Αστρολογια 10-12/12 Ξεκαθαρισματα απο το Παρελθον

ζωδια-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 10 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα ( Τοξότη / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψή σας μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας, που προέρχεται από το δίλημμα να δείτε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και ισορροπημένοι στην οπτική σας, αλλά δουλεύοντας με αυτή την ενέργεια θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που να σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια.

zodia-zvdia-22

 

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό, ως ένας τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτό που φαίνεται σαν μια κατάσταση που δεν μπορείτε να νικήσετε. Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την πνευματική οπτική σας σε ένα είδος θεραπευτικής κρίσης, που θα σας αναγκάσει να ελέγξετε καλύτερα τις ιδέες, την επικοινωνία και τη διάθεση που ήταν στο παρελθόν προβληματικές για σας.

Αντί να φτάσετε στα άκρα (στην ελπίδα ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα σας βοηθήσει περισσότερο το να να κάνετε μερικά βήματα πίσω για να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και τα ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – σαν ένα δημιουργικό παράδοξο. Εάν βρισκόσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε με τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Αστρολογια 12 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (στον Τοξότη)

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχουν νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών. Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή από μια εμπειρία, αν και για μια δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να αλλάξει.

Η αντίληψή σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βουτιά στα βάθη του ασυνείδητου σας, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές, ή μπορεί να ανυψωθούν στο υπερσυνειδητό σας και να γίνουν ξαφνικά ξεκάθαρες και διαυγείς (μετά επιστρέφουν στη συνηθισμένη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή).

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχτεί κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα, ή μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών. Αυτή η αλλαγή στην κατανόησή σας μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση φτάνει βαθύτερα για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο. Περάστε λίγο χρόνο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65