ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/12 A

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/12 A

ταρω Κριός: Η Πρωθιέρεια

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από ό,τι συνήθως. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις.

Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

zodia-zvdia-22

ταρω Ταύρος: Ο Μάγος

Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ταρω Δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Πιο σημαντικό από την ακατέργαστη νοημοσύνη είναι η σοφία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γεγονότα, έχει, επίσης, να κάνει με τη δικαιοσύνη. Δεν είναι μόνο οι κανόνες, είναι και το πνεύμα του νόμου. Δεν έχει μόνο να κάνει με το να πείτε την αλήθειά σας, έχει επίσης να κάνει με το να ακούσετε την άποψη του απέναντί σας. Αυτός ο Βασιλιάς έχει κυριαρχήσει πάνω στις περιπλοκές της επικοινωνίας και τη χρησιμοποιεί προς όφελος όλων.

Αυτή είναι η κάρτα του μεσολαβητή, το άτομο που μπορεί να ακούσει και τις δύο πλευρές του διαλόγου και να βρει λογικές λύσεις. Το γεγονός ότι εμφανίζεται για σας αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε αυτό το ρόλο. Ευτυχώς για όλους μας, μπορείτε να είστε σοφοί, δίκαιοι και καλοί ακροατές. Είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά.

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Εννέα των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων.

Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

ταρω Λέων: Η Εγκράτεια

Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες, ή μορφές τέχνης, ή άτομα, κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας.
Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Το Επτά των Ράβδων

Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό. Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος.

Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66