ζωδια για ελεύθερους 04/12 Δευτέρα

σχεσεις-zwdia

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 04/12 Δευτέρα

Ζωδια Κριος

Προχωρήστε και στείλτε μήνυμα στο αγαπημένο σας site προσωπικών αγγελιών – ή κλείστε το μάτι σε πραγματικό χρόνο σε κάποιον/α χαριτωμένο/η! Αν είστε πρόθυμοι να προπορευθείτε τώρα, το πιο πιθανό είναι ότι όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Ο έρωτας μπορεί να μην ακολουθεί το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας σήμερα, -στην πραγματικότητα μπορεί να φαίνεται ότι τα πράγματα επιβραδύνονται ή δεν προχωράνε καθόλου! Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να βιάσετε την αγάπη, οπότε χαλαρώστε. Είναι πολύ καλύτερα να περιμένετε για κάτι αληθινό.

Ζωδια Διδυμοι

Η ενέργεια σας είναι έτοιμη να της απαριθμήσετε τις πιο αγαπημένες ερωτικές σας ελπίδες και τις πιο τρυφερές ευχές σας που σχετίζονται με την αγάπη. Είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε ακόμη και αν εμφανίζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Καρκινος

Μπορεί οι σκηνές από το παρελθόν που περνούν από το μυαλό σας σήμερα να σας φαίνονται ως τυχαίο γεγονός αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν μια ισχυρή σχέση με την τρέχουσα κατάσταση σας. Σκεφτείτε τις πιο διεξοδικά – τι μάθατε από αυτές τότε που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τώρα;

Ζωδια Λεων

Ώρες διασκέδασης έρχονται προς το μέρος σας, αλλά πρώτα θα πρέπει να τις ανακαλύψετε. Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα, κάντε παρέα με καινούργια άτομα και προσπαθήστε να προκαλέσετε τις ικανότητες σας. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποια μαθήματα ή να ανακαλύψετε πως κάποια μεγάλη ιδέα είναι λάθος.

Ζωδια Παρθενος

Σήμερα υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή – ίσως μια συνομιλία με κάποιον συνάδερφό σας για το τελευταίο σας ραντεβού ή και κάτι μεγαλύτερο. Προσπαθείτε να χειριστείτε την κατάσταση με ιδιαίτερη προσοχή, διότι τα όρια που θα θέσετε είναι σημαντικά.

taro-zodia-76

Ζωδια Ζυγος

Έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την πραγματικότητα σας. Αν τα πάντα σας φαίνονται απαίσια, το πιο πιθανό είναι ότι τα πράγματα θα μείνουν έτσι χωρίς καμία παρέμβαση. Αντίθετα αν στην χαρά, προσθέσετε χαρά θα έχετε τεράστια αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται από εσάς.

Ζωδια Σκορπιος

Ξέρετε ότι αν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ανυπόμονοι για να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Εντούτοις, το καλύτερο πράγμα για την ερωτική σας ζωή είναι να ενεργήσετε με αυταπάρνηση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζωδια Τοξοτης

Είναι σίγουρα ώρα για παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χώνεστε στη σκέψη των άλλων για να πάρετε αυτό που θέλετε σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας – είναι κάτι που μοιάζει περισσότερο με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή με πόκερ. Παίξτε με αστεία άτομα και δείτε τι θα συμβεί.

Ζωδια Αιγοκερως

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (ίσως από τη δουλειά σας) έχει κάποια σημαντικά σχόλια ή συμβουλές για την ερωτική σας ζωή. Πρόκειται για κάτι χρήσιμο; Τους αφορά; Θα πρέπει να κάνετε το τηλεφώνημα πριν αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με αυτά.

zwdia

Ζωδια Υδροχοος

Η ελευθερία σας ταιριάζει τώρα περισσότερο από ποτέ – διασκεδάζετε με τα πάντα, πηγαίνετε όπου θέλετε και κάνετε ό,τι θέλετε. Στην πραγματικότητα, δείχνετε τόσο χαρούμενοι που μπορεί να αποτελέσετε έμπνευση για κάποιο καινούργιο άτομο.

Ζωδια Ιχθυες

Τα απλά πράγματα είναι τα πιο σπουδαία, αλλά κάποιος/α με μεγάλο βάθος και πολυπλοκότητα χαρακτήρα – που μπορεί να είναι πολύ αινιγματικός/ή- σας εξάπτει το ενδιαφέρον τώρα. Δεν υποψιάζονται πόσο καλοί είστε στην εξιχνίαση μυστηρίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22