2018 ζωδια Ζυγος Ετήσιες Προβλεψεις

zygos-kai-pathos

2018 ζωδια Ζυγός: Ωροσκόπιο 2018

Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειάς σας συνεχίζουν σχεδόν όπως και πέρυσι, καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται ακόμα εκεί, αλλά τώρα, το 2018, θα τραβήξετε μια γραμμή στα μέλη της οικογένειας που ζητούν πάρα πολλά είτε από εσάς είτε από άλλα μέλη της οικογένειάς σας, όπως γονείς και παιδιά.

Αυτή είναι η ενέργεια που φέρνει ο Κρόνος στην παρέα. Θα σταματήσετε την αιμορραγία των ζωτικών δυνάμεων της οικογένειάς σας. Όποιος φοβερίζει του άλλους μέσα στο σπίτι σας, θα αναγκαστεί να περιοριστεί τώρα.

 

Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο και μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά. Εάν ξεκινήσατε σε μια νέα δουλειά πέρυσι, μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχίσετε την πορεία της και ίσως θα χρειαστείτε να βρείτε άλλη. Αυτή είναι η φύση του Ποσειδώνα στη ζώνη εργασίας σας. Το γρασίδι πάντα φαίνεται πιο πράσινο στην άλλη πλευρά και μόνο όταν θα πάτε εκεί θα είστε σε θέση να το ξέρετε πραγματικά. Κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό και αγνοήστε τα σχόλια των άλλων.

zodia-taro-45

Όταν ο Χείρωνας μπει στον τομέα των σχέσεών σας στις 24 Απριλίου, είναι πιθανό να αρχίσετε να εξετάζετε ως πιθανότητα τον γάμο. Προσέξτε, όμως, καθώς το άτομο που θα επιλέξετε μπορεί να ζητάει πολλά από εσάς και να εξαρτάται από πάνω σας. Γνωρίστε τα όριά σας για να ξέρετε πόσα μπορείτε να δώσετε στους άλλους και μην βιαστείτε να παντρευτείτε τώρα. Εάν είστε ήδη παντρεμένοι ή σε μια σημαντική σχέση, μπορεί να προκύψει μια έλλειψη ισορροπίας στην εξουσία και να βρεθείτε εσείς να κάνετε όλη τη δουλειά για τον /τη σύντροφό σας χωρίς αντάλλαγμα. Να ξέρετε ότι αυτή είναι απλώς μια φάση και ότι στο τέλος θα περάσει, αλλά μπορεί να σας φέρει στο χείλος μιας απόφασης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Υπάρχει μια ισχυρή οικονομική πλευρά για το Ζυγούς φέτος, που αρχίζει να χτίζεται τον Απρίλιο και φτάνει στην κορύφωση στις 15 Μαΐου και μετά. Αυτός είναι ο Ουρανός που μπαίνει στον τομέα των κοινών οικονομικών σας. Θα εκπλαγείτε με το τι έχει και τι χρωστάει το ταίρι σας και με το ποιες είναι οι δεσμεύσεις σας προς τους πιστωτές και τις τράπεζες. Αργότερα, τα οικονομικά σας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν, καθώς θα αρχίσετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας καλύτερα. Κάντε όλα τα έξοδά σας για τα Χριστούγεννα πριν από τις 28 Νοεμβρίου, αλλιώς μπορεί στο τέλος του έτους να αναγκαστείτε να μάθετε με τον σκληρό τρόπο το μάθημά σας για τις δαπάνες.

2018 ζωδια Ζυγός Ειδικότερα

Το έτος ξεκινάει για τους Ζυγούς με προτεραιότητα στο σπίτι και στην οικογένεια. Το να βρείτε την ησυχία σας μέσα στο σπίτι σας μπορεί να είναι πρόβλημα. Διακοσμήστε ένα ιδιαίτερο μέρος για τον εαυτό σας και κάντε το μόνο δικό σας.

Από τις 21 Ιανουαρίου, θα θέλετε να βγείτε έξω και να βρεθείτε με άλλους. Θα απολαμβάνετε πολύ να καλείτε ανθρώπους σπίτι σας με κομψά ορεκτικά και διεγερτικές συζητήσεις. Αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό, κάντε ένα μικρό σουαρέ, ένα κοκτέιλ πάρτι ή ένα δείπνο για τους οπαδούς σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Από την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, η διασκέδαση θα σταματήσει καθώς θα επιστρέψετε στη δουλειά σας. Τα καθημερινά τελετουργικά σας θα σας βοηθήσουν πολύ στο να οργανώσετε μια καλή ημέρα εργασίας. Μπορείτε να ετοιμάζετε τα ρούχα σας την προηγούμενη νύχτα και να κοιμάστε αρκετά για να μπορέσετε να βγάλετε αυτό τον γεμάτο μήνα.

