ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/12 B

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/12 B

ταρω Ζυγός Το Τρία των Ξιφών

Το ξέρω πως δεν φαίνεται σαν διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει και στο τέλος θα φανεί ότι ήταν απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή έχετε πράγματα να επεξεργαστείτε. Είναι ένας κύκλος κατά τον οποίο πρέπει συνειδητά να κλείσετε το κενό μεταξύ αυτού που θέλει η καρδιά σας και αυτού που χρειάζεται το μυαλό σας. Να αποδεχθείτε μια απώλεια, να κάνετε την επιλογή να προχωρήσετε μπροστά.

Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε την εξέλιξη και την ωρίμανση που θα έρθει από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς λύνετε αυτά τα θέματα.

zodia-zvdia-22

 

ταρω Σκορπιός: Ο Κρεμασμένος

Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για σας ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Το Δύο των Ξιφών Αντίστροφα

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες ή σε δύο επιλογές. Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι στην προκειμένη κατάσταση μπορεί να μην υπάρχει η ιδανική απάντηση. Μπορεί να μην υπάρχει καν μια καλή απάντηση.

Αλλά πρέπει να προχωρήσουν τα πράγματα, έχετε μείνει στάσιμοι για αρκετό καιρό. Φτιάξτε μια λίστα με τα συν και τα πλην ή, ακόμα καλύτερα, παίξτε κορώνα ή γράμματα με νόμισμα. Ότι ελπίζετε να βγει όταν το κέρμα είναι στον αέρα, αυτή είναι η απάντησή σας.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Οι Εραστές

Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σαν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε μας; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

taro-zodia-76

ταρω Υδροχόος: Ο Ήλιος

Θυμάστε τις εύκολες μέρες του καλοκαιριού, όταν ήσασταν παιδί; Όταν δεν είχατε τίποτα που έπρεπε να κάνετε και πουθενά που έπρεπε να είστε; Όταν οι μέρες περνούσαν με εσάς να κυνηγάτε πεταλούδες, να πετάτε πέτρες και να κοιμάστε κάτω από τα σκιερά δέντρα; Ή αν είστε παιδιά της πόλης, εκείνες τις ημέρες που παίζατε μπάλα στο δρόμο και τρώγατε παγωτό και βρήκατε ένα λάστιχο που έβγαζε νερό;

Ξέρετε, όταν οι απολαύσεις ήταν δωρεάν, η διασκέδαση κρυβόταν στην κάθε γωνία και ο καθένας που γνωρίζατε ήταν αμέσως φίλος σας; Αυτό είναι το είδος της εβδομάδας που έχετε μπροστά σας. Οι εύκολες απολαύσεις σας βρίσκουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι έχετε μια γνώμη που δεν είναι εντελώς αντικειμενική αυτήν την εβδομάδα. Η εκτίμησή σας μολύνεται ελαφρώς από τη δική σας ατζέντα και δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες ενός άλλου ατόμου. Αυτή η κάρτα σας προειδοποιεί ότι το να μπλέκεστε στη δουλειά κάποιου άλλου (δηλαδή να προσφέρετε ανεπιθύμητες συμβουλές) θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερο κακό από ό,τι καλό.

Μην βιαστείτε να πείτε σε κάποιον ότι δεν εγκρίνετε τις επιλογές του ή τον ίδιο. Βγάλτε τις προσδοκίες σας από την εξίσωση και προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση από την πραγματικότητα κάποιου άλλου. Το να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia