2019 ζώδια Υδροχόος Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

epanasyndesi-antras-ydroxoos

2019 ζώδια Υδροχόος 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Μάρτιος 2018 έως Απρίλιος 2021 – Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον δεκανό σας φέρνει αναταραχές, καθώς ο Ουρανός σας δοκιμάζει με απρόσμενες αλλαγές που επηρεάζουν την ρουτίνα και τη ζωή σας γενικότερα. Η αλλαγή μπορεί να έρθει από μέσα σας, ειδικά αν νιώθετε ότι δεν ζείτε όπως πραγματικά θέλετε, ότι περιορίζεστε απ’ τους άλλους ή από τις καταστάσεις.

Κάτω απ’ αυτό το στρες θα θέλετε να απελευθερωθείτε, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους. Θα αντιδράτε πιο παρορμητικά απ’ ότι συνήθως, ασταθέστερα και περίεργα.

Αλλά ψάχνετε τη δική σας μοναδική αυτοέκφραση, κάτι που μελλοντικά θα φανεί πολύ χρήσιμο. Αυτή η διέλευση θα γίνει κατά βάση αισθητή από τους γεννημένους 20 έως 25 Ιανουαρίου. Εκείνοι που έχουν γεννηθεί από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση το 2020.

zodia-taro-45

21 Ιανουαρίου έως 1 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου συμβαίνει κοντά στα γενέθλιά σας και θα αυξήσει την ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα και να επιτύχετε τον υπόλοιπο χρόνο. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται πολύ από τους γύρω σας και με τη σειρά της εκείνη θα επηρεάζει πολύ τις πιο στενές σχέσεις σας. Η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον σας για κάτι ή κάποιον νέο.

Μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

2019 ζώδια Υδροχόος 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 5ης Ιανουαρίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στους στόχους σας ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Μπορεί να πηγαίνετε από το στρες και τη νευρικότητα στον ενθουσιασμό και την αγωνία, καθώς κλείνουν μερικές πόρτες αλλά νέες ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.
Αυτή η έκλειψη του ήλιου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών μέσω του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

2019 ζώδια Υδροχόος Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

prodosia

07 – 20 Ιουλίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με τον δεκανό σας φέρνει διαταραχές στην επικοινωνία και την τεχνολογία, άγχος, νευρικότητα, καθυστερήσεις στα ταξίδια και χαμένα αντικείμενα. Οι σκέψεις σας, η επικοινωνία, τα ταξίδια και οι συσκευές σας μπορεί να προκαλέσουν περιπλοκές. Προσέχετε παραπάνω τα λόγια σας και προσπαθείτε να μην αντιδράτε πολύ γρήγορα σε τσακωμούς ή αν σας προκαλέσει κάποιος.

Κάντε ένα διάλειμμα αν νιώσετε ότι πνίγεστε από τον φρενήρη ρυθμό. Τσεκάρετε διπλά τα email σας και τα γράμματα σας πριν τα στείλετε. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα βρίσκονται σε κατάσταση συνεχών αλλαγών αυτή την περίοδο, γι’ αυτό αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων. Διαφορετικά, αναζητήστε την συμβουλή ενός επαγγελματία του τομέα.

taro-6-9

2019 ζώδια Υδροχόος 1ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

7 έως 23 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου και φέρνει τύχη και συναρπαστικές συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό. Αυτό μπορεί να είναι από ένα νέο κούρεμα έως μια ταξιδιωτική περιπέτεια. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα τώρα και να είστε αισιόδοξοι για την επιτυχία τους. Θα έχετε επιπλέον ελευθερία και θέληση να διευρύνετε τα όρια και να εξερευνήσετε νέα εδάφη.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερa καλή όψη αν νιώθετε ότι η ζωή σας βρίσκεται σε τέλμα. Μπορεί ήδη να περιμένατε κάτι ευχάριστο να προκύψει και να νιώθατε ανήσυχοι. Απρόσμενες ευκαιρίες θα προσφέρουν νέα μονοπάτια προς τα μπρος και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για θετική αλλαγή.

zwdia-66

2019 ζώδια Υδροχόος 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

20 Δεκεμβρίου 2018 έως 18 Φεβρουαρίου 2019 – Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει μια περίοδο καλών συναισθημάτων και αισιοδοξίας. Τα καλά πράγματα θα έρχονται πιο εύκολα. Η καλή υγεία και η ζωτικότητα θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή την γενικώς τυχερή διέλευση. Θα νιώθετε κοινωνικοί και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένους και με συνεργάτες ή φίλους. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από τις 2 Ιουνίου έως τις 16 Οκτωβρίου.

5 Ιανουαρίου έως 01 Ιουλίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 5ης Ιανουαρίου έχει διακριτική αλλά βοηθητική επιρροή. Η αισιόδοξη, γενναιόδωρη και δημιουργική έκλειψη του Ηλίου θα βοηθήσει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη με μικρά αλλά σημαντικά βήματα. Είναι μια εξαιρετική έκλειψη του Ηλίου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Είναι ιδανική για δημιουργικά, μουσικά και καλλιτεχνικά έργα και ενθαρρύνει πράξεις καλοσύνης και φιλανθρωπίας. Με ακεραιτότητα και καλές προθέσεις μπορείτε να μετατρέψετε ένα μικρός πρότζεκτ σε μεγάλη επιχείρηση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

2019 ζώδια Υδροχόος 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

08 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 31 Ιανουαρίου και φέρνει υλικά κέρδη από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοείτε τα όριά σας, αλλά θα νιώθετε αισιόδοξοι. Πιθανώς θα κατανοήσετε καλύτερα τους πνευματικούς στόχους σας και πώς αυτοί κολλάνε στην ευρύτερη εικόνα. Θα έχετε υπομονή και πειθαρχία, χωρίς να αρνείστε κάτι στον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

14 Μαΐου έως 18 Ιουλίου – Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ξανά στις 16 Ιουνίου σας βοηθά να κάνετε τα όνειρα των άλλων πραγματικότητα: Μέσω της πρακτικής βοήθειας, της πνευματικής υποστήριξης και της ενθάρρυνσης. Αυτοκριτική, όνειρα και διαλογισμός θα σας βοηθήσουν κάνετε την πνευματική ζωή σας μέρος της καθημερινότητάς σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσευχή μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Η αφοσίωση και η υπηρεσία προς τους άλλους θα αυξήσει την πνευματική κατανόησή σας.

tarw-wroskopio-4

2019 ζώδια Υδροχόος 2ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

02 Ιουνίου έως 16 Οκτωβρίου – Ο Δίας σε εξάγωνο με τον δεκανό σας ξανά σημαίνει ότι θα διευρυνθούν τα ενδιαφέρονται και οι δραστηριότητες σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σπουδές ή και μακρινά ταξίδια. Η διεύρυνση των οριζόντων σας οδηγεί στην άνθιση της προσωπικής και πνευματικής σας ανάπτυξης, γεγονός που θα εμπλουτίσει τη ζωή σας.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο η θρησκεία ή η πνευματικότητα, τα πολιτικά, τα κοινωνικά θέματα και η φιλοσοφία γενικώς. Τα υλικά πλούτη και η καλή τύχη είναι επίσης πιθανά. Μπορεί να αυξήσετε τον πλούτο σας μέσα από επενδύσεις, επαγγελματικές συμφωνίες ή απλή, καλή τύχη.

2 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη του Ηλίου της 5ης Ιανουαρίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στους στόχους σας ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Μπορεί να πηγαίνετε από το στρες και τη νευρικότητα στον ενθουσιασμό και την αγωνία… Καθώς κλείνουν μερικές πόρτες αλλά νέες ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι. Αυτή η έκλειψη του ήλιου φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και ειδικότερα με την οικογένειά σας. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά και βοηθάει στη λύση των διαφωνιών μέσω του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

zwdia-3-zodia

13 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου – Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Νοεμβρίου για τρίτη και τελευταία φορά. Θα ελκύεστε από ομάδες με παρόμοιες αξίες ή πεποιθήσεις. Αυτές μπορεί να είναι σε εκκλησίες ή άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές ομάδες: Ομάδες κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης, ομάδες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων και άλλων περιβαλλοντικών σκοπών. Αυτή η όψη συνδέεται επίσης με την εύρεση ή το χτίσιμο του σπιτιού των ονείρων σας.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2019 ζώδια Υδροχόος 3ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

Μάρτιος 2018 έως Μάρτιος 2019 – Ο Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας κι αυτό έχει επίδραση μόνο στους γεννημένους στις 17 και 18 Φεβρουαρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2019. Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη βιώσει αυτή την αναζωογονητική αλλαγή. Ο Ουρανό σας επιτρέπει να εκφραστείτε πιο ολοκληρωμένα, να είστε περισσότερο συντονισμένοι με τον πραγματικό εαυτό σας.

Αυτό θα σας απελευθερώσει και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την ώθηση που παίρνει η αυτοπεποίθηση σας μπροστά σε αυτή τη νέα και μοναδική προσωπικότητα. Στη δουλειά, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση που θα οδηγήσει πιο ψηλά στην σκάλα ή θα είναι τουλάχιστον μια ευχάριστη αλλαγή. Αν ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να βρείτε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να γνωρίσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και παρέες.

zvdia-zwdia-tarw

2019 ζώδια Υδροχόος 3ος Δεκανός – Ωροσκόπιο 2019

21 Ιανουαρίου έως 1 Ιουλίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή σας ως απάντηση σε καταστάσεις που αλλάζουν. Διακυμάνσεις στη διάθεση και άγχος μπορεί να εμποτίσουν τις προσωπικές σχέσεις σας. Το κλειδί για μια αρμονική σχέση είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Αυτή η έκλειψη της Σελήνης θα φέρει απρόσμενα γεγονότα και νέα, που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να μοιάζει ασταθέστερη και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν.

11 Φεβρουαρίου έως 10 Ιουνίου – Ο Δίας σε εξάγωνο με τον δεκανό σας είναι μια περίοδος ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν τα καλά πράγματα θα έρχονται πιο εύκολα. Η καλή υγεία και η ζωτικότητα θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή την γενικώς τυχερή διέλευση. Θα νιώθετε κοινωνικοί και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένους και με συνεργάτες ή φίλους. Ο ανάδρομος Δίας στις 10 Απριλίου σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια τύχη από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου.

zodia-zvdia-yy

16 Ιουλίου έως 25 Δεκεμβρίου – Η έκλειψη της Σελήνης της 16ης Ιουλίου έχει διακριτική αλλά θετική επιρροή. Αυτή η έκλειψη θα βελτιώσει την οικογενειακή ζωή σας με μικρά αλλά σημαντικά βήματα. Τα κοινά ενδιαφέρονται και ο αμοιβαίος σεβασμός θα θρέψει νέες και ωφέλιμες φιλίες. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατή και συγκρουσιακή έκλειψη. Έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, παρορμητική συμπεριφορά και δυνατοί αγώνες μπορεί να προκαλέσουν κρίσεις. Αλλά φέρνει επίσης την ελπίδα ότι η συμπόνια και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια.

2019 ζώδια Υδροχόος Ωροσκόπιο Ανά Δεκαήμερο

10 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σε εξάγωνο με τον δεκανό σας ξανά σημαίνει ότι θα διευρυνθούν τα ενδιαφέρονται και οι δραστηριότητες σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σπουδές ή και μακρινά ταξίδια. Η διεύρυνση των οριζόντων σας οδηγεί στην άνθιση της προσωπικής και πνευματικής σας ανάπτυξης, γεγονός που θα εμπλουτίσει τη ζωή σας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο η θρησκεία ή η πνευματικότητα, τα πολιτικά, τα κοινωνικά θέματα και η φιλοσοφία γενικώς. Τα υλικά πλούτη και η καλή τύχη είναι επίσης πιθανά. Μπορεί να αυξήσετε τον πλούτο σας μέσα από επενδύσεις, επαγγελματικές συμφωνίες ή απλή, καλή τύχη.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA