Αστρολογος προβλεψεις 04/12 Δευτέρα

ερωτικα-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 04/12 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε την εβδομάδα κουρασμένοι, σε κακή διάθεση ή σε αναμονή κάποιου δυσάρεστου γεγονότος ή συνάντησης. Κάποιες κακές σκέψεις είναι περισσότερο στο μυαλό σας παρά πιθανόν να συμβούν στην πραγματικότητα. Αυτές τις μέρες, μπορεί να σας απασχολεί μια σημαντική ή επείγουσα επισκευή στο σπίτι. Η ένταση στην εργασία σας μπορεί να δημιουργήσει κλίμα δυσφορίας στο σπίτι σας.

Οι νεαροί άνδρες θα έχουν καλές οικονομικές ευκαιρίες ή ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με τα χρήματα. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, η μέρα θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε που σχετίζεται με χρήματα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα έχετε περισσότερα οικογενειακά ή επαγγελματικά καθήκοντα. Υπάρχει μια συνάντηση με κάποιον σχετικά με μια σημαντική εργασία που θα αφορά την οικογένεια σας. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα για τα άτομα που έχουν οικογενειακή επιχείρηση.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, ίσως να λυπηθείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με φίλους ή πιο μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να μην είστε στην καλύτερη διάθεσή σας σήμερα. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τους άλλους με τα προβλήματα και τους φόβους τους. Υπάρχουν νέα ή γεγονότα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή ένα μικρό παιδί.

Για εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, οι κύριες ευθύνες, τα καθήκοντά και τα προβλήματά σας θα σχετίζονται με τα χρήματα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους, ειδικά αν έχετε κοινές δεσμεύσεις μαζί τους σήμερα. Σήμερα δώστε στους συγγενείς σας την ευκαιρία να απολαύσουν κάτι σημαντικό για αυτούς.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Δευτέρα, θα είναι μια καλή μέρα για εκπλήξεις. Τώρα μπορείτε να βιώσετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να κάνετε περισσότερα πράγματα στο σπίτι και στην εργασία σας. Σήμερα θα κατακτήσετε με ευκολία τις επιτυχίες σας. Είναι πιθανόν να εισπράξετε κάποια μικρά χρηματικά ποσά στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni