Γυναίκα Κριός – Άντρας Ταύρος Συναστρία

tauros

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Ο άντρας Ταύρος είναι δυνατός και ισορροπημένος άνθρωπος, ενώ η γυναίκα Κριός αναζητά διαρκώς νέες ιδέες και ενθουσιάζεται με κάθε νέα εμπειρία.

Εκείνος είναι λογικός και προσεκτικός, εκείνη είναι παράλογη και δεν ξέρει ποτέ τι θέλει. Συχνά, θα την εκνευρίζει η σταθερή και συντηρητική συμπεριφορά του.

Ενώ εκείνος θα ενοχλείται αφάνταστα από την επιπολαιότητά της. Και οι δύο έχουν την τάση να εξουσιάζουν τους άλλους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Μπορεί ο τσακωμός τους να οφείλεται στα λεφτά, στην υπερβολή της ή στην οικονομία του, ή απλά να μπλέκουν τα κέρατά τους εξαιτίας της Κριαρίσιας ανάγκης για έντονες συγκινήσεις και της Ταυρείας ανάγκης για ειρήνη και ησυχία. Επειδή αυτή ζητάει, και απαιτεί (αμφότερα) υπερβολικά πολλή ελευθερία, είναι μεγάλη τύχη που ο Ταύρος δεν είναι υπερβολικά ζηλιάρης.

Δεν είναι ζηλιάρης αλλά εκδηλώνει μια φοβερή αποκλειστικότητα. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο ιδιότητες θα βρεθεί ζώντας και οι δύο μαζί. Αυτή ζηλεύει. Αυτός είναι αποκλειστικός.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ταύρος Συναστρία

Ο Ταύρος έχει καλλιτεχνικές τάσεις και ρομαντικό χαρακτήρα. Ακόμη και η μαγειρική αποτελεί για τον άντρα Ταύρο μια τέχνη που πρέπει να την υπηρετεί κανείς τέλεια. Θα προσπαθήσει να εμφυσήσει τις καλλιτεχνικές τάσεις του και τη φυσική του αγάπη για την τελειότητα στη γυναίκα του. φυσικά δεν θα βρει ανταπόκριση, γιατί εκείνη τα παίρνει όλα επιπόλαια και αδιαφορεί σχεδόν απόλυτα για την τέχνη.

Ο Ταύρος ζητάει από τη γυναίκα του τα πάντα. Θέλει να εξουσιάζει το σώμα και την ψυχή της. Κατά κανόνα, θα ζητάει περισσότερα από όσα μπορεί να του δώσει εκείνη. Θα τη ζηλεύει αδιάκοπα και θα τη θέλει αποκλειστικά δική του.
Τα Κριάρια που δεν έχουν βρεθεί ποτέ εκτεθειμένα στην οργή του Ταύρου, καλά θα κάνουν να μην το επιδιώξουν. Και αυτό συμβαίνει να είναι μια σοβαρή αστρολογική προειδοποίηση.

taro-zodia-098

Στην ερωτική πράξη είναι και οι δύο αξιόλογοι, μια και είναι από τη φύση τους φιλήδονοι. Ανάμεσά τους αυτή θα βάζει τις ιδέες και την ενεργητικότητα, και αυτός τη σταθερότητα και τη σιγουριά. Γεγονός που ισχύει τόσο για την σεξουαλική ζωή τους όσο και για την οικονομική πλευρά της συνεργασίας τους.

Είναι όμως και διαφορετικοί γιατί, ενώ ο Ταύρος δίνει πρωταρχική σημασία στο σεξ, δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο με τη γυναίκα Κριό. Ο Ταύρος είναι υπέροχος εραστής μόνο όταν είναι ερωτευμένος. Διαφορετικά είναι απογοητευτικός.
Γενικά, ένας τέτοιος δεσμός είναι καλύτερα να αποφεύγεται, γιατί έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76