημερώνει, διανοητικά θα είστε γρήγορο πιστόλι τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Οι πλανήτες φέρνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον χρόνο για όλους τους Τοξότες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποβάλλετε όλα τα ανεπιθύμητα πράγματα από τη ζωή σας και να αγκαλιάσετε τα καλύτερα από τα οράματα και τις ιδέες σας.

Στα τέλη Φεβρουαρίου θα εστιάσετε στην ζωή σας στο σπίτι και είναι η ώρα να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά στο σπίτι και ότι η οικογένειά σας θα σας στηρίξει καθώς βγαίνετε και ζείτε τη ζωή σας. Όλοι χρειαζόμαστε ένα σύστημα υποστήριξης και για τους Τοξότες μπορεί αυτό να είναι μια εκτεταμένη οικογενειακή ομάδα ή μόνο οι γονείς σας. Το μόνο που χρειάζεται κάποιες φορές είναι να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος εκεί που πιστεύει σε σας.

Μετά το ηλιοστάσιο του Μαρτίου είναι η αρχή της διασκεδαστικής εποχής του 2018 για εσάς. Θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή και να περάσετε ζεστές μέρες κάνοντας αυτό που αγαπάτε. Είστε αισιόδοξοι και αισθάνεστε καλά. Κάντε περιπάτους και πεζοπορία στο δάσος. Είναι μια καλή εποχή του χρόνου και δεν θα μπορούν πολλά να σας χαλάσουν τη διάθεση αυτό το μήνα.

taro-zodia-76

Όταν ο Χείρωνας μπει στον πέμπτο Οίκο σας στις 24 Απριλίου, σηματοδοτεί την ιδανική εποχή για να δώσετε επιπλέον χρόνο και αγάπη στα παιδιά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να κληθείτε να βοηθήσετε νέους ή νεότερους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Ο ρόλος σας είναι να είστε εκεί, να ακούτε και να μην κρίνετε. Η συμπόνια σας για τη δυστυχία τους θα είναι ένα ισχυρό θέμα για σας τώρα.

Από τις 25 Μαΐου περίπου έως τις 13 Ιουνίου θα περάσετε δυόμισι εβδομάδες αρμονίας και θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη. Οι Τοξότες που ασκούν την πνευματική διαφώτιση, θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν την κατανόησή τους. Αυτή θα είναι μια ευχάριστη και ρέουσα περίοδος και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Από τις 21 Ιουνίου και για τέσσερις εβδομάδες, θα εστιάζετε στο τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς και τι πρέπει να τους δώσετε ως αντάλλαγμα. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια, καθώς θα συνειδητοποιήσετε το χρέος σας προς τους άλλους. Αυτή είναι η εποχή που οι άλλοι θα σας ζητήσουν αντάλλαγμα για τις χάρες που σας έχουν κάνει και εσείς θα πρέπει να πληρώσετε. Εάν είναι ο/η σύζυγός σας αυτός / ή που κρατά τα ηνία, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στη σχέση σας. Μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι δεν σηκώνετε το βάρος σας και αποφεύγετε τις δεσμεύσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η 23η Ιουλίου μπορεί να είναι η μέρα που θα εγγραφείτε σε ένα νέο μάθημα εκπαίδευσης ή σε μια θερινή τάξη. Οποιαδήποτε περαιτέρω κατάρτιση ξεκινήσετε τώρα, θα είναι καλή για εσάς. Εάν φτάνετε στο τέλος μιας σειράς μαθημάτων και πλησιάζουν οι τελικές εξετάσεις, πιθανότατα θα τα πάτε πολύ καλά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε το τεστ για άδεια οδήγησης ή οποιοδήποτε άλλο τεστ για άδεια.

Κατά τη διάρκεια των δύο μεσαίων εβδομάδων του Αυγούστου, η ενέργεια αλλάζει πάλι και θα υπάρξουν χαλαρές και διασκεδαστικές ιδέες που μπορεί να προκαλέσουν την έμπνευση να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι ψυχής. Για παράδειγμα, μπορεί να θελήσετε να ταξιδέψετε στην Ινδία ή να μάθετε για άλλες θρησκευτικές διδασκαλίες.

Η δουλειά σας θα έρθει πάλι στο προσκήνιο στα τέλη Αυγούστου και αυτή μπορεί να είναι η εποχή που θα βρείτε ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σας ή θα πάρετε προαγωγή. Μπορεί να λάβετε επαίνους και αναγνώριση τώρα ή άλλες τιμές και κυρίως σεβασμό. Εάν προγραμματίζατε να κάνετε μια κίνηση που να αφορά τη δουλειά σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια αλλαγή.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι ημέρες μεταξύ της 5ης Σεπτεμβρίου και της 17ης Σεπτεμβρίου σηματοδοτούν τη δεύτερη φορά για φέτος που οι Τοξότες θα έχουν την υποστήριξη και την ψήφο ισχυρών ανθρώπων. Το αποτέλεσμα αυτού μπορεί να φανεί σαν απλή τύχη, αλλά με μια προσεκτικότερη ματιά, θα μπορέσετε να δείτε τις κινήσεις που έχουν γίνει από κάποιους παρασκηνιακά για να σας παρέχουν την υποστήριξή τους.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου μπορεί να εύχεστε να βρισκόσασταν κάπου αλλού. Περάστε χρόνο με φίλους και συναδέλφους και με μια ομάδα που σκέφτεται το ίδιο με εσάς και που γνωρίζει την ιστορία σας. Η ανακάλυψη μιας κοινότητας στο πιο απίθανο μέρος έχει τα οφέλη της. Εάν η ζωή σας έχει βγει εκτός πορείας και χρειάζεστε ομαδική θεραπεία, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την αναζητήσετε. Στην ίδια γραμμή, μπορείτε να γίνετε φίλοι ή να υποστηρίξετε κάποιον άλλο που έχει ανάγκη τώρα.

zwdia-66

Ο χρόνος ξεκούρασης του έτους για εσάς αρχίζει στις 23 Οκτωβρίου, καθώς το ηλιακό φως περνάει στη σκοτεινότερη ζώνη σας. Περάστε τις μέρες σας κάνοντας καθημερινά πράγματα και μην ξεκινήσετε τίποτα νέο. Παρακολουθήστε τυχόν προβλήματα υγείας που έχετε αγνοήσει. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ρίξετε φως στις σκοτεινές γωνιές της ζωής σας για να τις εξετάσετε. Πάρτε το χρόνο σας και αποφασίστε τι πρέπει να διορθωθεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα με τη μία. Σχεδιάστε τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Στις 23 Νοεμβρίου, ο Ήλιος πυροδοτεί τη ζωή σας και θα μπορέσετε να νιώσετε ολόκληροι και πάλι. Να είστε πιστοί στον εαυτό σας και ειλικρινείς με τους άλλους.

Μετά τις 22 Δεκεμβρίου, μπορείτε να ξεδώσετε και να κάνετε τις αγορές σας για το τέλος του χρόνου και να βρείτε ευκαιρίες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας. Ο χρόνος τελειώνει με εσάς να έχετε ξοδέψει ίσως περισσότερα απ’ όσα περιμένατε, αλλά όλοι είναι ευτυχισμένοι.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia