Γυναίκα Κριός – Άντρας Κριός Συναστρία

κριος-ζωδιο-του-κριου-ωροσκοπιο-2015

Γυναίκα Κριός – Άντρας Κριός Συναστρία

Ο άντρας Κριός είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να γοητεύσει μια γυναίκα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο. Θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή της και θα τη συγκλονίσει.

Έχει όμως και την τάση να φεύγει με την ίδια ταχύτητα. Μόλις την ερωτευθεί, θα της το δείξει αμέσως, χωρίς καθόλου τακτ.

Από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ο δεσμός τους, κινδυνεύει να διαλυθεί οποιαδήποτε στιγμή. Ο Κριός δεν θα διστάσει να κριτικάρει ό,τι δεν του αρέσει στο χαρακτήρα ή στην εμφάνιση της συντρόφου του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Κριός Συναστρία

Σαν Κριός κι εκείνη, θα του αντεπιτεθεί βίαια και χωρίς να το πολυσκεφτεί, με αποτέλεσμα να χωρίσουν πριν προλάβουν να σταθεροποιήσουν το δεσμό τους.

Αν φτάσουν στο γάμο –πάντα σε κάποια στιγμή ενθουσιασμού- η γυναίκα Κριός θα βλέπει τον άντρα της να κυνηγάει συνεχώς άπιαστα όνειρα και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ την ίδια στιγμή θα αφήνει την οικογένειά του χωρίς δεκάρα. Θα πρέπει όμως να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό του και να αγωνιστεί μαζί του, γιατί διαφορετικά μπορεί να την κατηγορήσει για αδιαφορία ή αν τα πράγματα δεν πάμε καλά –πράγμα πολύ πιθανό- να την θεωρήσει υπεύθυνη για την αποτυχία του.

Αν μπορέσουν να βρουν κάποια ισορροπία στις σχέσεις τους, θα γίνουν ιδανικό ζευγάρι και δε θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλο. Δυστυχώς, δύσκολα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί και οι δυο αναζητούν διαρκώς κάτι καινούριο, που είναι αδύνατο να τους το προσφέρει ένας μόνο άνθρωπος. Επομένως δεν θα διστάσουν να το αναζητήσουν στο κρεβάτι κάποιου άλλου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Γυναίκα Κριός – Άντρας Κριός Συναστρία

Ολοφάνερα, στην καλύτερη περίπτωση, η σεξουαλική ένωση δύο Κριών μπορεί να είναι μια ιδανική εμπειρία. Αλλά και στην χειρότερη περίπτωση, θα παρουσιάζει …ενδιαφέρον.
Όταν ο έρωτας ανάμεσα σε δύο Κριούς σβήσει, μεσολαβεί ένα στάδιο βιαιότητας, που στη συνέχεια δίνει τη θέση του σε μια μόνιμη κατάσταση ψυχρότητας και αντιπάθειας. Τότε, το διαζύγιο είναι η μόνη λύση και για τους δυο. Θα πρέπει να μάθουν πως η αγάπη δεν είναι παιχνίδι για να το κερδίζεις, μάχη για να την διεξάγεις, ή ακόμη βραβείο για να το πάρεις. Είναι ένα δώρο που δίνεται. Τα Κριάρια θα απαιτήσουν από τη ζωή ένα σωρό πράγματα και θα τα πάρουν. Αλλά κανείς, ούτε ακόμη κι ένας Κριός, δεν μπορεί να απαιτήσει την αγάπη.
Η λύση για τους δυο τους είναι να διαβεβαιώνουν συνεχώς ο ένας τον άλλο για την αθάνατη αφοσίωσή τους. Σε αυτούς τους εραστές ότι είναι καλό για τον ένα, είναι καλό και για τον άλλο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Κριός – Άντρας Κριός Συναστρία

Αν ο άντρας Κριός και η γυναίκα Κριός τηρούν τον Χρυσό Κανόνα και φέρονται ο ένας στον άλλο όπως θα ήθελαν να τους φέρονται, λαμβάνοντας σαν προϋπόθεση ότι οι αμοιβαίες Ηλιακές-Σεληνιακές όψεις τους δεν είναι ασύμφωνες, η σχέση τους θα τους αποφέρει και την αμοιβή της συναισθηματικής ωριμότητας και, πολύ περισσότερο, το καλύτερο από όλα τα δυνατά δώρα- την ελευθερία να είναι ολότελα ο εαυτός τους στην μεταξύ τους συμπεριφορά, χωρίς το φόβο της απόκρουσης.

Σε γενικές γραμμές, αν δεν αναπτυχθεί γρήγορα μια ενθουσιώδης συντροφικότητα και συνεργασία, όπου δύο ισχυροί χαρακτήρες θα ενωθούν για να σχηματίσουν μια μονάδα γεμάτη ακτινοβολία και δύναμη, είναι καλύτερα να αποφεύγεται η ερωτική σχέση ανάμεσα σε δυο Κριούς, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ καλό.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh