ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/12 A

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/12 A

ταρω Κριός: Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Μπορεί να έχετε κάποια εικόνα για το ποια είναι η ρίζα της απογοήτευσής σας, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος κατανόησης των περιορισμών που αισθάνεστε είναι βασισμένος στον φόβο, η αντίληψη σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των επιλογών που έχετε μπροστά σας.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Επικεντρώνεστε πάνω σε απογοητεύσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προσδοκίες σας, και η ανακούφισή σας βασίζεται σε μια πνευματική αλλαγή. Μπορείτε να βγείτε απ’ αυτό.

zodia-zvdia-22

 

ταρω Ταύρος: Το Έξι των Κυπέλλων

Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για σας μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός, κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις.

Ή ίσως δεν είναι ένα πρόσωπο, αλλά ένα γεγονός ή ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο που θα ανακαλύψετε και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης σας προκάλεσε να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε και να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Διάβολος

Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα φρικάρουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά αυτή δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό. Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για σας. Σας περιορίζει. Σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε. Μπορεί να είναι μια συνήθεια, όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο.

Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που σας ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργεια σας και τους πόρους σας, κάνοντας σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε το δαίμονα σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτό, σωστά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Ήλιος Αντίστροφα

Η κάρτα του Ήλιου είναι μια υπέροχη κάρτα. Σημαίνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση και βρίσκετε τη διασκέδαση στη ζωή. Είναι μια κάρτα που σηματοδοτεί μια εποχή κατά την οποία νιώθετε ότι όλα έρχονται και ρέουν εύκολα. Η κάρτα του Ήλιου αντεστραμμένη δεν είναι το ίδιο υπέροχη, αλλά δεν είναι και τόσο κακή. Προτείνει ωστόσο να αναγνωρίσετε ότι ο τρόπος που ασκείτε την υγιή αυτοπεποίθησή σας στη ζωή αντανακλάται στην εμπειρία σας μέσα σε αυτή.

Μπορεί να σας δείχνει ότι πρέπει να φέρετε ενεργά μια πιο θετική ενέργεια στη ζωή σας, να ενισχύσετε θετικά την αύρα σας με κάποιο τρόπο. Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος εμφανίστηκε αντίστροφα για εσάς, γεγονός που απλώς σας υπενθυμίζει ότι αν η θετική σας ενέργεια αυξηθεί θα πάρετε το ίδιο και από τους άλλους.

taro-zodia-76

ταρω Λέων: Ο Κόσμος

Είναι ένας νέος κόσμος. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται προμηνύει μια νέα εποχή: είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε ένα νέο ρόλο στον κόσμο. Προτείνει ότι τα διδάγματα του παρελθόντος κύκλου έχουν διδαχτεί και έχουν ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας και ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση ή ένα γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση της ζωής. Αναγνωρίστε την ανάπτυξή σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ότι έχετε βιώσει όλες αυτές τις δοκιμασίες και τους θριάμβους για έναν λόγο – είστε, επιτέλους, έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

taro-zodia-098

ταρω Παρθένος: Το Έξι των Ράβδων

Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί (μεταφορικά, τουλάχιστον). Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται, συνήθως, όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο – κλείνοντας μια συναυλία, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι τέτοιο. Συχνά, υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο.

Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας και θα είστε η βασίλισσα (ή ο βασιλιάς, αν επιμένετε). Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους μικρούς ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65