ερωτικη σεληνη 05-06/12 Μην σκεφτείς, σε αγαπώ

ζωδια-επιρροη-δια

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 05-06/12 Μην σκεφτείς, σε αγαπώ όσο κανεις

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 05 Δεκεμβρίου

Κριός: Εσείς και τα ερωτικά σας παιχνίδια μάλλον έχουν πιάσει στα δίκτυα, μια καινούργια προσωπικότητα, που μέλλει να γίνει ο επόμενος σας σύντροφος.
You and Me – Ερωτικές απολαύσεις

 

Ταύρος: Οι θυσίες και οι προσφορές σας, προς τον σύντροφος σας, έχουν γίνει αντιληπτές, και αυτό που απομένει, είναι σας κάνει τις προτάσεις του, για τα επόμενα κοινά σας βήματα.
You and Me – Στοχευμένες εξηγήσεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Δεν θα χρειαστεί να επιμένετε πάνω σε αυτά που θέλετε. Λίγη υπομονή, και θα δείτε ότι ο σύντροφος σας, θα σας πλησιάσει με τις στοιχειοθετημένες πια προτάσεις του.
You and Me – Διάθεση για αλλαγές

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Υπάρχουν κάποια λεφτά που περιμένετε, για να μπορέσετε να φύγετε από το στατικό επίπεδο και να εξελίξετε και την προσωπική σας ζωή.
You and Me – Οικονομική άνεση

Λέων: Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου, σας έχουν πολλά και ευχάριστα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει.
You and Me – Ξαφνικές συναντήσεις

Παρθένος: Δεν θα δεχτείτε να κάνετε καμία υποχώρηση – έκπτωση στα θέλω σας μόνο και μόνο, επειδή ο άνθρωπος σας ακόμη δεν έχει ξεφύγει από το παρελθόν του.
You and Me – Επανασυνδέσεις

zvdia-00

Ζυγός: Οι μνήμες του παρελθόντος θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, επειδή, κάποιος έχει σκοπό να σας ψάξει και αυτήν την φορά, να σας δώσει αυτό που ζητάτε.
You and Me – Αλλαγές σε σχέσεις

Σκορπιός: Υπάρχουν πολλές και θετικές αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητα του ανθρώπου σας, που θα σας εξελίξουν και εσάς σαν ζευγάρι.
You and Me – Νέες γνωριμίες

Τοξότης: Δεν θα χρειαστεί να είστε σε αναμονή για πολύ ακόμη. Οι μέρες έχουν να σας φανερώσουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τον σύντροφο σας.
You and Me – Δυναμικές εξελίξεις

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Οι σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί αυτό το χρονικό διάστημα, θα έχουν την αλλαγή που τόσο καιρό παλεύουν, και όλα μέχρι τις γιορτές θα έχουν αποκατασταθεί.
You and Me – Περίεργες συμπεριφορές

Υδροχόος: Υπάρχουν αρκετές σας εκκρεμότητες, από τα παλιά, που τώρα κάτω από την επήρεια του ανάδρομου Ερμή, θα σας εμφανιστούν…με απαιτήσεις.
You and Me – Ανοιχτοί δρόμοι

Ιχθείς: Εσείς δεν έχετε χρόνο για να περιμένετε πότε και ο καθείς, θα ασχοληθεί με την εσάς και τις όποιες αισθηματικές σας ανάγκες.
You and Me – Θετικές συνέπειες

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.