Γυναίκα Κριός – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

zwdia

Γυναίκα Κριός – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Για να μπορέσει να ζήσει με ένα Δίδυμο μια γυναίκα Κριός χρειάζεται μεγάλη υπομονή, πράγμα που της λείπει από τη φύση της. Ο Δίδυμος είναι χαρακτήρας με μεγάλη συναισθηματική αστάθεια.

Ενώ γελάει, ξαφνικά πέφτει σε βαθιά θλίψη, και αντίστροφα. Η συμπεριφορά του μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση στην επιπόλαιη γυναίκα Κριό.

Οπωσδήποτε, θα τη γοητεύσουν οι καλλιτεχνικές του τάσεις και το καταπληκτικό μυαλό του, που δουλεύει συνεχώς. Συχνά θα της δημιουργεί την εντύπωση πως ασχολείται με δύο διαφορετικά πράγματα συγχρόνως.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Ο άντρας Δίδυμος είναι κοινωνικός, εμφανίσιμος και ευχάριστος. Δεν πρόκειται, όμως, να υποταχθεί αδιαμαρτύρητα στη γυναίκα Κριό. Μπορεί να δείξει κατανόηση και υποταγή για ένα διάστημα, αλλά κατά βάθος είναι επαναστάτης και θα την αφήσει αν εκείνη προσπαθήσει να καταχραστεί την ανεκτικότητά του.

Ο Δίδυμος έχει ανάγκη από ψυχαγωγία, και από μια γυναίκα που να του προσφέρει διαρκώς ερεθίσματα για τις ανεξάντλητες πνευματικές ικανότητες. Η ρουτίνα μπορεί να τον σκοτώσει. Κάθε απόπειρα της γυναίκας Κριού να προσαρμόσει τον Δίδυμο στις συνήθειές της, πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά.
Από σεξουαλική άποψη ένας Δίδυμος και μια γυναίκα Κριός ταιριάζουν, αν η σεξουαλική πράξη περιέχει πάντα ένα στοιχείο πρωτοτυπίας, που ερεθίζει τη φαντασία του Διδύμου.

chartomantia-087

Γυναίκα Κριός – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Αν απαιτήσετε από τον Δίδυμο άντρα τη σεξουαλική πράξη σαν συζυγικό καθήκον, θα αποτύχετε. Μπορεί να δεχτεί την πρώτη φορά, αλλά στις επόμενες θα βρει πάντα μια δικαιολογία για να την αποφύγει. Ο Δίδυμος κατά κανόνα αρνείται να εκτελεί καθήκοντα. Ό,τι κάνει, το κάνει σαν παιχνίδι.

Το μόνο σκοτεινό σημείο στη σχέση είναι ότι η γυναίκα Κριός δεν έχει μεγάλη φαντασία, πράγμα που μπορεί να κάνει τον Δίδυμο να πλήξει. Η ζήλια μπορεί να γίνει πρόξενος μεγάλων ταραχών. Η τυπική κοπέλα Κριός είναι τόσο ζηλιάρα, όσο μπορεί να είναι κάθε γυναίκα όταν γίνεται πράσινη από το κακό της. Η ζήλια προέρχεται από την ανάγκη της για συνεχή επιβεβαίωση, για την οποία φλέγεται.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Κριός – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Ο τυπικός άντρας Δίδυμος δεν είναι υπερβολικά ζηλιάρης. Κι εδώ ακριβώς μπορεί να βρίσκονται οι περισσότερες δυσκολίες. Γιατί, βλέπετε, μέσα της αυτή, θα τον ήθελε ζηλιάρη. Το λιγότερο που μπορεί αυτός να κάνει, είναι να προσποιείται πως είναι.
Αυτός, ερωτεύεται πρώτα με το μυαλό του. κατόπιν ακολουθεί η καρδιά, κι ο σαρκικός πόθος μετά. Αυτή είναι συνήθως η σειρά προτεραιότητας. Όσο για την γυναίκα Κριό, η σειρά αλλάζει πολύ ανεπαίσθητα.

Πρώτα ερωτεύεται με την καρδιά, ακολουθεί το μυαλό της και τελικά έρχεται ο σαρκικός πόθος της. Αυτός μπορεί να μην καταφέρει να διεγείρει μέσα της τέτοιες φυσικές σαρκικές ορμές, με την αιθέρια προσέγγιση στον έρωτα που τον διακρίνει.
Γενικά, πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο τομέα προσαρμογής, κι η σχέση τους θα έχει καλύτερη τύχη αν η Σελήνη και ο Ωροσκόπος του γενέθλιου χάρτη του βρίσκονται σε Ζώδιο Φωτιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot