28/2/2014: Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή

Αν περάσατε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νιώθοντας πνευματικά εξαντλημένοι, παρεξηγημένοι ή αναποφάσιστοι, η ανακούφιση βρίσκεται κοντά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά το μυαλό, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 28 Φεβρουαρίου του 2014, ύστερα από μία ακόμα ανάδρομη πορεία του.

 

Και τι σημαίνει αυτό;

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχουν πολλά εμπόδια σε θέματα που κυβερνά ο Ερμής –είτε είναι η μεταφορά, η επικοινωνία ή το εμπόριο. Τώρα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα χρειαστεί μερικές μέρες για να σταθεροποιήσει την τροχιά του και τότε θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω. Οποιαδήποτε καθυστέρηση, ανησυχία ή σύγχυση στα θέματα που κυβερνά ο Ερμής, θα εξαφανιστεί.

zodia-taro-45

 

Η αλλαγή της πορείας ενός πλανήτη είναι ένα ισχυρό φαινόμενο. Θυμηθείτε πως ο Ερμής διέκοψε την πορεία του για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, έτσι το να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάστασή του δεν είναι τόσο εύκολο.

 

Αυτό που συμβαίνει όταν ένας πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, είναι πως ξυπνά από λήθαργο. Ο Ερμής θα χρειαστεί να πιει λίγο «κοσμικό καφέ» για να αποκτήσει ξανά την συνείδησή του.

 

Τη στιγμή που ο Ερμής θα φτάσει στην μοίρα στην οποία γύρισε ανάδρομος αρχικά, τότε θα ξέρετε πως έχει αποκτήσει όλη του τη δύναμη ξανά. Αυτό τείνει να παίρνει μερικές εβδομάδες αλλά μην αγχώνεστε. Αυτή η περίοδος δεν έχει καμία σχέση με την περίοδο που βιώνουμε όταν είναι ανάδρομος.

 

Στην πραγματικότητα, τώρα θα είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε οτιδήποτε μάθαμε όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Θα χρειαστούν λίγες μέρες για να επιστρέψουμε στα συνηθισμένα και να δούμε τη διαφορά. Από εκεί και πέρα, ο Ερμής θα δυναμώνει μέρα με τη μέρα!

 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ενώ ο Ερμής χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στην τροχιά του, η μέρα στην οποία ξεκινά να κινείται προς τα εμπρός είναι αρκετά σημαντική. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρα και της επόμενης, θα βιώσουμε απίστευτη διαύγεια για τα θέματα που μας απασχόλησαν έντονα όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος.

 

Κάντε υπομονή όμως… θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να είστε απόλυτα έτοιμοι να εκτελέσετε τη νηφαλιότητα αυτή με επιτυχία.

Εντωμεταξύ, τώρα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, είμαστε ελεύθεροι να υπογράψουμε συμβόλαια, να προγραμματίσουμε συναντήσεις ζωτικής σημασίας, να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρουμε αποφάσεις.