Αρης στον Σκορπιο 09/12 – Τα βαθη της Ψυχης

ζωδιο-σκορπιος-zwdio-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογια Ο Άρης στον Σκορπιό

09 Δεκεμβρίου, 2017 – 26 Ιανουαρίου, 2018

Ο Άρης είναι η δύναμη της ζωής και της δράσης: ο πολεμιστής των άστρων, με την φωτιά να ρέει μέσα στις φλέβες του. Είναι ο κυβερνήτης του Κριού, του πρώτου αστερισμού του ζωδιακού κύκλου.

zodia-zvdia-22

Τώρα μπαίνει στον Σκορπιό, τον άλλο αστερισμό που κάποτε λεγόταν ότι κυβερνά σύμφωνα με την αρχαία δυτική αστρολογία, και που ακόμα κυβερνά στην βεδικη αστρολογία .

 

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης επιστρέφει σπίτι του, πίσω στα φλογερά νερά του Σκορπιού απ’ όπου και ήρθε. Προετοιμαστείτε για μια ισχυρή διέλευση. Αν και αυτός ο κύκλος είναι δύσκολος στην αρχή, μέχρι το τέλος του θα έχουμε αναγεννηθεί. Σκύψτε το κεφάλι και παραδοθείτε στην επίθεση του Σκορπιού!

Ο Άρης στον Σκορπιό είναι η συνεύρεση της θαυμαστής φωτιάς και του έντονου, σχολαστικού σκορπιού. Ο Σκορπιός κολυμπά στα σκοτεινά νερά μέσα στις σπηλιές, εξετάζοντας όλα όσα έχουν καταπιεστεί. Μας πηγαίνει στα βάθη της ψυχής, όπου η πιο δύσκολη δουλειά μας περιμένει. Αν και κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι ο Άρης δεν βουτάει ποτέ κάτω από τα κύματα του ωκεανού, νιώθει αρκετά άνετα εκεί κάτω, καταστρέφοντας του δαίμονες του τσάκρα των ριζών με ευκολία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Σε σχέση με τη συναισθηματική δουλειά και την αντιμετώπιση της πραγματικότητας των πάντων, θα νιώθουμε την τάση προς την θεραπεία. Ο Σκορπιός έχει να κάνει με τον ψυχολογικό μετασχηματισμό. Με τον Άρη στον Σκορπιό, ο συναισθηματικός και ο πνευματικός καθαρισμός γίνεται μέσω των καναλιών του σώματος. Ο Άρης στον Σκορπιό μας υπενθυμίζει ότι το σώμα είναι τόσο η αντανάκλαση όσο και το μέσο προς την ψυχή.

Ο Άρης στον Σκορπιό εκδηλώνεται στο τσάκρα των ριζών και στα αναπαραγωγικά όργανα. Προστατέψτε τον εαυτό σας, για να αποφύγετε τα προβλήματα σε αυτές τις περιοχές. Τώρα όποιες πληγές υπάρχουν μέσα μας για πολύ καιρό θα ανέβουν στην επιφάνεια με τον Άρη στον Σκορπιό.

Θα πρέπει να φροντίσουμε αυτές τις πληγές που δεν φροντίσαμε σωστά στο παρελθόν, και το σημαντικότερο, να αναγνωρίσουμε ότι η προέλευση τους δεν είναι σωματική. Το φυσικό σώμα είναι η τελευταία στάση, ας πούμε· οι διαταραχές στο εξωτερικό διακριτικά διαχέονται στο φυσικό επίπεδο, ως μια τελευταία κραυγή για βοήθεια.

zwdia-fotia

Στον Σκορπιό, ο Άρης ρίχνει λαμπερά, μαύρα βέλη στον σκοτεινό κόσμο του υποσυνείδητου. Όταν η ψυχή αναγνωρίσει την μεγάλη σπουδαιότητα αυτού του ταξιδιού, στέκεται ψηλά. Πηδήξτε μέσα στην παγωμένη λίμνη ή μείνετε ακίνητοι να τρέμετε μέχρι να σας καταναλώσει ο φόβος, για να φαίνονται στο τέλος μικρά μπροστά σας τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. 

Ας κοιτάξουμε την σεξουαλικότητα, τις συμπεριφορές του σώματος και με ποιον/ τι μοιραζόμαστε την οικειότητα. Σκεφτείτε πώς εκλαμβάνονται τα σώματα και τον τρόπο με τον οποίο το σεξ χρωματίζεται από την οπτική.

Σκεφτείτε τις θηλυκές / αρσενικές οπτικές και τη νοοτροπία του σώματος. Σε αυτό το θέμα, κάποια κακία τείνει να έρχεται στην επιφάνεια καθώς διαμαρτυρόμαστε – με σάρκα και οστά και πνεύμα – για να διεκδικήσουμε ξανά τη δύναμη του σώματός μας, για να κρατήσουμε το έδαφός μας ή για να καταστρέψουμε τα πάντα.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Μαγνητισμένος από το χάος, ο Σκορπιός νιώθει τα πάντα ταυτόχρονα και λαχταρά την πρόκληση, υποδέχεται κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία για να μεταμορφωθεί. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει στα άκρα. Με αυτό στο μυαλό σας, θυμηθείτε να φορέσετε την πανοπλία της ειρήνης και όχι του θανάτου.

Ο Άρης στον Σκορπιό συχνά εκδηλώνεται ως γκρίνια ή ακούσια εσωστρέφεια. Μπορεί να νιώθετε ατονία αν ταξιδεύετε, για παράδειγμα. Η συμβουλή μου είναι να περάσετε πολύ χρόνο μόνοι ή / και στην σιωπή. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι κοινωνικός, καθώς είναι πολύ φυσιολογικό να θέλετε να κρυφτείτε αυτή τη στιγμή.

Μην εκπλαγείτε αν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε, καθώς με αυτό τον τρόπο ο Άρης στον Σκορπιό μας οδηγεί στον πυρήνα της ψυχολογικής, πνευματικής, ψυχικής δουλειάς που πρέπει να κάνουμε. Μην εκπλαγείτε αν νιώθετε ότι είστε σε απόγνωση, μετά παντοδύναμοι, μετά ξανά σε απόγνωση. Απλώς φροντίστε εξαιρετικά το σώμα και το μυαλό σας.

Ας είναι η σωματική μεταμόρφωσή σας γρήγορη και επιτυχής! Φιλήστε με πάθος τους φόβους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22