Ο τομέας των σχέσεων σας φωτίζεται από τις 21 Μαρτίου, όταν θα βλέπετε την αγάπη της ζωής σας μέσα από έναν ρόδιον φακό. Εάν βγαίνετε με κάποιον ξεχωριστό, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δεσμευτείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρξουν στιγμές που θα βλέπετε την αδελφή ψυχή σας, αλλά μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που φανταζόσασταν. Να είστε ειλικρινείς και να λέτε τις αυθεντικές προσδοκίες σας. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στον έρωτα τώρα.

Μετά τις 21 Απριλίου, εστιάστε στα κοινά οικονομικά σας και βοηθήστε το ταίρι σας να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της κατάστασής του. Αν συνεχώς ζητάτε δανεικά, δείτε για τι είναι αυτά. Αν συνεχίσετε να δανείζετε, σκεφτείτε αν τους επιτρέπετε να μεγαλώνουν το χρέος τους. Αυτό το μήνα βλέπετε τα δανεικά έτσι ακριβώς όπως είναι, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Όταν ο Ουρανός φέρει την ενέργειά του σε αυτό το θέμα, θα ευχόσασταν να είχατε προσπαθήσει να ελέγξετε το χρέος του/ της συντρόφου σας και τα δικά σας όρια εκ των προτέρων.

zwdia-zodia-astrologia-65

Μόλις ο Ήλιος μπει στους Διδύμους στις 22 Μαΐου, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα καλύτερο μέλλον. Θα απολαύσετε κάποιες ταξιδιωτικές ή άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε ακόμα στο στάδιο σχεδιασμού του έτους. Επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και λάβετε μέτρα για να συμβεί αυτό.

Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος παρέχουν το τέλειο σκηνικό για να μπορέσει η Αφροδίτη να σας αφήσει να ζήσετε σε όλη την ομορφιά του Ζυγού. Αυτή η περίοδος μπορεί να μην είναι συνεχόμενη, αλλά η ενέργεια του πλανήτη της ομορφιάς και της αρμονίας στο ζώδιό σας της ισορροπίας και της δικαιοσύνης δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Στην Ισημερία ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και φέρνει φως στη ζωή σας. Προγραμματίστε να περάσετε αυτό το μήνα βρίσκοντας και επικοινωνώντας με άλλους για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να εναρμονιστείτε με τη Γη και να δείτε την ομορφιά στα απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες χειρονομίες, αλλά μια εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 5 Οκτωβρίου για έξι εβδομάδες, και αυτή θα είναι μια περίοδος με βραδύτερο ρυθμό για τους Ζυγούς. Χρησιμοποιήστε αυτή την φάση για να επανεκτιμήσετε τη ζωή σας και τα ερωτικά σας. Βρείτε την ισορροπία στα οικονομικά θέματά σας και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές στον τρόπο που ζείτε. Μην ξεκινήσετε νέες δουλειές, σχέσεις ή παντρευτείτε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αφήστε την Αφροδίτη να τελειώσει με την ανάδρομη περίοδό της και στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι και πάλι υπέροχα.

Η 23η Νοεμβρίου δείχνει ότι θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, τα χρήματα θα είναι είτε πάρα πολλά είτε πολύ λίγα. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή την περίοδο είναι να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας και να μην ξοδέψετε αυτά που δεν έχετε. Μπορεί επίσης να λάβετε ένα εφάπαξ επίδομα ή μπόνους τώρα.
Περιμένετε μέχρι τις 16 Νοεμβρίου όταν τα ηνία θα είναι και πάλι στα χέρια σας και θα μπορέσετε να επανέλθετε στην κανονική σας ζωή πριν ξεκινήσετε να ξοδεύετε.

zwdia

Κάντε όλες τις εποχιακές αγορές σας από τις 23 Νοεμβρίου και μέχρι το Ηλιοστάσιο. Θυμηθείτε να ευχαριστήσετε όλους όσους ήταν μαζί σας σε όλη τη διαδρομή, από τους πρώτους μέχρι και τους τελευταίους στη λίστα σας. Διακοσμήστε και ολοκληρώστε όλες τις προετοιμασίες πριν από τις 22 Δεκεμβρίου.

Στις 22 Δεκεμβρίου σταματήστε τις δουλειές και πηγαίνετε σπίτι. Δώστε όλη σας την προσοχή στην οικογένειά σας και σε όσους ζουν στο σπίτι σας. Θέλουν κι εκείνοι να σας δουν. Περάστε το τέλος του έτους στην άνεση του σπιτιού σας και χαλαρώστε στη γνώση ότι σας αγαπούν.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11