ερωτοσκοπιο 04/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

ζωδιο-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 04/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το σπίτι σας θα είναι το επίκεντρο της προσοχής. Τώρα είναι καιρός να κάνετε κάποιες μικρές δουλειές που περιμένουν. Θα πρέπει να ξεφύγετε από τον θόρυβο για να κερδίσετε ξανά την ενέργειά σας. Ένα διάλειμμα θα είναι ευχάριστο.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η πίστη στις ιδέες σας σάς κάνει επίμονους αλλά με τον σωστό τρόπο. Αυτό θα προκύψει μέσα από κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Οι αναθεωρήσεις που κάνετε είναι καλές αλλά αυτό είναι πιο κουραστικό από ότι υποθέτατε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Θα σας θαυμάζουν για το πνεύμα σας, κανείς δεν θα μπορεί να σας πει όχι. Να είστε υπομονετικοί, δεν θα είναι κανείς σε θέση να διατηρήσει τον ρυθμό σας. Δώστε προσοχή στο συκώτι σας και μην υπερβάλλετε στο φαγητό.

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Καλά κάνετε που δεν παίρνετε τους ψιθύρους τοις μετρητοίς. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Αισθάνεστε κουρασμένοι και πρέπει να διώξετε τις τοξίνες για να επανέλθετε σε φόρμα.

Ωροσκόπιο Λέων

Ελπίζετε για περισσότερη αναγνώριση και αυτό σας κάνει υπερβολικούς. Διατηρήστε μερική ισορροπία και μην ανησυχείτε πολύ. Η υγεία σας είναι καλή. Είστε σε καλή φυσική κατάσταση αλλά το ηθικό σας χρειάζεται ενίσχυση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα είναι μια δυναμική ημέρα και θα συμβαίνουν πολλά. Έχετε πολλά να κάνετε. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σημαντικά για να μην το παρακάνετε. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί αν χαλαρώσετε λίγο. Το να πίνετε υγρά σε πιο τακτική βάση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωροσκόπιο Ζυγός

Θα κερδίσετε απρόσμενα μια αύξηση. Απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Παρά την μεγάλη σας ανάγκη για δράση το σώμα σας ζητά ξεκούραση. Θα είναι καλή ιδέα να το σκεφθείτε ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει πιο αξιόπιστους στα μάτια των άλλων. Η ενέργειά σας θα επιστρέψει και τότε θα μπορείτε να σκεφθείτε πιο πρακτικά για το τι αξίζει την ενέργειά σας και τι όχι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θα κερδίσετε την αισιοδοξία σας μόλις κάνετε μια ξεκάθαρη επιλογή οπότε σταματήστε να την αναβάλλετε. Δεν μπορείτε να είστε στα καλύτερά σας όταν αποκλείετε τον εαυτό σας από την διασκέδαση. Σκεφθείτε τις βασικές σας ανάγκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν θα έχετε πρόβλημα να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας και θα βάλετε τέλος στις ανθυγιεινές σχέσεις χωρίς τύψεις. Δείχνετε περισσότερη κατανόηση στην ενέργειά σας σήμερα και αρχίζετε να έχετε καλύτερη ισορροπία.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και αυτό σας ωθεί στο να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Είστε καλύτερη φόρμα αλλά θα χρειαστείτε σωματική άσκηση. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων χωρίς να παίρνετε τα μην απαραίτητα ρίσκα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα μπορείτε να ελαφρύνετε την διάθεσή σας χωρίς να χάνετε τον ρυθμό σας από εκείνους που αρνούνται να χαρούν και απλά θέλουν να συνεχίσουν τις αναζητήσεις τους. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε ένταση από τις προσπάθειες που κάνετε τελευταία. Χαλαρώστε και κάντε ένα διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75