25/08 αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο

gamos-10-fovoi-antrwn

αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο – Τρίτη 25 Αυγουστου

Ανατολή Ηλίου 06:48– Δύση Ηλίου 20:06

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

Κριός: Και οι δύο σαν ζευγάρι θα νιώθετε πολύ κοντά στον στόχο σας. Πολλά τα εμπόδια που καταφέρατε να προσπεράσετε τις τελευταίες εβδομάδες και να βγείτε νικητές. Μέχρι την λήξη του μήνα … εκπλήξεις για όλους αυτούς που επιτέλους επιθυμούν να πάνε μερικά βήματα πιο κάτω το συναίσθημα τους.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Καλή

 

Ταύρος: Η πειστική σας επικοινωνιακή ικανότητα δεν θα είναι αρκετή για να θεραπεύσετε αυτά που έχουν γίνει λάθος μέσα στην σχέση σας. Δοκιμάστε να μιλήστε ειλικρινά και με νέες προτάσεις που μπορούν να συγκινήσουν τον άνθρωπο σας.

SEX LIFE: Άσχημη

 

Δίδυμοι: Η μετριοφροσύνη σας δεν έχει λόγω ύπαρξης σε αυτούς που δεν σέβονται την άποψη σας. Ακόμα και αν έχουν γίνει λάθη από πλευράς σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθήστε να τους πείσετε για το τότε.

SEX LIFE: Άριστη

 

Καρκίνος: Έχει κλονιστεί ίσως η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο  του ατόμου που στέκεται κοντά σας. Πολλά τα ζευγάρια των Καρκίνων που κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για χωρισμό.. ίσως και με συνοπτικές διαδικασίες. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα θα δείξουν τον σωστό δρόμο

SEX LIFE: Μέτρια

Λέων:  Πολλά τα μηνύματα και ειδήσεις που θα λάβετε  τις προσεχείς ημέρες από τρίτα πρόσωπα που πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν από την βασική σας σχέση. Μην πειραματιστείτε να χάσετε αυτά που πραγματικά αξίζουν για εσάς.

SEX LIFE: Καλή

 

Παρθένος: Ότι και να πούμε αυτές τις ημέρες για εσάς… θα ήταν λίγο. Όλα τα αστρολογικά που συντελέσθηκαν και εν γένει θα γίνουν μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα σας δώσουν το στίγμα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε καλύτερα με το ταίρι σας.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

Ζυγός: Η καλοκαιρινή ανεμελιά θα συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα μέσα στην σχέση σας. Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει ανήκουν στο παρελθόν και σίγουρα σας έχουν δέσει πολύ περισσότερο. Ακόμα και αυτοί που έχουν χωρίσει…θα βρουν τους τρόπους για να επανενωθούν.

SEX LIFE: Άριστη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Η φαντασία σας θα πρέπει σίγουρα να περιοριστεί… καθώς το Καλοκαίρι έχει φτάσει στο τέλος τους…και εσείς καλείστε να συμμαζευτείτε στην βασική σας σχέση…!  Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου μια νέα σεζόν γεμάτη αισθηματικές υποχρεώσεις ξεκινάει που θα τους δικαιώσουν σε βάθος χρόνου.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Τοξότης: Τρυφερές στιγμές θα έχετε τις προσεχείς ημέρες με τον άνθρωπο σας που επιθυμεί να ανανεώσει την μεταξύ σας σχέση, που ίσως να χαλάρωσε λόγων καλοκαιρινών διακοπών και λοιπών υποχρεώσεων. Όλοι οι Τοξότες από τον Σεπτέμβριο θα έρθουν πιο κοντά.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Αιγόκερως: Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και αυτό περνάει και στο ταίρι σας. Γενικότερα….οι μέρες θα είναι γόνιμες και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε και διάλογους για δεσμευτικές κινήσεις από τα μέσα του Φθινοπώρου.

SEX LIFE: Άριστη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος:  Δεχτείτε τους λόγους και τις αντιρρήσεις από την πλευρά του συντρόφου σας, που επιθυμεί να κάνει βελτιώσεις μέσα στον δεσμό σας, που το Καλοκαίρι δεν ήταν τόσο ‘δεμένος’, όσο έπρεπε. Επίσης, προσθέστε και αυτά που εσείς θέλετε.

SEX LIFE: Καλή

 

Ιχθύς: Δεν είστε και στην καλύτερη φάση μεταξύ σας. Αντιρρήσεις και υπερβολές των τελευταίων ημερών σας απομάκρυναν. Ξεκινήστε με το να κρατήσετε τους τρίτους εκτός του μεταξύ σας. Η άποψη τους δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

SEX LIFE: Μέτρια