2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

zwdio-lewn-ilios

2019 Ζώδια Λέων 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Μάρτιος 2018 έως Απρίλιος 2021 – Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον δεκανό σας φέρνει αναταραχές, καθώς ο Ουρανός σας δοκιμάζει με απρόσμενες αλλαγές που επηρεάζουν τη ζωή σας γενικότερα. Η αλλαγή μπορεί να έρθει από μέσα σας, ειδικά αν νιώθετε ότι δεν ζείτε όπως πραγματικά θέλετε, ότι περιορίζεστε από άλλους ή από καταστάσεις.

Κάτω απ’ αυτό το στρες θα θέλετε να απελευθερωθείτε, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους. Θα αντιδράτε πιο παρορμητικά απ’ ότι συνήθως, ασταθέστερα και περίεργα. Αλλά ψάχνετε τη δική σας μοναδική αυτοέκφραση, κάτι που μελλοντικά θα φανεί πολύ χρήσιμο.

Αυτή η διέλευση θα γίνει κατά βάση αισθητή από τους γεννημένους 23 έως 28 Ιουλίου. Εκείνοι που έχουν γεννηθεί από τις 29 Ιουλίου έως την 2 Αυγούστου θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση το 2020.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

21 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου φτάνει έξι μήνες μετά τα γενέθλιά σας. Αντιπροσωπεύει την επαναρύθμιση των στόχων σας για τις σχέσεις. Δίνει επίσης ισορροπημένη και συναισθηματική όψη στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Αυτή η είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να δώσετε ενέργεια σε μια υπάρχουσα.

Ωστόσο, η έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 2ης Ιουλίου έχει διακριτική αλλά θετική επιρροή. Η αναζωογονητικά αισιόδοξη έκλειψη του Ηλίου θα βοηθήσει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη με μικρά αλλά σημαντικά βήματα.

Αυτή η έκλειψη του Ηλίου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών μέσω του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia-9

07 – 20 Ιουλίου – Ο ανάδρομος Ερμής στον δεκανό σας φέρνει πιθανότητες διαταραχών: Στην επικοινωνία και την τεχνολογία, άγχος, νευρικότητα, καθυστερήσεις στα ταξίδια και χαμένα αντικείμενα. Μπορεί να βρεθείτε να κολλάτε σε πράγματα, να σκέφτεστε το παρελθόν ή να συναντήσετε απρόσμενα ανθρώπους από το παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει χάος στις σκέψεις σας, στην επικοινωνία, στα ταξίδια και στις συσκευές σας.

Προσέχετε παραπάνω τα λόγια σας και προσπαθείτε να μην αντιδράτε γρήγορα σε τσακωμούς ή αν σας προκαλέσουν. Κάντε ένα διάλλειμα αν νιώσετε ότι πνίγεστε από τον φρενήρη ρυθμό. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα βρίσκονται σε κατάσταση συνεχών αλλαγών αυτή την περίοδο… Γι’ αυτό αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων ή λάβετε επαγγελματική συμβουλή. Μερικές σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και οι άλλοι δεν θα είναι αξιόπιστοι ή ειλικρινείς.

zwdia-66

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

7 έως 23 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου και φέρνει τύχη και συναρπαστικές συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό. Αυτό μπορεί να είναι από ένα νέο κούρεμα έως μια ταξιδιωτική περιπέτεια. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα τώρα και να είστε αισιόδοξοι για την επιτυχία τους.

Θα έχετε επιπλέον ελευθερία και θέληση να διευρύνετε τα όρια και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη καλή όψη αν νιώθετε ότι η ζωή σας βρίσκεται σε τέλμα. Μπορεί ήδη να περιμένατε κάτι ευχάριστο να προκύψει και να νιώθατε ανήσυχοι. Απρόσμενες ευκαιρίες θα προσφέρουν νέα μονοπάτια προς τα μπρος και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για θετική αλλαγή.

zwdia-taro-astra

2019 ζώδια Λέων 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

20 Δεκεμβρίου, 2018 έως 18 Φεβρουαρίου, 2019 – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο καλών συναισθημάτων και ευεξίας. Θα θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία του να μην έχεις να κάνεις τίποτα, καθώς οι καθημερινές προκλήσεις και οι αγώνες μοιάζουν να σβήνουν. Αλλά αυτή είναι μια τυχερή όψη που αναπτερώνει τον εγωισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας: Είναι ιδανική για να κάνετε την προσπάθεια και να προχωρήσετε μπροστά.

Η χαλάρωση των διακοπών ακούγεται τέλεια, αλλά μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από τις 2 Ιουνίου έως τις 16 Οκτωβρίου.

tarw-taro-xartomanteia

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

5 Ιανουαρίου έως 1 Ιουλίου – Η έκλειψη Ηλίου της 5ης Ιανουαρίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές σε στόχους, ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Μπορεί να πηγαίνετε από το στρες και τη νευρικότητα στον ενθουσιασμό και την αγωνία, καθώς κλείνουν πόρτες αλλά νέες ευκαιρίες ξεπροβάλλουν. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Είναι μια εξαιρετική έκλειψη Ηλίου για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Είναι ιδανική για δημιουργικά, μουσικά και καλλιτεχνικά έργα, ενθαρρύνει πράξεις καλοσύνης και φιλανθρωπίας. Με ακεραιότητα και καλές προθέσεις μπορείτε να μετατρέψετε ένα μικρό πρότζεκτ σε μεγάλη επιχείρηση.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

08 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 31 Ιανουαρίου. Αυτό φέρνει υλικά κέρδη από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοείτε τα όριά σας, αλλά θα νιώθετε αισιόδοξοι. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους πνευματικούς στόχους σας και πώς αυτοί κολλάνε στην ευρύτερη εικόνα. Θα έχετε υπομονή και πειθαρχία, χωρίς να αρνείστε κάτι στον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

taro-6-9

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

14 Μαΐου έως 18 Ιουλίου – Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ξανά στις 16 Ιουνίου. Αυτό σας επιτρέπει να βοηθήσετε άλλους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσω πρακτικής ή πνευματικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Αυτοκριτική, όνειρα και διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πνευματική ζωή σας μέρος της καθημερινότητας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσευχή μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Η αφοσίωση και η υπηρεσία προς τους άλλους θα αυξήσει την πνευματική κατανόησή σας.

2 Ιουνίου έως 16 Οκτωβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας ξανά: Φέρνει ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις και κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Θετική στάση και κοινωνικότητα μπορούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή σας, να εμπλουτίσουν τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντες και τη γενική γνώση σας, μέσω διαβάσματος και ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς. Μόνο μην ξεχνάτε ότι μαζί με την ανάπτυξη και τη χαρά, ο Δίας μπορεί επίσης να φέρει λαιμαργία και κούραση από τις πολλές εξόδους.

zodia-zvdia-oroskopio-11

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 2ης Ιουλίου έχει διακριτική αλλά θετική επιρροή. Η αναζωογονητικά αισιόδοξη έκλειψη Ηλίου θα βοηθήσει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη με μικρά αλλά σημαντικά βήματα. Αυτή η έκλειψη του Ηλίου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση διαφωνιών, μέσω συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

13 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Νοεμβρίου για τρίτη και τελευταία φορά. Θα ελκύεστε από ομάδες με παρόμοιες αξίες ή πεποιθήσεις. Αυτές μπορεί να είναι σε εκκλησίες ή άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές ομάδες: Ομάδες κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης, ομάδες για την προάσπιση δικαιωμάτων των ζώων και άλλων περιβαλλοντικών σκοπών. Αυτή η όψη συνδέεται επίσης με την εύρεση ή το χτίσιμο του σπιτιού των ονείρων σας.

zwdia-tarw-zodia-19

2019 ζώδια Λέων 3ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Μάρτιος 2018 έως Μάρτιος 2019 – Ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον δεκανό σας: Έχει επίδραση μόνο στους γεννημένους από 21 έως 22 Αυγούστου, τους πρώτους τρεις μήνες του 2019. Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη βιώσει αυτή τη συναρπαστική αλλαγή. Ο Ουρανός σας επιτρέπει να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνήθη διαταραχή που φέρνουν οι μεγάλες αλλαγές.

Η διεγερτική αλλαγή και ο εσωτερικός ενθουσιασμός σημαίνει ότι θα μπορέσετε να εκφράσετε μια πιο δραστήρια πλευρά του εαυτού σας. Στον τομέα των σχέσεων, το νέο και το συναρπαστικό είναι τα βασικά θέματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερα υπόβαθρα. Ακόμα και οι μακροχρόνιες σχέσεις θα επωφεληθούν από την επιθυμία να πειραματιστείτε και να δείτε με ανοιχτό μυαλό κάποια πράγματα.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

21 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου έχει διακριτική αλλά βοηθητική επιρροή. Αυτή η έκλειψη θα βελτιώσει την οικογενειακή ζωή σας με μικρά αλλά σημαντικά βήματα. Τα κοινά ενδιαφέρονται και ο αμοιβαίος σεβασμός θα θρέψει νέες και ωφέλιμες φιλίες. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον.

Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

taro-zodia-76

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

11 Φεβρουαρίου έως 10 Ιουνίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο καλών συναισθημάτων και ευεξίας. Θα θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία του να μην έχεις να κάνεις τίποτα, καθώς οι καθημερινές προκλήσεις και οι αγώνες μοιάζουν να σβήνουν. Αλλά αυτή είναι μια τυχερή όψη που αναπτερώνει τον εγωισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας. Γι’ αυτό είναι ιδανική για να κάνετε την προσπάθεια και να προχωρήσετε μπροστά.

Η χαλάρωση των διακοπών ακούγεται τέλεια, αλλά μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από τις 2 Ιουνίου έως τις 16 Οκτωβρίου.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

16 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 16ης Ιουλίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή, ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Διακυμάνσεις στη διάθεση και άγχος μπορεί να εμποτίσουν τις προσωπικές σχέσεις σας. Το κλειδί για μια αρμονική σχέση είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Είναι μια δυνατή και συγκρουσιακή έκλειψη της Σελήνης. Έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, παρορμητική συμπεριφορά και δυνατοί αγώνες μπορεί να προκαλέσουν κρίσεις. Αλλά φέρνει επίσης την ελπίδα ότι η συμπόνια και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια.

2019 ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

10 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας ξανά και φέρνει ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις και κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Μια θετική στάση και η κοινωνικότητα μπορούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή σας και να εμπλουτίσουν τις σχέσεις σας και την κοινωνική ζωή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και την γενική γνώση σας μέσω διαβάσματος και ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς. Μόνο μην ξεχνάτε ότι μαζί με την ανάπτυξη και τη χαρά, ο Δίας μπορεί επίσης να φέρει λαιμαργία και κούραση από τις πολλές εξόδους.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot