ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/12 Δευτέρα Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/12 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Πολλές οι αλλαγές που έχετε κάνει μέσα στην εργασιακή σας ζωή, σας έχουν κάνει να έχετε απομακρυνθεί από την σχέση σας. Για αυτό… ίσως και να χρειαστεί να κάνετε πια μια πιο σοβαρή συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τις αληθινές όλων. Οι μόνοι, ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, να δεχτούν προτάσεις από έναν καινούργιο άνθρωπο, που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στον κοινωνικό ή το επαγγελματικό του χώρο. Οι οικονομικές σας δράσεις, σας κάνουν πολύ πιο άνετους.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Γης

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μάλλον δεν έχετε και την καλύτερη δυνατή διάθεση αυτές τις μέρες. Αντιλαμβάνεστε μια παθητική και διάφορη συμπεριφορά από τον άνθρωπο σας, που όλο και περισσότερο απομακρύνεται. Αυτό το έχετε ξαναζήσει στο παρελθόν, αλλά δεν σημαίνει ότι χωρίς λόγο, πάλι αξίζει να το βιώσετε. Σίγουρα με την επίδραση, του ανάδρομου Ερμή, θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, για να σας λυθούν όλες οι απορίες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν και αυτοί αισθηματικά δώρα μέσα από φρέσκιες επαφές.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν χρειάζεται να βάλετε κάποια κατσαρόλα το κεφάλι. Μπορεί ο Κυβερνήτης σας, μέχρι και τις 25/12, να είναι σε ανάδρομη τροχιά, όμως πραγματικά θα σας φανεί χρήσιμος, σε καταστάσεις σχέσεων και γάμων. Ότι είναι κρυφό θα σας φανερωθεί, και ότι δεν αξίζει θα περάσει πια μόνιμα στο παρελθόν σας. Πολλά τα καλά και οι ευκολίες που θα σας έρθουν από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας δεδομένα, που σίγουρα θα σας λύσουν και τα χέρια στις όποιες υποχρεώσεις έχουν μαζευτεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-092

Καρκίνος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, για την αισθηματική σας ζωή, που παραπαίει, μεταξύ του παρόντος και του εμμονικού παρελθόντος, που ίσως και από την δική σας την πλευρά να το συντηρείτε. Μέσα στον τρέχοντα μήνα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, που θα ξεκλειδώσουν το μυαλό σας και θα σας δώσουν αφορμές, να πάρετε αυτά και αυτόν.., που σας ταιριάζει. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια του μυαλού.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Αέρα

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τόσα πράματα που έχετε καταπιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μάλλον δεν έχετε χρόνο, για σχέσεις και ότι εμπεριέχει κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι και κάτι που τελικά…θα γίνει. Ο Τοξότης και μέχρι τις 23/12, θα σας φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις, που θα σας γοητεύσουν…και ίσως και επιτέλους να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Εσείς οι πιο ζωηροί, που είστε μπλεγμένοι σε παράλληλες περιπέτειες, κάτω από τον ανάδρομο μην είστε υπερβολικοί σε επικοινωνίες και συναντήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Παρθένος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν σας, αλλά τώρα είστε πιο ώριμοι από ποτέ και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε σε σχέσεις και άτομα. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν κάποια νεότερα, από τον άνθρωπο τους, που πια έχει καταφέρει και έχει φέρει σε μια ισορροπία, την πρώην ζωή του, και στο τώρα μπορείτε να κάνετε πράματα από κοινού και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.