ταρω αισθηματικες προβλεψεις 04/12 Δευτέρα Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 04/12 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα σκυλιά που γαυγίζουν να μην τα φοβάστε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτήν την εποχή μέσα στις σχέσεις σας, και καλείστε να βγάλετε άκρη. Με την Αφροδίτη δίπλα τον Ερμή, και εσείς με το χέρι στην καρδιά θα πρέπει να διαλέξετε τους αληθινούς σας φίλους αλλά και ποιος είναι αυτός που θα υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Στα εργασιακά σας, θα έχετε και κάποια πρόταση … που πρέπει να δείτε πιο σοβαρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου, είναι γεμάτες από εκπλήξεις για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει, ότι εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, θα καταφέρετε να μιλήστε για κάτι περισσότερο ίσως και πιο επίσημο, μέσα τις επόμενες εβδομάδες. Οι μόνοι και οι εργένηδες, σε αυτό το διάστημα, θα βρουν μια καινούργια αγάπη, που θα τους ζεστάνει την καρδιά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με τόσα αστρολογικά δεδομένα να συντελούνται εντός του ζωδιακού σας οίκου, εσείς θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε παρελθόν και παρόν. Οι σχέσεις που έχουν βγάλει πια μια προχειρότητα, μια βαρεμάρα, θα τερματιστούν. Οι επανασυνδέσεις, που έχουν κάτι ποιοτικό και φρέσκο να προσφέρουν, θα υποστηριχτούν και θα γίνουν, μεγάλες και δυνατές αγάπες. Το χρήμα σας πλησιάζει και σας κάνει την ζωή άνετη.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μάλλον έχετε ακούσει πολλά και μεγάλα από τον άνθρωπο σας, και αναμένετε… τα έργα τα σχετικά εκ μέρους του. Σίγουρα έχετε βάλει και τα χρονικά σας όρια, που δεν ξεπερνούν το 2017. Όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως θα βρεθούν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, και θα συζητήσουν για μόνιμη συγκατοίκηση. Τα οικονομικά σας, σε όλα αυτά θα είναι υποστηρικτικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλα αλλάζουν και εσείς είστε πιο ευτυχείς, από κάθε άλλη φορά. Αυτό σημαίνει, ότι η σχέση σας, θα εξελιχθεί όλο και προς το καλύτερο. Ακόμη και κάποια καυγαδάκια και παρεξηγήσεις, θα περάσουν στα αζήτητα και στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι, θα κάνουν νέα πρόταση σε κάποια πιο παλιά τους σχέση – ημιτελή γνωριμία που ακόμη θέλουν να σώσουν. Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν… ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου, εσείς θα βρεθείτε σε μια ερωτική κατάσταση, που θα συμπεριλαμβάνει μια ερωτοφιλία που θα γίνει σχέση, αλλά και το χτύπημα της πόρτας, από το παρελθόν. Με τον ανάδρομο Ερμή, να σας επηρεάζει άμεσα, το μόνο βέβαιο, είναι ότι στις επιλογές σας, θα πρέπει πλέον να λειτουργείτε με βάση την τετράγωνη σας λογική … και όχι το παρορμητικό συναίσθημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.