2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

miniaies-provlepseis-krios

2019 ζώδια Κριός 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

21 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου φέρνει συναισθηματική ισορροπία και ευεξία. Θα σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, χωρίς ανάγκη για προσποιήσεις.

Η ηρεμία μέσα σας θα κάνει τις σχέσεις πιο αρμονικές απ’ ό,τι συνήθως. Είναι η ιδανική εποχή για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον.

Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 2ης Ιουλίου δείχνει ότι μπορεί να νιώθετε πίεση να δουλέψετε πιο σκληρά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην πρόοδο σας. Οι προϊστάμενοι, όπως και όσοι έχουν έντονο εγωισμό, μπορεί να δοκιμάσουν εσάς και τους στόχους σας, εξαναγκάζοντας σας να αποδείξετε το ποιοι είστε και τι κάνετε.

Ωστόσο, αυτή η αναζωογονητικά αισιόδοξη έκλειψη του Ηλίου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών μέσω του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

zwdia-taro-astra

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

7 έως 20 Ιουλίου – Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει ευκαιρίες για απρόσμενες συναντήσεις με ανθρώπους απ’ το παρελθόν. Παλιοί φίλοι ή πρώην συνεργάτες που θα χαρείτε να συναντήσετε ξανά θα κάνουν τη ζωή σας πιο πολύπλοκη. Περιμένετε επίσης ότι θα σκέφτεστε πολύ το παρελθόν. Νέοι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας μπορεί να είναι επαφές από παλιές ζωές που σας χρωστούν μερικές χάρες.

Αλλά ενώ αυτές οι δυο εβδομάδες μπορεί να είναι ιδανικές για να ξεφυλλίσετε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών, ο ανάδρομος Ερμής θεωρείται γενικώς περισσότερο μπελάς παρά ωφέλιμος. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα βρίσκονται σε κατάσταση συνεχών αλλαγών. Μερικές σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και οι άλλοι δεν θα είναι τόσο αξιόπιστοι ή ειλικρινείς.

chartomantia-098

1 Δεκεμβρίου, 2019 έως 17 Ιανουαρίου, 2020 – Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και δημιουργεί μερικές δοκιμασίες και προκλήσεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτές είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε σημαντική πρόοδο στη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κόλπο είναι να μην προσπαθήσετε να κάνετε πολλά ταυτόχρονα, να μην σπαταλήσετε την ενέργεια και τα ταλέντα σας.

Θα πρέπει να δείξετε τον ενθουσιασμό σας για την προσωπική ή επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά να τον διοχετεύσετε σε λιγότερα έργα. Μπορείτε τώρα να γίνετε δημοφιλείς και τυχεροί και δεν πειράζει να είστε περήφανοι για τα κατορθώματά σας. Ωστόσο, το να γίνεται υπερβολικά περήφανοι ή ματαιόδοξοι και να περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Η υπερβολή, η σπατάλη, η απληστία ή η υπερβολική αυτοπεποίθηση θα χρειαστούν περισσότερη πνευματική σκέψη για να διορθωθούν.

tarw-zwdia

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

7 έως 23 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου και φέρνει τύχη και συναρπαστικές συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό. Αυτό μπορεί να είναι από ένα νέο κούρεμα έως μια ταξιδιωτική περιπέτεια. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα τώρα και να είστε αισιόδοξοι για την επιτυχία τους. Θα έχετε επιπλέον ελευθερία και θέληση να διευρύνετε τα όρια και να εξερευνήσετε νέα εδάφη.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη καλή όψη αν νιώθετε ότι η ζωή σας βρίσκεται σε τέλμα. Μπορεί ήδη να περιμένατε κάτι ευχάριστο να προκύψει και να νιώθατε ανήσυχοι. Απρόσμενες ευκαιρίες θα προσφέρουν νέα μονοπάτια προς τα μπρος και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για θετική αλλαγή.

taro-6-9

2019 ζώδια Κριός 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

12 Δεκεμβρίου, 2019 έως 29 Δεκεμβρίου, 2019 – Ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δεκανό σας και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πίεση και βάρος, οδηγώντας σε συναισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Προϊστάμενοι, γονείς ή άλλες φιγούρες εξουσίας μπορεί να προκαλέσουν την αίσθηση του σκοπού σας και τους στόχους σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες με υπομονή και επιμονή και να συνεχίσετε να παλεύετε.

Αν οι στόχοι σας είναι καλοί, αυτή η περίοδος δοκιμασιών θα ενδυναμώσει την αποφασιστικότητά σας, μόλις ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αλλά αν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα και δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο για να νικήσετε, μπορεί να είναι προτιμότερο να περιορίσετε τις απώλειες και να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

taro-zodia-76

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

20 Δεκεμβρίου, 2018 έως 18 Φεβρουαρίου, 2019 – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο καλών συναισθημάτων και ευεξίας. Μπορεί να θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία του να μην έχεις να κάνεις τίποτα, καθώς οι καθημερινές προκλήσεις και οι αγώνες μοιάζουν να σβήνουν. Αλλά επειδή αυτή είναι μια τυχερή όψη που αναπτερώνει τον εγωισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας, είναι ιδανική για να κάνετε την προσπάθεια και να προχωρήσετε μπροστά.

