ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/12 B

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/12 B

ταρω Ζυγός Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Έχετε κάνει μεγάλα βήματα στη σφαίρα της συναισθηματικής μαεστρίας. Τώρα, το τελευταίο μάθημα σε αυτόν τον κύκλο είναι να αγκαλιάσετε με αγάπη τον εαυτό σας. Η νίκη σας αυτή την εβδομάδα κρύβεται στο να έρθετε σε επαφή με το πώς αισθάνεστε και να τιμήσετε τις ανάγκες σας. Ευτυχώς για σας, υπάρχει κάποιος – συχνά μια γυναίκα – που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό το μάθημα αυτή την εβδομάδα.

Είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να αφήσουμε πίσω μας την ενοχή που συνδέεται με την φροντίδα του εαυτού μας. Απλώς να θυμάστε ότι μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα τους αγαπημένους μας, όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ανανεωμένοι. Να είστε τόσο καλοί με τον εαυτό σας όσο είστε με τα κοντινά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-zvdia-22

 

ταρω Σκορπιός: Το Έξι των Ξιφών

Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ταρω Τοξότης: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών συναισθημάτων. Ίσως αυτά να είναι καλά συναισθήματα, ίσως όχι και τόσο καλά – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συχνά έντονα. Αυτή η κάρτα έρχεται συχνά όταν μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφτείτε και να φύγετε για να νιώσετε κάποια ανακούφιση από το βάθος των συναισθημάτων σας. Μπορεί να μην υπάρχει μια προφανής λύση για να ανακόψετε το κύμα της συγκίνησης, αντ’ αυτού αυτό που θα μάθετε είναι να τιμάτε αυτό που αισθάνεστε.

Μερικές φορές μπορεί να μπορείτε να αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να περνά από πάνω σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να καβαλάτε αυτό το κύμα και να το δαμάζετε! Μην φοβάστε τα βάθη σας. Αφήστε στην άκρη αυτό που σας λέει η διάνοιά σας ότι πρέπει να κάνετε – η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει την ουσία αυτού που χρειάζεστε. Αγκαλιάστε το αυτό και θα ξέρετε πώς να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

taro-zodia-76

ταρω Αιγόκερως: Το Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή. Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά.

Υπάρχει ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήστε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξη σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέρος των Ράβδων λέει ότι η μάθηση θα συμβεί στον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να αγγίξετε την αυτοπεποίθηση σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μυς σας. Απολαύστε την ένταση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Ο Μάγος

Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia