Αστρολογια 04-10/12 Το Παθος στα Κοκκινα

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

Κοινοποίηση:

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια πρόβλεψη

Αρχίστε να προετοιμάζεστε για τη μαγεία του γκυ!

Ο Άρης γλιστρά νωχελικά μέσα στον ερωτύλο Ζυγό για να περάσει την εβδομάδα του, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά του φτερωτού Έρωτα.

zodia-zvdia-22

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου αναμένεται σφοδρότητα! Ο παθιασμένος πολεμιστής θα κατασκηνώσει στο φλογερό Σκορπιό μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2018. Όλοι θα αναζητήσουν περισσότερο μυστήριο, μαγεία και λαγνεία για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου… Ο Άρης είναι συγκυβερνήτης του Σκορπιού μαζί με τον Πλούτωνα, γι’ αυτό η διανομή του είναι σαν επιστροφή στο σπίτι για τις γιορτές.

Ανέβασε κάποιος τη θερμοκρασία στη θέρμανση ή φούντωσαν οι ερωτικές διαθέσεις; Αυτό το διάστημα επτά εβδομάδων θα είναι γεμάτο φλερτ και πάθος. Προσθέστε στην εικόνα τον κορτάκια Δία και μπορείτε να μαντέψετε όλοι πόσο «ανεβασμένη» θα είναι η ατμόσφαιρα σχεδόν μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ο Άρης επαναφέρει την έννοια του σέξι, χωρίς τα φίλτρα των μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Στα πνιγηρά καταγώγια του Σκορπιού του αρέσει να πιάνει αμέσως δουλειά χωρίς να σκέφτεται αν θα λερωθεί, κάνοντας τις προσεγγίσεις του με άγουρο συναίσθημα…

Ανάψτε κεριά, γεμίστε τον αέρα αιθέρια έλαια και ετοιμαστείτε για επικές στιγμές με βλέμματα που θα πετούν σπίθες!

Ωστόσο, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή η θέση του Άρη μπορεί να κεντρίσει στους πάντες την έντονη κτητικότητα και τη ζήλια, να τους ωθήσει να αντιδρούν ακόμη και χωρίς στοιχεία… Μην είστε υπερβολικά μυστικοπαθείς, γιατί μπορεί να προκαλέσετε λανθασμένες υποψίες. Προσθέστε μια καλή δόση εμπιστοσύνης στη λαγνεία και θα έχετε εξασφαλίσει την αφοσίωση!

taro-zodia-76

Παράλληλα με την ιδιότητα του πιο σεξουαλικού εκπροσώπου του ζωδιακού κύκλου, ο Σκορπιός αφορά τις κοινές πηγές και τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Η δράση θα εξελίσσεται – πέρα από την κρεβατοκάμαρα – στα σχεδιαστήρια και τις αίθουσες συνεδριάσεων για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Η παρουσία του παρακινητή Άρη θα σας εμπνεύσει να προχωρήσετε σε συγχωνεύσεις επαγγελματικές και προσωπικές, ενώ ο επιχειρηματίας Δίας θα φροντίσει να επιβραβευθούν όσοι πάρουν ρίσκα!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι τα παιχνίδια ισχύος. Η στιγμή δεν ευνοεί τις ιδιοτροπίες ούτε τις αβλεψίες στον έλεγχο των δεδομένων. Πολλοί θα έχουν κρυμμένες ατζέντες, από αυτές που ενέχουν ακόρεστη δίψα για κυριαρχία… Φροντίστε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς και να έχετε κάθε συμφωνία σας γραπτώς. Μην διστάσετε να κάνετε ενδελεχή έρευνα αγοράς για κάθε επαγγελματική σας κίνηση, ενημερωθείτε για τις οικονομικές δικλείδες ασφαλείας σας, μάθετε τις τραπεζικές επιλογές σας! Ο Σκορπιός αγαπά επίσης το περιβάλλον, γι’ αυτό να ανακυκλώνετε με συνείδηση για το περιβάλλον και να εξοικονομείτε ενέργεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Υπάρχει ένας ακόμη σοβαρός λόγος, για τον οποίο πρέπει να διαβάζετε με προσοχή τα ψιλά γράμματα, ακόμα και σε κάθε μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ο αυστηρός Κρόνος θα έχει μια συνάντηση με τον Ερμή, που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Αυτή είναι μια εβδομάδα

που κάθε συλλαβή και κάθε γράμμα θα έχει σημασία – και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας! Μην ρισκάρετε να ποστάρετε φωτογραφίες ή σχόλια που μπορεί να αποβούν εις βάρος σας, προτιμήστε να τα διαγράψετε εντελώς για να καταστρέψετε όλα τα στοιχεία!

zwdia-zodia-tarw

Συζητήστε διεξοδικά, κάντε ανασκοπήσεις, κάντε κάθε είδους απαραίτητη επιδιόρθωση ή αναθεώρηση. Όλοι αυτοί είναι τομείς που αγαπά και επιβλέπει ο Ερμής. Η συνάντησή του με τον Κρόνο έχει τη δυναμική να αποκαλύψει τις αδυναμίες ή τις διαρροές σε κάθε σημαντικό σχέδιό σας.

Θεωρήστε τη ως μια μεταμφιεσμένη ευλογία από το σύμπαν, που μπορεί να σας σώσει από μεγάλα και κοστοβόρα παραπατήματα! Στη συνέχεια φροντίστε να στήσετε τον πιο στιβαρό σκελετό για κάθε σας εγχείρημα, μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 22 Δεκεμβρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22