Η χαλάρωση των διακοπών ακούγεται τέλεια… Αλλά μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από 2 Ιουνίου έως 16 Οκτωβρίου.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

5 Ιανουαρίου έως 1 Ιουλίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 5ης Ιουλίου δείχνει ότι μπορεί να νιώθετε πίεση να δουλέψετε πιο σκληρά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην πρόοδο σας. Προϊστάμενοι και όσοι έχουν έντονο εγωισμό, μπορεί να δοκιμάσουν εσάς και τους στόχους σας: Να σας εξαναγκάσουν να αποδείξετε ποιοι είστε και τι κάνετε. Ωστόσο, αυτή είναι μια αισιόδοξη, γενναιόδωρη και δημιουργική έκλειψη του Ηλίου. Είναι ιδανική για δημιουργικά, μουσικά και καλλιτεχνικά έργα και ενθαρρύνει πράξεις καλοσύνης και φιλανθρωπίας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι μια πιο σοβαρή και ηθική προσέγγιση των στόχων σας.

tarw-wroskopio-4

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

08 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 31 Ιανουαρίου και φέρνει υλικά κέρδη από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοείτε τα όριά σας, αλλά θα νιώθετε αισιόδοξοι. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους πνευματικούς στόχους σας και πώς αυτοί κολλάνε στην ευρύτερη εικόνα. Θα έχετε υπομονή και πειθαρχία, χωρίς να αρνείστε κάτι στον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

14 Μαΐου έως 18 Ιουλίου – Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ξανά στις 16 Ιουνίου: Αυτό σας επιτρέπει να βοηθήσετε άλλους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσω πρακτικής βοήθειας, πνευματικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Αυτοκριτική, όνειρα και διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πνευματική ζωή σας μέρος της καθημερινότητάς σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσευχή μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Η αφοσίωση και η υπηρεσία προς τους άλλους θα αυξήσει την πνευματική κατανόησή σας.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

2 Ιουνίου έως 16 Οκτωβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας ξανά: Φέρνει ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις και κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Μια θετική στάση και η κοινωνικότητα μπορούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή σας και να εμπλουτίσουν τις σχέσεις σας και την κοινωνική ζωή σας.

Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε ορίζοντες και τη γενική γνώση σας, μέσω διαβάσματος και ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς. Μόνο μην ξεχνάτε ότι μαζί με την ανάπτυξη και τη χαρά, ο Δίας μπορεί να φέρει λαιμαργία και κούραση από τις πολλές εξόδους.

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου στις 2 Ιουλίου συνεχίζει το θέμα της σκληρής δουλειάς από την προηγούμενη έκλειψη. Προσπαθείτε να μην πολύ δυναμικοί, γιατί αυτό θα εκνευρίσει τους άλλους και θα προκαλέσει παραπάνω πίεση. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις που βιώνετε μπορεί να οδηγήσουν σε κρίση της αυτοπεποίθησής σας. Ωστόσο, αυτή είναι μια ακόμα θετική και αισιόδοξη έκλειψη του Ηλίου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη.

Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών, μέσω συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

zodia-zvdia-yy

13 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Νοεμβρίου για τρίτη και τελευταία φορά. Θα ελκύεστε από ομάδες με παρόμοιες αξίες ή πεποιθήσεις. Αυτές μπορεί να είναι σε εκκλησίες ή άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές ομάδες: Ομάδες κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης, ομάδες για την προάσπιση δικαιωμάτων των ζώων και άλλων περιβαλλοντικών σκοπών. Αυτή η όψη συνδέεται επίσης με την εύρεση ή το χτίσιμο του σπιτιού των ονείρων σας.

2019 ζώδια Κριός 3ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Φεβρουάριος, 2018 έως Δεκέμβριος, 2024 – Ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας: Δοκιμάζει τη δύναμη και τον χαρακτήρα σας για πάνω από δυο χρόνια ανάλογα με την ημέρα της γέννησής σας. Ο Πλούτωνας φέρνει ακραίες δυνάμεις σε μορφή ανθρώπων και καταστάσεων. Πρέπει να ξέρετε ποιοι είστε πραγματικά, να υψώνετε το ανάστημά σας και να είστε υπολογίσιμοι. Κρίσεις ή ξεσπάσματα μπορούν να μεταβάλλουν το εγώ, την ταυτότητα και την κατεύθυνση της ζωής σας τελείως.

Θα μάθετε να ελέγχετε την προσωπική σας δύναμη μέσω διαφωνιών με φιγούρες εξουσίας, αλλά και μέσω προσωπικών σχέσεων. Οι γεννημένοι τις πρώτες τέσσερις μέρες του δεκανού (10 – 13 Απριλίου) θα νιώσουν έντονα αυτή τη διέλευση στη διάρκεια του 2019. Οι γεννημένοι από 14 έως 19 Απριλίου μπορεί να νιώσουν την ένταση να μεγαλώνει, αλλά η πλήρης επίδρασή της θα γίνει αισθητή τα επόμενα χρόνια.

zvdia-zwdia-tarw

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

Μάρτιος, 2018 έως Μάρτιος, 2019 – Ο Ουρανός στον δεκανό σας έχει επίδραση μόνο στους γεννημένους από 18 έως 19 Απριλίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2019. Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη βιώσει αυτή τη συναρπαστική αλλαγή. Φέρνει αλλαγές, αβεβαιότητα και την ορμή να εκφραστείτε με νέους τρόπους. Ο Ουρανός σάς κάνει να νιώθετε λιγότερο συγκρατημένους και περισσότερο ανοιχτόμυαλους.

Ζείτε όπως περιμένει από εσάς η οικογένεια, οι φίλοι ή η κοινωνία; Ή μένετε πιστοί στην προσωπική σας ταυτότητα; Οι εσωτερικές αλλαγές που περνάτε μπορεί να εκδηλωθούν ως μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας στη δουλειά, το σπίτι και τις σχέσεις σας. Απρόσμενα γεγονότα και ανεπιθύμητες αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν άγχος και ένταση αλλά και αυτογνωσία.

xartomanteia

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

01 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις που σιγοβράζουν στις σχέσεις σας. Ένας κυκλοθυμικός ή παράλογος σύντροφος, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ένας στενός φίλος μπορεί να σας αποσπάσει από τους στόχους σας. Το κλειδί για να βρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας; Μην αντιδράτε πολύ συναισθηματικά ή μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

Αυτή η έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

11 Φεβρουαρίου έως 10 Ιουνίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο καλών συναισθημάτων και ευεξίας. Μπορεί να θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία του να μην έχεις να κάνεις τίποτα, καθώς οι καθημερινές προκλήσεις και οι αγώνες μοιάζουν να σβήνουν. Αλλά αυτή είναι μια τυχερή όψη που αναπτερώνει τον εγωισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας… Γι’ αυτό είναι ιδανική για να κάνετε την προσπάθεια να προχωρήσετε μπροστά.

Η χαλάρωση των διακοπών ακούγεται τέλεια, αλλά μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από τις 2 Ιουνίου έως τις 16 Οκτωβρίου.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

16 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 Ιουλίου συνεχίζει το θέμα των συναισθηματικών προκλήσεων από την προηγούμενη έκλειψη. Μπορεί να προκαλέσει άγχος και εκνευρισμό με την οικογένεια και στις άλλες σχέσεις σας, ειδικά με γυναίκες. Είναι επίσης μια δυνατή και συγκρουσιακή έκλειψη της Σελήνης. Έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, παρορμητική συμπεριφορά και δυνατοί αγώνες μπορεί να προκαλέσουν κρίσεις. Αλλά φέρνει επίσης την ελπίδα ότι η συμπόνια και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια.

zwdia-3-zodia

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

10 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας ξανά: Φέρνει ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις και κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Μια θετική στάση και η κοινωνικότητα, μπορούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή σας, να εμπλουτίσουν τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και την γενική γνώση σας μέσω διαβάσματος και ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς. Μόνο μην ξεχνάτε ότι μαζί με την ανάπτυξη και τη χαρά, ο Δίας μπορεί να φέρει λαιμαργία και κούραση από τις πολλές εξόδους.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Δεκανό σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πίεση και βάρος, οδηγώντας σε συναισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Προϊστάμενοι, γονείς ή άλλες φιγούρες εξουσίας μπορεί να προκαλέσουν την αίσθηση του σκοπού σας και τους στόχους σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες με υπομονή και επιμονή και να συνεχίσετε να παλεύετε. Αν οι στόχοι σας είναι καλοί, αυτή η περίοδος δοκιμασιών θα ενδυναμώσει την αποφασιστικότητά σας, μόλις ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αλλά αν τα πράγματα γίνουν δύσκολα και δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να νικήσετε, είναι προτιμότερο να περιορίσετε τις απώλειες και να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

zodia-zwdia-9988

2019 ζώδια Κριός Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

19 Δεκεμβρίου, 2019 έως 05 Φεβρουαρίου, 2020 – Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου 2020 είναι η ώρα για σκληρή και σοβαρή δουλειά. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς θα αντιμετωπίσετε παραπάνω ευθύνες. Κάτι που υπάρχει στη ζωή σας, δεν σας χρειάζεται πλέον. Σας κρατάει πίσω, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε στην αρχή. Πρέπει να δράτε με υπευθυνότητα και μπορεί να γίνεται αδίστακτοι στην απόφασή σας να πετάξετε τα σκουπίδια.

Αυτή είναι η εποχή για σκόπιμη, ενσυνείδητη αλλαγή. Μόλις απομακρύνετε τους περιοριστικούς παράγοντες, να χρησιμοποιήσετε την αποφασιστικότητα και την επιμονή σας για να χτίσετε νέες δομές στον χώρο τους. Αυτή είναι μια αργή εξελικτική διαδικασία που χτίζει νέες βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορέσετε να ευδοκιμήσετε τα επόμενα χρόνια.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065