Γυναίκα Κριός – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Ο άντρας Καρκίνος είναι επιφανειακά πολύ σκληρός αλλά έχει ευαίσθητη καρδιά. Η γυναίκα Κριός θα χρειαστεί πολύ χρόνο και μεγάλη υπομονή για να φέρει την τρυφερότητα του Καρκίνου στην επιφάνεια.

Μια και είναι συνήθως κρυμμένη πίσω από ένα ανέκφραστο και ψυχρό πρόσωπο.

Αν το κατορθώσει, θα ανακαλύψει πως έχει να κάνει με έναν υπερευαίσθητο άντρα. Συνήθως, προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες του και να εμφανιστεί δυνατότερος από ότι είναι στην πραγματικότητα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Κάπως κομπλεξικός από τη φύση  του, θα προσπαθήσει να φανεί προστατευτικός απέναντι στη γυναίκα Κριό, πράγμα που αυτή δεν μπορεί να ανεχθεί σε καμία περίπτωση. Αυτό το σημείο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να αποτελέσει μόνιμη πηγή καυγάδων αλλά και πίκρας για τον Καρκίνο.

Ο άντρας Καρκίνος μένει σταθερά προσκολλημένος στις συνήθειές του και στα αγαπημένα του αντικείμενα. Δεν πρόκειται να απαρνηθεί ποτέ κάτι που αγάπησε από την παιδική του ηλικία και αυτό μπορεί να κάνει τη γυναίκα Κριό να νιώσει παραμελημένη και να βλέπει τα πράγματα που αγαπάει ο άντρας της σαν αντίζηλους.

Άλλωστε, η καλλιτεχνική ευαισθησία του Καρκίνου δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση στον χαρακτήρα της γυναίκας Κριού.
Είναι και οι δυο τους ζηλιάρηδες! Η κυριότερη διαφορά τους πάνω στο θέμα της ζήλιας είναι ότι ο Καρκίνος διασκεδάζει περισσότερο από τον Κριό όταν ζηλεύει.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Κριός – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Και τα δύο αυτά Ζώδια αγαπούν εξίσου τα χρήματα, την καλή φήμη, την αναγνώριση και τη δόξα. Ένας Καρκίνος κρύβει αυτές τις φιλοδοξίες του. αν και συνήθως έχουν κοινούς στόχους, έχουν μάλλον αντίθετες ιδέες για την πραγματοποίησή τους.

Ο Καρκίνος, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, είναι ένας άντρας που έχει ανάγκη από μητρική προστασία και θαλπωρή. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά θα δείξει και στις σεξουαλικές του σχέσεις.

Μπερδεύει συνεχώς τη γυναίκα με τη μητέρα, τρέφει απέραντο σεβασμό για το πρόσωπό της και δεν μπορεί να ανεχθεί, για όλους αυτούς τους λόγους, σεξουαλικές παρεκτροπές. Αντίθετα από τον Δίδυμο, βλέπει τον έρωτα σαν συζυγικό καθήκον και φροντίζει να το εκτελεί με τρυφερότητα αλλά χωρίς καμιά πρωτοτυπία.

zodia-zvdia-yy

Γυναίκα Κριός – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Κάποιες προσαρμογές είναι απαραίτητες και στην σεξουαλική τους ζωή. Τον πρώτο καιρό του έρωτά τους, η τρυφερή φροντίδα εκείνου για τις επιθυμίες και τις ανάγκες της θα την κάνει να νιώθει σίγουρη, ευτυχισμένη και ασφαλής.
Ακόμα και αν δεν το παραδεχτεί, ο Καρκίνος βλέπει κατά βάθος το σωματικό έρωτα σαν μια πράξη τεκνοποιίας και τίποτε περισσότερο. Απαγορεύει στον εαυτό του να νιώσει ηδονή και ενοχλείται από το φιλήδονο χαρακτήρα της γυναίκας Κριού.

Ο Καρκίνος δεν αρέσκεται στα σεξουαλικά παιχνίδια. Αν η γυναίκα Κριός τα απαιτήσει, θα τον κάνει να χάσει το σεβασμό του για αυτήν.
Αν οι δυο τους καταφέρουν να διασταυρώσουν την πρωτοβουλία της με τη δική του πεισματική εμμονή, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw